Yhteystiedot

Iisalmen kulttuurikeskus Kirkkopuiston katu 9

040 543 4902 (rehtori), 040 830 2746 (toimisto)

 Toimisto avoinna:
 ma-ke ja pe klo 8.30 - 15.30
 to klo 11.00 - 19.00

 

Linkit

wilma.png Facebook.png

Ajankohtaista

Musiikkiopiston ja kansalaisopiston  lähiopetus keskeytetään 18.3.-13.4. väliseksi ajaksi

Valtioneuvosto on linjannut, että koronaviruksesta johtuen musiikkiopistojen ja kansalaisopistojen lähiopetus Suomessa keskeytetään 13.4.2020 asti. Linjaus astuu voimaan keskiviikkona 18.3.2020. Tästä eteenpäin oppilaitokset järjestävät opetuksen muulla tavoin, mm. etäopiskeluna, erilaisia digitaalisia oppimisympäristöjä ja ratkaisuja hyödyntäen sekä tarvittaessa itsenäisenä opiskeluna.

Valtioneuvosto suosittaa, että sekä vapaan sivistystyön että taiteen perusopetuksen järjestäjät ryhtyvät kaikkiin tarvittaviin toimenpiteisiin koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi turvaten samalla mahdollisimman hyvin opetuksen

Koska lapset ja nuoret ovat nyt enemmän kotona kuin tavallisesti, tulee myös harrastuksen seurata mukana kotiin. On myös tärkeää, että oppilaiden kiinnostus ja innostus saadaan säilymään, mikäli tilanne pitkittyy.

Ylä-Savon musiikkiopisto

Kaikki lähiopetus loppuu ke 18.3. alkaen.

Koska lapset ja nuoret ovat nyt enemmän kotona kuin tavallisesti, tulee myös harrastuksen seurata mukana kotiin. On myös tärkeää, että oppilaiden kiinnostus ja innostus saadaan säilymään, mikäli tilanne pitkittyy.

Kaikki yksilöopetus siirtyy ke 18.3. alkaen etäopetukseksi ja toteutuu opettajan ja oppilaan katsomalla tarkoituksenmukaisimmalla tavoin sopivaa (esim. WhatsApp, Skype, Teams, FaceTime, YouTube, Zoom tms) etäyhteyskanavaa käyttäen. Opettaja ottaa oppilaisiinsa yhteyttä ja sopii yksityiskohdista sekä toimintatavoista.

Orkesterit ja kuorot siirtyvät tauolle. Musiikkileikkikoulutoimintaa pyritään toteuttamaan myös etäyhteyksien avulla. Tästä opettaja on yhteydessä muskarilaisten perheisiin kuluvan viikon aikana (viikko 12)

Iisalmen kansalaisopisto

Kaikki lähiopetus loppuu ke 18.3. alkaen.

Koska ihmiset ovat nyt enemmän kotona kuin tavallisesti, tulee myös harrastuksen seurata mukana kotiin.  Erityisen tärkeää tämä on yli 70-vuotiaille, jotka valtioneuvosto velvoittaa jäämään kokonaan kotiin.  

Kansalaisopiston opetusta pyritään siirtämään mahdollisuuksien mukaan etänä toteutettavaksi. Etäyhteyksien avulla jatkuvista kursseista tiedotetaan ko. kurssien opiskelijoille henkilökohtaisesti.

----

Mahdollisista kurssimaksujen palautuksista opistoissa ei vielä toistaiseksi ole tehty päätöksiä.

On tärkeä muistaa, että myös viranomaiset ovat uuden tilanteen edessä, eikä valmiita vastauksia kaikkiin kysymyksiin vielä löydy. Tilanteet, ja sitä kautta myös vastuut, muuttuvat nyt nopeasti.

Kyseessä on kuitenkin poikkeustilanne ja kiitämme ymmärryksestä haastavassa tilanteessa

Kysymysten herätessä rehtori Tapani Lakaniemi tapani.lakaniemi@iisalmi.fi puh. 040 5434 902

ja toimistosihteerit Sari Ryhänen sari.ryhanen@iisalmi.fi puh. 040830 2746

sekä Saara Kurki saara.kurki@iisalmi.fi puh. 040 661 9353

ovat käytettävissänne sähköpostin tai puhelimen päässä

 

*******************************************************************************************************************

Ylä-Savon musiikkiopisto on siirtynyt Wilma-ohjelman käyttöön tämän vuoden alusta alkaen. Jatkossa toimiston, rehtorin, opettajien  ja  oppilaiden välinen viestintä tapahtuu Wilmassa. Viestittely opettajan kanssa, tuntien siirrot, perumiset, tiedotteet ja kaikki  muu opetuksen sujumisen kannalta oleellinen tieto siirtyy siis Wilmaan. Sieltä näet myös lapsesi edistymisen ja tarvittaessa läksytkin. Ole mukana muutoksessa ja varmista, että saat tiedot, joita tarvitset. Siispä: OTA WILMA-TUNNUKSET KÄYTTÖÖN JO TÄNÄÄN!

Puuttuvat tunnukset voi pyytää toimistosta.

****************************************************************************************************************