Ilmoittaudu Iisalmen lyseon alumniksi!

Nykyiset ja tulevat lyseolaiset haluavat mielellään kuulla, millaisiin tehtäviin lyseossa (tai sitä edeltävissä oppilaitoksissa) opiskelleet ovat aikanaan valmistuneet, mikä on ollut heidän urapolkunsa ja mitä muistoja heillä on omasta opiskeluajastaan.

Koulumme entisenä opiskelijana, alumnina, voit auttaa nykyisiä lyseolaisia oman tulevaisuuspolkunsa rakentamisessa. Alumnitoiminta voi pitää sisällään mm. koulutusalojen esittelyjä, ammattialojen esittelyjä tai studia generalia -luentoja. Opiskelijat osallistuvat esittelytilaisuuksiin oman mielenkiintonsa mukaan.

Alumniksi voit ilmoittautua täyttämällä alla olevan lomakkeen. Lähettämällä sen et sitoudu mihinkään vaan voit missä vaiheessa tahansa peruuttaa ilmoittautumisesi. Yhteystietoja emme luonnollisesti luovuta muihin tarkoituksiin. Mikäli valmistumisvuotesi on hämärän peitossa, voit tarkistaa sen koulumme ylioppilasluettelosta.

Alumnitoiminta perustuu vapaaehtoisuuteen eikä koululla ole mahdollisuutta maksaa matkoista, esittelyistä tai luennoista erillistä korvausta.

Opinto-ohjaajat ottavat yhteyttä alumneihin tarpeen vaatiessa.

Nimi (sukunimi etunimi)
Sähköposti
Puhelin
Lyseon ylioppilaaksi vuonna
Koulutus
Nykyinen työtehtävä
Muuta mainittavaa
Alumnitoiminnan muoto


Studia generalia tarkoittaa kaikille avointa luentoa, jonka aihe sovitaan etukäteen.
   

  Tyhjennä