INFO

 

VARHAISKASVATUKSEEN HAKEMINEN

Malminrannan päiväkotiin voivat hakea vuorohoitoa tarvitsevien perheiden lapset. Lisätietoa varhaiskasvatuspaikan hakemisesta on  Iisalmen kaupungin varhaiskasvatuksen  internetsivulla,  josta löytyy  tietoa myös asiakasmaksuista. Hoitomaksu määrätään kutakin toimintakautta varten erikseen.

HOITOAJAT

Vuorohoidossa lapsen hoitoaika muodostuu vanhempien työajasta/opiskelusta johtuvasta hoidon tarpeesta ja  työmatkasta. Hoitokäytännöt pohditaan perhekohtaisesti tarkoituksenmukaisella tavalla työvuorojen perusteella. Hoitoaikojen ilmoittamista varten meillä on käytössä hoitoaikalistat, joihin merkitään äidin/isän työaika sekä lapsen hoitoaika. Hoitoaikalista löytyy sivun alareunassa olevasta liitetiedostosta. Hoitoajat voi ilmoittaa myös sähköpostilla lähettämällä hoitoaikalistan liitetiedostona päiväkodin sähköpostiosoitteeseen. Hoitoaikalistat tulee toimittaa meille riittävän ajoissa, viimeistään edellisen viikon maanantaihin klo 18 mennessä. Myöhässä tulleista varauksista (koske hoitoa klo 17-6.30 välilllä ja viikonloppua) päätöksen tekee päiväkodin johtaja. Uusi hoitovaraus onnistuu tällöin vain, jos ryhmissä on tilaa ja riittävästi henkilökuntaa.

Lapsen yöpyminen päiväkodilla sovitaan perhekohtaisesti. Toivomme, että nukkumatti voi saapua lapsen unirytmin mukaan. Aamulla aikaisin hoitoon tulevat lapset jatkavat nukkumista päiväkodissa. Ryhmien yhdistelystä johtuen sisäänkäynti on ennen klo 6.30 sekä iltaisin ja viikonloppuisin Paloisvirran sillan puoleisesta päädystä.

POISSAOLOT

Vanhempien vapaapäivä/loma on myös lapsen vapaapäivä/loma. Jos lapsi on poissa päiväkodista sairastumisen tai muun syyn vuoksi, pyydämme ilmoittamaan siitä niin pian kuin mahdollista. Sairauden jälkeen hoitoon tuotaessa lapsen tulee olla siinä kunnossa, että hän pystyy osallistumaan ryhmän toimintaan ja ulkoiluun. Muistathan ainakin yhden kuumeettoman päivän. Lisäohjeita päivähoitoon palaamisesta erilaisten sairauksien jälkeen on sivun alareunassa olevassa liitetiedostossa.

RUOKAILU

Päiväkodin ruokalistat julkaistaan Iisalmen Sanomissa. Ruokalistat ovat esillä myös eteisten ilmoitustaululla sekä  Iisalmen kaupungin ruokahuollon  internetsivulla.

Päiväkotimme ruokailuajat ovat seuraavat:

aamupala

klo 8.00-8.30. Aamupala kuuluu lapsille, joiden hoidontarve alkaa ennen klo 8.15

 

 

lounas

Halinallet klo 10.45
Taikatassut ja Hipsuvarpaat klo 11.00
Kiurut klo 11.00/11.15

 

 

välipala

klo 14.00

 

 

päivällinen  

klo 16.30 pienillä ja isommilla lapsilla hiukan myöhemmin. Päivällinen tarjotaan lapsille, joilla on hoidontarve klo 17.00 jälkeen.

 

 

iltapala

klo 19.30-20.00 välillä

   

Jos lapsenne tarvitsee erikoisruokia sairauden, vakaumuksen tai muun syyn vuoksi, pyydämme ilmoittamaan siitä ryhmän henkilökunnalle. Ruoka-aineallergiasta tulee toimittaa lääkärin- tai terveydenhoitajan todistus.