Iisalmen torilla järjestetään uusi nuorten tapahtuma "OOKS SIEL" perjantaina 26.5.2023 klo 17-20.  Luvassa on siis musiikkia, mukavaa tekemistä ja rentoa yhdessä olemista erilaisilla toiminnallisilla pisteillä.

Tapahtuma on pääsymaksuton ja päihteetön. Ei aikuisille!

TAPAHTUMASSA ESIINTYY:

Pessa (n.klo 18.15)

  • R&B:n, jazzin ja hip hopin välimaastossa lahjakkaasti suunnistava Pessa on monilahjakkuus. Nuori muusikko, oikealta nimeltään Lorenzo Laakso niitti kiinnostusta monelta taholta debyyttialbuminsa Jazzijäbä tiimoilta.
  • Lähes kokonaan itse luotu albumi tuo esille artistin musikaalisuuden ja halun luoda jotain uutta Suomen musiikkikentälle.
  • Kuopion konservatoriossa opiskeleva Pessa on soittanut trumpettia 11 vuotta, minkä lisäksi tavoitteena on jatkossa kehittyä myös kosketinsoittimen, kitaran ja basson soittajana entisestään.

Solar (n.klo 19)

  • Solar on nelihenkinen yhtye Iisalmesta, joka soittaa metallia, jossa myös vivahteita ei genreistä.

Jukka Nissinen (n.klo 17.15)

  •  Folkia, rockia ja savolaista kuplettiperinnettä musiikissaan yhdistelevä Jukka Nissinen valloittaa kuulijansa arjen perusajatusten ja elon oivallusten äärellä liikkuvalla omaäänisellä laululyriikalla.

Lilla ja Hipu (n.klo 17.55)

  • Musiikkiopiston oppilaat laulavat opettajansa säestyksellä suomalaista pop-musiikkia.

Tapahtuman juonto sekä lavarunoutta  Lami Suukkonen. 

Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa. 
Seuraa myös somessa mm.  @iidenry. Lisää somekanavia päivitetään.

3_ruutukoko.jpeg

PESSA (kuva/Team Agency) 

76c227bf-2490-46e0-ad0a-ac0fa96a9243-1.JPG

SOLAR

promo2.png

JUKKA NISSINEN

340837989_1856182184767851_1678175964177392029_n.jpeg

LAMI SUUKKONEN

Tapahtumassa mukana

MADWHEELS
Pisteeltämme löytyy pelejä, parhaat pisteet saaneet palkitaan tuotepalkinnoilla ja MadWheels tapahtuman lipuilla. Paikalla myös Madnalle ja ehkäpä yksi esittelyyn tuleva auto näytillä. 
 
IISALMEN OTE JA VOIMA RY SEKÄ TIINAN TREENIPALVELUT
Tule testaamaan näppivoimasi Otevoimapisteelle, parhaat palkitaan! Jaossa pääsylippuja Treenipalvelujen Otevoimatunnille
 
CAP-AUTOKOULU
Esillä autokoulun kalustoa ja  kurssitarjonta. Osallistu arvauskilpailuun, jossa voit voittaa voit voittaa polttoaine lahjakortin tai bluetooth kuulokkeet. 
 
LÄHITAPIOLA ITÄ
LähiTapiola Idän pisteellä pääset testaamaan mm. sählyn tarkkuuslaukaisua ja laukaisututkaa sekä pyörittämään onnenpyörää. Tarkoille laukaisijoille hyvät palkinnot tarjolla.
 
IPK
IPK:n kojulla toiminnallinen piste sekä tuotetarjouksia.
 
YLÄ-SAVON MIELENTERVEYS SEURA
Huolituoli
Huolituoliin voi tulla kertomaan huolet ja keventää mieltä keskustelemalla koulutetun vapaaehtoisen kriisitukihenkilön kanssa.
Huolituoli on popup-tyyppinen keskusteluavun muoto. Keskustelut ovat kertaluontoisia, luottamuksellisia ja nimettömiä. Keskusteluista ei kirjata tietoja. Huolituoli-keskustelun kesto on enintään 15 minuuttia.
 
Positiivisten ajatusten pyykkinaru 
Kirjoita paperilapulle 1 asia, josta olet  päivän/viikon/kuukauden aikana huomannut olevasi kiitollinen/iloinen. Positiiviset ajatukset laitetaan ""pyykkinarulle"" muistutuksena itsellesi sekä mahdollisesti myös muille - näin huomataan ja muistetaan hyvät ja positiiviset asiat ja hetket paremmin myös hektisessä arjessa. 
 
SAFECARE
Tule tutustumaan paikallisen turvallisuusalan yrityksen Safecare Oy:n toimintaan. Mitä vartijan tai järjestyksenvalvojan työ on? Haluaisitko joskus työskennellä festareilla? Tule jututtamaan meitä!
 
WICKED CARAGE
Wicked Carage tuo näytille stereoautoja ja näyttelyautoja katseltavaksi.
 
IISALMEN KAUPUNGIN NUORISOPALVELUT

Tule viettämään aikaa nuorten tila Luukkuun lautapelien parissa 
tai haastamaan jelppari korttipelissä. Voit myös testata  nopeuttasi Speden Spelit -kisassa, illan kovin tulos palkitaan! Mahdollisuus suorittaa myös kondomin ajokortti 😊
Luukussa kahvipannu kuumana koko illan. Mukana nuorisotyöntekijöitä ja Iisalmen  nuorisoneuvoston edustajia.

KUVATUULOS

Tule ottamaan kuva selfiepeilillä, kuvan saat samantein sähköpostiisi.

 
ELOKUVATEATTERI KUVALIPAS
Elokuvateatteri Kuvalippaan pisteellä elokuva-aiheista kisailua ja popparimaistiaisia. Pisteellä myös leffapopparitarjous.  

IISALMI ESCAPE

 Iisalmi Escapella pelattavissa torilla pop up -minipakopeli, hinta vain 15e per peli (suositus 1-4 pelaajaa). Kaikille pelin suorittaneille alekuponki Iisalmi Escapen Louhenkadun peleihin! Lisäksi myynnissä Ulkopakopelikoodeja hintaan 25e (norm. 35 e, koodin voi käyttää milloin vaan).  Päivän nopeimmille pelaajille 50e lahjakortti Louhenkadun pakohuonepeleihin. Escape piilottaa myös torille alekuponkeja, hae ohjeet ja vinkit Iisalmi Escapen pisteeltä.

INTRY

Intryn toiminnallinen piste ja pientä tarjottavaa nuorille.

ELOA IISALMEEN ja TULOS- HANKKEET

Onnenpyörän pyöritystä ja pientä makeaa voittajalle

 

OOKSIEL-_26.5.23_IIStorilla_banner-400x225.jpg

Tapahtuman järjestää Eloa Iisalmeen -hanke yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Tapahtuman suunnittelua on tehty tiiviissä yhteistyössä kaupungin nuorisotoimen, INTRY:n, Toritoimija Safecaren kanssa. Ideoita tapahtuman sisältöön sekä nimeksi on haettu ja saatu nuorilta itseltään. Nimi onkin täysin nuorien ideoima! Mukana tapahtuman toteutukseen on lähdössä joukko alueen yrityksiä. Tapahtumaan haetaan vielä lisää alueen yrityksiä ja muita toimijoita, katso lisää alta.


YRITYKSET
Tule mukaan nuorten tapahtumaan esittelemään ja myymään tuotteitasi, palveluitasi tai yritystäsi. Ideoi ja rakenna "piste", jossa hauskaa tekemistä, kivaa tarjottavaa tai muuta osallistavaa toimintaa. Pönötysständi kielletty! Samalla voit oman pisteen kautta markkinoida tarjontaasi nuorille, myös tulevaisuuden asiakkaillesi. Osallistuja voi olla myös tarjota ohjelmaa lavalle.  
 
Lisäksi koostamme yritysten nuorille suunnattuja tarjouksia, etuja ym. eri kanaviin ja erikeinoin Voimme ottaa mukaan rajallisen määrän tarjouksia. Etusijalla on torille tapahtumaan osallistuvat yritykset. Markkinoinnista lähetetään erillinen info mukaan lähteville yrityksille. Ilmoittauduthan mukaan siis pian (3.5. mennessä)! Osallistuminen tapahtumaan ja nuorisoon suunnattuun markkinointiin on yritykselle maksuton!
 
Eloa Iisalmeen – hanke tarjoaa myös keskustan pien- ja mikroyrityksille kahden tunnin etäkoulutuksen aiheesta – kuinka myyn tuotteitani/palveluitani nykynuorisolle tehokkaasti?! Koulutus järjestetään etäkoulutuksena 16.5.2023. Lisätietoja Päivi Mähönen, Eloa Iisalmeen -hanke paivi.mahonen@iisalmi.fi 
 
Lisätietoja tapahtumasta: Mervi Narinen, Eloa Iisalmeen -hanke (Iiden ry( mervi.narinen@iiden.fi 050 5946176