IISALMEN JOULUNAVAUS 26.11.2022

Koko kaupungin yhteistä Joulunavausta vietetään lauantaina 26.11.2022.  Iisalmen liikkeissä käynnistyy jouluun valmistautuminen, avoinna ovat torin tunnelmalliset joulutuvat, joissa tehdä ostoksia ja luvassa on monipuolista Joulunavausohjelmaa klo 12 alkaen koko perheelle (n. klo 16.15 saakka).

Luvassa on tuttuun tapaan joulupukin ja muorin vierailu, kuulemme jouluista musiikkia ja Iisalmen seurakunnan joulutervehdyksen sekä seurakunta tarjoaa tuttuun tapaan kaiken kansan joulupuuron klo 14-16 (n.1200:lle). Ohjelmassa on myös IINA:n Zirkonit Opaalit tanssiesitys sekä  lapsille on luvassa tonttupolku sekä salainen lahjapaja. Myös Iisalmen Sanomien kaunein näyteikkunakilpailu käynnistyy joulunavauksesta.  Joulunavauksen päättävä huipennusohjelma (n.klo 16).

JOULUNAVAUS  26.11.2022

Torille tuodaan  joulukuusia, joihin jokainen voi tuoda koristeita ja koristella kuusia jouluiseksi. Tervetuloa tekemää yhdessä joulua torille!

 • Jouluinen Iisalmi POP UP- puoti avaa ovensa Louhenkatu 2 (ent. Asukulman tila)
 • Tunnelmalliset joulutuvat torilla, joissa tehdä ostoksia
 • Klo 12-16 Iisalmen Sanomien ja Töllöttimen joulumielen tupa
 • Klo 12-15 Joulupukki & muori tavattavissa torilla
 • Klo 12-16 Tonttupolku sekä salainen lahjapaja (klo 15.30 mennessä osallistuneet osallistuvat arvontaan)
 • Klo 13-15 Uusi By Iisalmi -lähettilas ja hyvän mielen halimisen edelläkävijä Arja "Arska-täti" Wäisänen joulumuorin haastattelussa. Tule sinäkin juttusille! 
 • Klo 14-16 IIsalmen seurakunnun kaiken kansan joulupuuro (n.1200:lle)

Joulunavaus ohjelma lavalla klo 15

 • Joulunavauspuhe Jukka Ryhänen, Iiden ry:n puheenjohtaja
 • IINA:n tanssiesitys (Zirkonit Opaalit)
 • Seurakunnan joulutervehdys seurakuntapastori Anu Backman sekä kauneimmat joululaulut kanttorina Eevi-Maria Ojala
 • Joulupukin & muorin terveiset sekä Tonttupolku-arvonta. Arvonnan suorittaa Hanhenlennon Tuisku-poro.
 • Christmas Eve - valon ja tulen show (n. klo 16). Esiintymässä tulitaiteilija Kuuranvalkeat. Kaupunkilaisten toiveesta luvassa on ikimuistoinen ja näyttävä valon ja tulen show! Yhteistyössä Iisalmen kaupungin kulttuuripalvelut.

Joulunavaus "jatkot" klo 18:  Christmas Eve - valon ja tulen show (uusinta).

Jouluinen POP UP-puoti

Keväällä toteutettu Iisalmi POP UP saa jatkoa, kun jouluinen POP UP -puoti avataan joulunavauksessa Louhenkatu 2:ssa (ent.Asukulma) ja on avoinna 21.12.2022 saakka.POP UP - joulupuoti on avoinna Joulunavauksessa klo 10-16., jonka jälkeen ti-pe klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-15. Järjestäjänä Savon Ammattiopiston (Sakkyn) opiskelijat yhteistyössä Eloa Iisalmeen -hankkeen kanssa. Voit lukea lisää täältä.

 SEURAA MYÖS JOULUNAVAUKSEN  JA IIDEN RY:N  JA  IISALMEN TORIN FACEBOOKSIVUJA! 

Kaunein jouluinen näyteikkuna -kilpailu

Iisalmen Sanomat järjestää jälleen kaunein jouluinen näyteikkunakilpailun. Ikkunat on nähtävissä 26.11. ja äänestettävissä (verkossa) 30.11 alkaen.  Kuvat julkaistaan myös Iisalmen Sanomissa vko 48. 

Infonäyttö_joulunavaus_26.11.22_Iiden.jpg

Joulu pakettiin Iisalmesta. Yrittäjä, lähde mukaan Joulunavausliitteeseen

Kaikilla yrityksillä on myös mahdollisuus lähteä mukaan mainostamaan palvelujaan, tuotteitaan ja tarjouksiaan ym. Iisalmen Sanomien Joulunavausliitteessä 25.11.2022 ilman erillistä osallistumismaksua, edullisin mainoshinnoin. Katso lisätiedot ja varaa paikkasi täältä. 

Haluatko mukaan Joulunavaukseen?  Ota yhteyttä info@iiden.fi tai 050 5946176.

JOULUISET MYYNTITUVAT

mökit.jpg

Myytkö käsitöitä, jouluisia leivonnaisia, joulusomisteita tai koristeita tai muuta jouluvalmisteluun liittyvää? Lähde mukaan tuomaan joulun tunnelmaa torille!

Hinta: 25€ (sis.alv. ja sähkön)/mökki. Yhdistykset -50%.  Tuvassa käytössä myös pieni lämmitin, jota voi käyttää, mikäli käytössä ei ole muita paljon sähköä vieviä laitteita (keittimiä tms.).

(Huom. Joulumarkkinat 2.-3.12. noudattaa markkinahinnoittelua eli 75€/2pvä (sis. alv.). Yhdistykset -50%. Yksittäinen päivä 60% hinnasta.) 


Myyntipaikan toimija on velvollinen pitämään pistettä auki lauantaisin vähintään klo 10-14 (Joulunavaus klo 10-16). 
Myyjä vastaa oman pisteensä toiminnasta, muusta somistuksesta ja kalustuksesta.


Varaukset tori@safecare.fi  p. 045 2677053 (Arkisin 9-16)
(Mökkejä voi varata myös muina päivinä.)
Yhteistyössä Iisalmen tori/Safecare ja Iiden ry

Joulurusetti+teksti iso 11-19 konv.png