KUNTOUTTAVALLA TYÖTOIMINNALLA KOHTI TYÖELÄMÄÄ

Kuntouttavalla työtoiminnalla vahvistetaan henkilön työelämävalmiuksia, työssä tai opinnoissa selviytymistä ja luodaan edellytyksiä työllistymiselle, koulutukseen tai osallistumiselle työllistymistä edistäviin palveluihin. Kuntouttavan työtoiminnan jakso on vähintään kolme kuukautta ja päivittäinen toiminta on vähintään neljä tuntia päivässä, vähintään yhtenä päivänä viikossa. 

Kaupungin järjestämää kuntouttavaa työtoimintaa toteutetaan ryhmämuotoisena, ja ryhmät työskentelevät perustason työtehtävissä eri työkohteissa Iisalmen alueella. Ryhmissä on kolmesta neljään henkilöä. 

Kuntouttavalla työtoiminnalla tavoitellaan yksilön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämistä; se on toimintakykyä tukevaa ja työelämään valmentavaa palvelua. Toiminnan painopisteet ovat tavoitteellisuudessa, kuntoutuksellisuudessa ja mielekkäässä tekemisessä. Palveluun sisältyy ryhmätoiminnan lisäksi yksilöohjausta ja valmennusta sekä eKuTy, jossa osallistujat kehittävät valmiuksiaan digitaalisessa toimintaympäristössä. 

 

Lisätietoja kuntouttavasta työtoiminnasta ja siihen osallistumisesta saat kuntouttavan työtoiminnan ohjaajilta tai yhdyshenkilöltä. 

KUNTOUTTAVAN TYÖTOIMINNAN ASIOISSA SINUA PALVELEVAT

Kuntouttavan työtoiminnan ohjaajat

Dahl Tanja 040 480 7675 / tanja.dahl(at)iisalmi.fi

Niskanen Harri  040 686 2923 / harri.niskanen(at)iisalmi.fi

 

Kuntouttavan työtoiminnan yhdyshenkilö

Sotisalo Tiina 040 162 7039 / tiina.sotisalo(at)iisalmi.fi 
ESITTEET JA ASIOINTILOMAKKEET