TUKEA TYÖLLISTYMISPOLUN SUUNNITTELUUN

Autamme sinua, iisalmelainen työnhakija, yksilöllisen työllistymispolun suunnittelussa, kun tavoitteenasi on työllistyminen tai osaamisen kehittäminen. Sinun on joissakin tapauksissa mahdollista suorittaa ammatillisia opintoja työllistymisjaksosi aikana.

Yksilöllisen työllistymispolun suunnittelun lisäksi edistämme iisalmelaisten työnhakijoiden työllistymistä Iisalmi -tuella. Työllistämme palkkatuettuja ja velvoitetyöntekijöitä kaupungin omiin yksiköihin, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymälle tai muulle työnantajalle.  


Palvelemme työnhakijoitamme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

We can provide you with service also in english.

Vi kan ge tjänst också på svenska.


Varaa aika asiantuntijalle ja suunnitellaan sinulle sopivin polku työllistymiseen!

Maarit Tikkanen 040 642 8996 / maarit.tikkanen(at)iisalmi.fi (nuoret ja yrityksiin työllistäminen)

Sari Tolonen 040 830 4342 / sari.tolonen(at)iisalmi.fi (kaupungille ja järjestöille työllistäminen sekä velvoitetyöllistäminen)

Tiina Sotisalo 040 162 7039 / tiina.sotisalo(at)iisalmi.fi (kaupungille ja järjestöille työllistäminen sekä kuntouttava työtoiminta)

tyollisyyspalvelut(at)iisalmi.fi 

FB: Työllisyyspalvelut Iisalmi

 

PALVELUMME
Työllistämme kaupungin yksiköihin ja Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän osastoapulaisen tehtäviin ensisijaisesti iisalmelaisia työnhakijoita, joiden työttömyysaikaisena etuutena on työmarkkinatuki. Aikaisempaa työkokemusta alalta ei edellytetä, koska työtehtäviin opastetaan ja perehdytetään. Lisäksi tarvittaessa autamme sinua lisäämään osaamistasi siten, että voit työsi aikana suorittaa osatutkinnon tai tutkinnon osia työllistymistäsi tukevalta alalta. Hoidamme myös kunnan velvoitetyöllistämisen.

Ota meihin yhteyttä ja tarkista, voisitko juuri sinä olla seuraava työllistettävämme!

Tiina Sotisalo 040 162 7039 / tiina.sotisalo(at)iisalmi.fi  (SOTE, kaupungin kaikki muut yksiköt paitsi koulut ja päiväkodit)

Sari Tolonen 040 830 4342 / sari.tolonen(at)iisalmi.fi (koulut ja päiväkodit)

Iisalmi-tuen tarkoituksena on edistää pidempään työttömänä olevien iisalmelaisten työllistymistä avoimille työmarkkinoille. Työllistymisen lisäksi kehitämme ammatillista osaamista myöntämällä tuen joko osatutkintona tai koko tutkintoa suoritettavaan oppisopimukseen.

Iisalmi-tuen voi saada enintään 8 kuukaudelle, oppisopimukseen tuen voi saada koko tutkinnon ajalle. Tuen määrä vaihtelee työajan mukaan: jos työaika on vähintään 30h/vko, tuki on 800€/kk. Erityisen painavilla perusteilla tuki voidaan myöntää pienemmälle työajalle (20-30h/vko), tällöin tuen määrä on 400 €/kk.

Iisalmi-tukea voi ensisijaisesti hakea yläsavolainen yritys, kunta/kuntayhtymä, 3.sektorin työnantaja tai työnantajarinki. Työllistettävän pitää olla iisalmelainen työtön työnhakija,

jonka työttömyysaikaisena etuutena on työmarkkinatuki    TAI
joka on ammattiin valmistunut (alle 6 kk valmistumisesta ja enintään 6 kk työkokemusta tutkinnon alalta)  TAI
joka on työtön 17-29 -vuotias, ja jonka työllistymisestä on sovittu yhdessä TE -toimiston kanssa  TAI
joka on maahanmuuttaja, jolla on puutteellinen suomen kielen taito
Lisää tietoa Iisalmi-tuesta voit lukea täältä.  

Jos haluat selvittää, voitko käyttää Iisalmi-tukea työllistymisesi edistämisessä, ota yhteyttä:

Maarit Tikkanen 040 642 8996 / maarit.tikkanen(at)iisalmi.fi (yrityksiin työllistäminen)
Tiina Sotisalo 040 162 7039 / tiina.sotisalo(at)iisalmi.fi (järjestöihin työllistäminen)

ESITTEET JA ASIOINTILOMAKKEET