TUKEA TYÖVOIMAN REKRYTOINTIIN

Tuemme alueemme elinvoimaisuutta tarjoamalla työvoimaa niin yksityisen kuin 3. sektorin työnantajille. Yksilöidyn palvelupolun suunnittelun lisäksi voimme tarvittaessa olla tukena rekrytointiprosessissa esihaastattelemalla työnhakijat. Lisäksi myönnämme taloudellista tukea iisalmelaisen työnhakijan työllistämiseen.

Meillä voit asioida sähköisesti sekä henkilökohtaisesti. Tulemme myös mielellämme tutustumaan yrityksen, järjestön tai yhdistyksen toimintaan.

Palvelemme työnantajia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

We can provide you with service also in english.

Vi kan ge tjänst också på svenska.


Hyödynnä maksuttomat palvelumme ja sovi aika, niin selvitetään miten voimme parhaiten olla tukenasi työllistämisessä.

 

Työllistämiseen liittyvissä asioissa sinua palvelevat:

Maarit Tikkanen 040 642 8996 / maarit.tikkanen(at)iisalmi.fi (Iisalmi -tuki yrityksille, nuorten kesätyötuki)

Tiina Sotisalo 040 162 7039 / tiina.sotisalo(at)iisalmi.fi (Iisalmi -tuki järjestöille)

tyollisyyspalvelut(at)iisalmi.fi 

FB: Työllisyyspalvelut Iisalmi

NÄIN TUEMME TYÖLLISTÄMISTÄ
Iisalmi-tuen tarkoituksena on edistää pidempään työttömänä olevien iisalmelaisten työllistymistä avoimille työmarkkinoille. Työllistymisen lisäksi autamme ammatillisen osaamisen edistämisessä myöntämällä tuen joko osatutkintona tai koko tutkintona suoritettavaan oppisopimukseen.

Iisalmi-tuen voi saada enintään 8 kuukaudelle, oppisopimukseen jopa koko tutkinnon ajalle. Tuen määrä vaihtelee työajan mukaan: jos työaika on vähintään 30h/vko, tuki on 800€/kk. Erityisen painavilla perusteilla tuki voidaan myöntää pienemmälle työajalle (20-30h/vko), tällöin tuen määrä on 400 €/kk. Päätös Iisalmi -tuesta pitää hakea viimeistään kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Tuen maksatus haetaan 1-2 kuukauden jaksoissa. 

Iisalmi-tukea voi ensisijaisesti hakea yläsavolainen yritys, kunta/kuntayhtymä, 3. sektorin työnantaja tai työnantajarinki. Työllistettävän pitää olla iisalmelainen työtön työnhakija,

jonka työttömyysaikaisena etuutena on työmarkkinatuki  TAI
joka on ammattiin valmistunut (alle 6 kk valmistumisesta ja enintään 6 kk työkokemusta tutkinnon alalta)  TAI
joka on työtön 17-29 -vuotias, ja jonka työllistymisestä on sovittu yhdessä TE -toimiston kanssa  TAI
joka on maahanmuuttaja, jolla on puutteellinen suomen kielen taito
Lisää tietoa Iisalmi-tuesta ja tarkemmat myöntämisehdot voit lukea täältä.
Kesätyötuki on uudistunut! Halusimme helpottaa työnantajien kiireitä, ja siten loimme Kesätyösetelin, jolla työnantaja hakee sekä päätöksen tuen saamisesta että tuen maksatuksesta yhdellä kerralla. Sähköisesti täytettävän Kesätyösetelin löydät tältä sivulta.

Kesätyötuki on tarkoitettu työnantajille, jotka työllistävät iisalmelaisen nuoren (vuosina 1996-2005 syntyneet) työhön, joka sijoittuu koulujen kesäloman aikaan. Kesätyötuen voi myös hakea yhdeksäsluokkalaisesta, peruskoulun päättävästä nuoresta, vaikka hän olisikin nuorempi kuin 2005 vuonna syntynyt. Kun kesätyöntekijä ei ole koululainen tai opiskelija, työ voi ajoittua ajalle 1.5.-30.9.21.

Työnantajalle maksettavan tuen määrä vuonna 2021 on 20,00€/päivä ja se on mahdollista saada enintään 20 työpäivälle. Päiväkohtaisen työajan pitää olla 6h/päivä. Täyteen kesätyötukeen oikeuttava työaika on vähintään 120h (20 työpvää x 6h/pvä).

Lisätietoja Kesätyösetelistä antaa nuorten asiantuntijamme   

Maarit Tikkanen 040 642 8996 / maarit.tikkanen(at)iisalmi.fi
ILMOITA TYÖPAIKKA

Työnantaja, ilmoita meille työpaikka jotta voimme auttaa sinua työvoiman saamisessa. Tarvittaessa olemme tukenasi rekrytointiprosessissa.

Ilmoita työpaikka

ASIOINTILOMAKKEET JA ESITTEET 2021 (lomakkeet saat parhaiten täytettyä käyttämällä Google Chrome -selainta)