Tällä sivulla saat tietoa tämän kesän miniyrittäjistä ja heidän yrityksistään. Jos heidän palveluvalikoimassa on tarpeisiisi sopiva palvelu, ota suoraan yhteyttä miniyrittäjään. 

Mahdollistetaan yhdessä nuorille onnistunut yrittäjäkokemus - samalla tuemme paikallista yrittäjyyttä.

Nuorten perustamia yrityksiä löytyy myös Iisalmen 4H -yhdistyksen nettisivuilta.

VUODEN 2021 NUORET KESÄYRITTÄJÄT

Tarjoan ihmisille avustusta erilaisissa kotiaskareissa, kuten esimerkiksi pihatöissä tai vaikkapa pienleivonnassa. Palveluihini kuuluu myös lapsenvahtina olemista tai lemmikkien vahtimista. 

Yhteystiedot: p. 044 021 3360 (minun oma puhelinnumero) tai sähköpostitse nanette.kvist(at)gmail.com

 
Andakorut
Valmistamme ja myymme käsityönä tehtyjä värikkäitä ja persoonallisia korvakoruja kahdelta iisalmelaiselta nuorelta kaikenikäisille. Valmistamme korumme huolella ja otamme vastaan myös tilaustöitä!
Yhteystiedot: Instagram @andakorut 

Iisalmen Remppapojat
Toimialamme on laaja ja teemme kaikki työt hyvin huolellisesti ja ammattitaitoisesti. Toimialaamme kuuluu mopojen huollot ja koneremontit, autojen ja moottoripyörien perushuollot, kuten öljynvaihdot ja vikakoodien lukeminen sekä ruohonleikkuu, pihojen lakaisu ja lehtien puhaltaminen.

Nettisivuiltamme löydät lisätietoa: https://www.remppapojat.com/

Olethan rohkeasti yhteydessä!

Yhteystiedot: p. 045 867 7470 (Manu Zacharov) ja 044 988 7044 (Juuso Kinnunen), sähköposti: iisalmenremppapojat(at)gmail.com

Tarjoamme yhdessä kaverini kanssa erilaisia pihahuoltoon liittyviä palveluita, mm. nurmikon- ja piha-aitojen leikkausta, trimmausta ja maalaustöitä. 

Tavoitat meidät soittamalla, olehan yhteydessä.

Yhteystiedot: p. 040 532 7641 (Juuse Uusimäki)