Työllisyyspalvelut tarjoavat nuorille (17-29 -vuotiaat) henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa koulutus- tai työllistymispolun suunnittelussa. Asiantuntijamme Maarit on vahvasti mukana alueemme erilaisissa nuoriin liittyvissä verkostoissa sekä tekee tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa. 

Nuori, jos haluat selvittää miten Maarit voi auttaa sinua suunnitelmiesi selkeyttämisessä tai kesätyöhön liittyvissä asioissa, ota yhteyttä ja varaa aika juttutuokiolle. 

Maarit Tikkanen, p. 040 642 8996 / maarit.tikkanen@Iisalmi.fi

Vallitsevan tilanteen jatkuessa Ohjaamokin toimii etäyhteyksien kautta. Maaritin tavoitat etäOhjaamossa torstaisin klo 13.00-16.00 puhelimitse tai SnapChatilla.  

FB: Työllisyyspalvelut Iisalmi

FB: Ohjaamo Iisalmi

Instagram: Työllisyyspalvelut Iisalmi

SC: Maarit Työllisyyspalvelut Iisa

Ammatillisten oppilaitosten tai TE-palveluiden ohjauksesta kauttamme voi saada myös omavalmentajan palvelua. Tarkempia tietoja saat Nuorten työpolku-hankkeen alasivusta. Myös omavalmentajamme Heidin voit tavata Ohjaamolla!

KESÄTYÖTUKI 

Kesätyötuki on uudistunut! Otamme käyttöön Kesätyösetelin, jolla työnantaja hakee sekä päätöksen että maksatuksen kesätyötuesta yhdellä kerralla. Kesätyötuen avulla edistetään nuorten työllistymistä yrityksiin, järjestöihin, kuntiin tai kotitalouksiin. Kesätyötuki on mahdollistanut monelle nuorelle "ihka ensimmäisen työpaikan". 

Kesätyötuki on tarkoitettu työnantajille, jotka työllistävät iisalmelaisen nuoren (vuosina 1996-2005 syntyneet) työhön, joka sijoittuu koulujen kesäloman aikaan. Kesätyötuen voi myös hakea yhdeksäsluokkalaisesta, peruskoulun päättävästä nuoresta, vaikka hän olisikin nuorempi kuin 2005 vuonna syntynyt. Kun kesätyöntekijä ei ole koululainen tai opiskelija, työ voi ajoittua ajalle 1.5.-30.9.21.

Työnantajalle maksettavan tuen määrä vuonna 2021 on 20,00€/päivä ja se on mahdollista saada enintään 20 työpäivälle. Siten työnantaja voi saada kesätyötukea enintään 400€/nuori.


Lisätietoja Kesätyösetelistä antaa nuorten asiantuntijamme   

Maarit Tikkanen, p. 040 642 8996 / maarit.tikkanen@iisalmi.fi  

KESÄYRITYSTUKI KESÄAJAN YRITTÄJILLE

Aiempi miniyritystuki uudistuu kesäyritystueksi! Iisalmen kaupunki toteuttaa yhteistyössä Talous ja Nuoret (TAT) kanssa Kesäyrittäjä -kampanjan Iisalmessa tänä kesänä. Kampanjassa tuetaan 17-29 -vuotiaita nuoria työllistämään itsensä kesäajan yrittäjänä. 16 -vuotta täyttäneet voivat saada Iisalmen kaupungin kesäajan yritystukea alkamalla 4H -yrittäjiksi.

Kesäyritystuen määrä on 300€/nuori yrittäjä. 

Tiedotamme lisää lähiaikoina! 

ESITTEET JA ASIOINTILOMAKKEET 2021 (parhaiten lomakkeiden täyttämisessä toimii Google Chrome -selain)