Työllisyyspalvelut tarjoavat nuorille (16-29 -vuotiaat) henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa koulutus- tai työllistymispolun suunnittelussa. Asiantuntijamme Maarit on vahvasti mukana alueemme erilaisissa nuoriin liittyvissä verkostoissa sekä tekee tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa. 

Nuori, jos haluat selvittää miten Maarit voi auttaa sinua suunnitelmiesi selkeyttämisessä tai kesätyöhön liittyvissä asioissa, ota yhteyttä ja varaa aika juttutuokiolle. 

Maarit Tikkanen 040 642 8996 / maarit.tikkanen@iisalmi.fi

FB: Työllisyyspalvelut Iisalmi

FB: Ohjaamo Iisalmi

Instagram: Työllisyyspalvelut Iisalmi

SC: Maarit Työllisyyspalvelut Iisa

Ammatillisten oppilaitosten tai TE-palveluiden ohjauksesta kauttamme voi saada myös omavalmentajan palvelua. Tarkempia tietoja saat Nuorten työpolku -hankkeen sivulta. Hankkeen omavalmentaja Sami on tavattavissa Ohjaamolla tiistaisin ja torstaisin klo 13.00-16.00. Voit myös ottaa yhteyttä Samiin puh. 040 665 7262 / sami.tissari@iisalmi.fi 

NUORTEN KESÄAJAN TYÖLLISTYMISEN TUKEMINEN
Kesätyötuen avulla edistetään nuorten työllistymistä yrityksiin, järjestöihin, kuntiin tai kotitalouksiin. Kesätyötuki on mahdollistanut monelle nuorelle "ihka ensimmäisen työpaikan". 

Kesätyötuki on tarkoitettu työnantajille, jotka työllistävät iisalmelaisen nuoren (16-25-vuotiaan) työhön, joka sijoittuu koulujen kesäloman aikaan. Kesätyötuen voi myös hakea peruskoulun päättäneestä nuoresta, vaikka hän olisikin nuorempi kuin 16v. Kun kesätyöntekijä ei ole koululainen tai opiskelija, työ voi ajoittua ajalle 1.5.-30.9.

Työnantajalle maksettavan tuen määrä on 20,00€/päivä ja se on mahdollista saada enintään 20 työpäivälle. Siten työnantaja voi saada kesätyötukea enintään 400€/nuori. Kesätyösetelillä työnantaja hakee sekä päätöksen että maksatuksen kesätyötuesta yhdellä kerralla.

Lisätietoja Kesätyösetelistä ja kesätöistä antaa nuorten asiantuntijamme Maarit Tikkanen 040 642 8996 / maarit.tikkanen@iisalmi.fi. Päätösten ja maksatusten osalta voit ottaa yhteyttä Merja Viljakainen 040 617 3197 / merja.viljakainen@iisalmi.fi.
Miniyrittäjäseteli on tarkoitettu sinulle, iisalmelaiselle kesäajan yrittäjälle, joka perustaa 4H -yrityksen 4H-yhdistyksen kautta. Miniyritystuen määrä on 300€/yrittäjä. Kun haet miniyritystukea, liitä hakemukseesi verokortti ja 4H -yrittäjän BMC (Business Model Canvas).

Lisätietoa asiasta antaa Maarit Tikkanen 040 642 8996 / maarit.tikkanen@iisalmi.fi  

Lisätietoa 4H-yrittäjyydestä ja siihen liittyvistä käytännön asioista antaa toiminnanjohtaja Jaana Korhonen 050 385 0085 / iisalmi@4h.fi
ESITTEET JA ASIOINTILOMAKKEET 2021 (parhaiten lomakkeiden täyttämisessä toimii Google Chrome -selain)