Työllisyyspalvelut tarjoavat nuorille (17-29 -vuotiaat) henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa koulutus- tai työllistymispolun suunnittelussa. Asiantuntijamme Maarit on vahvasti mukana alueemme erilaisissa nuoriin liittyvissä verkostoissa sekä tekee tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa. 

Nuori, jos haluat selvittää miten Maarit voi auttaa sinua suunnitelmiesi selkeyttämisessä tai kesätyöhön liittyvissä asioissa, ota yhteyttä ja varaa aika juttutuokiolle. 

Maarit Tikkanen, p. 040 642 8996 / maarit.tikkanen@Iisalmi.fi

Etätyön jatkuessa Ohjaamokin toimii etänä. Seuraa Ohjaamo Iisalmen Insta -livelähetyksiä, joissa Maarit kertoo ajankohtaisista aiheista tiistaisin ja torstaisin klo 13.00-13.30 ja 14.30-15.00. Etä-Ohjaamossa Maaritin tavoitat torstaisin WhatsAppin kautta numerosta 040 642 8996. 

FB: Työllisyyspalvelut Iisalmi

FB: Ohjaamo Iisalmi

Instagram: Työllisyyspalvelut Iisalmi

Ammatillisten oppilaitosten tai TE-palveluiden ohjauksesta kauttamme voi saada myös omavalmentajan palvelua. Tarkempia tietoja saat Nuorten työpolku-hankkeen alasivusta. Myös omavalmentajamme Heidin voit tavata Ohjaamolla!

KESÄTYÖTUKI 

Kesätyötuen tavoitteena on edistää nuorten 16-25 -vuotiaiden työllistymistä niin yrityksiin, järjestöihin, kuntiin kuin kotitalouksiinkin. Kesätyötuen avulla moni nuori on saanut "ihka ensimmäisen kesätyöpaikan", jonka jälkeen nuori on joko jatkanut samalla työnantajalla seuraavanakin kesänä tai saanut uuden paikan. 

Olemme uudistamassa kesätyötukea, ja ilmoitamme ensi vuoden alussa mitä suunnittelutyömme tuo tullessaan. 

Seuratkaa uutisointia mediassa, netissä ja somekanavissamme! 

MINIYRITYSTUKI KESÄAJAN YRITTÄJILLE

Miniyritystuen kautta voit, iisalmelainen 16-25 -vuotias opiskelija, päästä kokeilemaan yrittäjyyttä matalalla kynnyksellä.  Kun miniyrittäjyyden edellytyksesi on tarkistettu, voit saada kesäkauden yritystoimintaasi tukea joko 500€ tai jos jatkat edelliskesänä aloitettua miniyritystoimintaa samalla liikeidealla, tuen määrä on 350€. 

Ensi kesälle miniyritystä suunnittelevat: seuratkaa uutisointia mediassa, netissä ja somekanavillamme. 

ESITTEET JA ASIOINTILOMAKKEET (parhaiten lomakkeiden täyttämisessä toimii Google Chrome -selain)