kasvuvalmennus_a4_png.png

Oheinen valmennus suunnitteilla alkuvuoteen 2022. Tarkemmat päivämäärät ilmoitetaan tammikuun aikana. Seuraa ilmoitteluamme!

Yrittäjä! Onko sinulla nuori yritys ja kaipaisit apua ja sparrausta liiketoiminnan kehittämiseen?

Nyt palveluja tarjotaan Tie menestykseen -hankkeessa 1-5 vuotta toimineille yrityksille. Perehdymme yhdessä yritysneuvojan kanssa yrityksesi lukuihin ja toimintaan ja teemme siltä pohjalta suunnitelman toiminnan kehittämiseksi.

Ensimmäisten vuosien aikana yrittäjä on törmännyt useisiin arkipäivän kysymyksiin ja ongelmiin. Harva uudehko yrittäjä ehtii ja pystyy jokapäiväisessä toiminnassaan vaikkapa analysoimaan taloutensa tunnuskuluja ja tekemään muutoksia niiden perusteella. Arkipäivä menee usein tuotannon ja asiakkaiden ehdoilla.

Kasvuakin olisi tarjolla, pitäisikö palkata lisää henkilökuntaa? Tai viimeisen viivan alle ei tunnu jäävän tulosta – mitä pitäisi tehdä? Ei hätää – Tie Menestykseen -hanke auttaa. Asiantuntijat koko Pohjois-Savossa ja pienellä alueella Etelä-Savossakin auttavat tilanteen analysoinnissa.

Hanketta rahoittaa Euroopan Sosiaalirahasto ja sen toiminta-alueena on Pohjois-Savo sekä Sulkava, Joroinen, Juva ja Rantasalmi. Ylä-Savossa hanketta hoitaa Iisalmen kaupunki. Hankkeen toiminta-aika on 31.3.2022 saakka.

Tervetuloa mukaan kehittämään yrityksesi toimintaa. Neuvonta on maksutonta ja täysin luottamuksellista.

240px_Facebook.pngOlemme Facebookissa
ELY-keskuksen, Pohjois-Savon liiton ja EU-rahoituksen logot.
Yhteystiedot

Heli Pironetti

040 6305133
heli.pironetti@iisalmi.fi