Uusyrityskeskuksissa neuvontaa ja analyysejä on kohdennettu erityisesti aloittaville yrityksille sekä yritysidean omaaville, vasta yrityksen perustamista miettiville yrittäjille.  Nyt palveluja tarjotaan Tie menestykseen -hankkeessa 1-3 vuotta toimineille yrityksille.

Ensimmäisten kolmen vuoden aikana yrittäjä on törmännyt useisiin arkipäivän kysymyksiin ja ongelmiin. Harva uudehko yrittäjä ehtii ja pystyy jokapäiväisessä toiminnassaan vaikkapa analysoimaan taloutensa tunnuskuluja ja tekemään muutoksia niiden perusteella. Arkipäivä menee usein tuotannon ja asiakkaiden ehdoilla. Kasvuakin olisi tarjolla, pitäisikö palkata lisää henkilökuntaa? Tai viimeisen viivan alle ei tunnu jäävän tulosta – mitä pitäisi tehdä?

Ei hätää – Tie Menestykseen -hanke auttaa. Asiantuntijat koko Pohjois-Savossa ja pienellä alueella Etelä-Savossakin auttavat tilanteen analysoinnissa.

Hanketta rahoittaa Euroopan Sosiaalirahasto ja sen toiminta-alueena on Pohjois-Savo sekä Sulkava, Joroinen, Juva ja Rantasalmi. Ylä-Savossa hanketta hoitaa Iisalmen kaupunki. 

Tervetuloa mukaan kehittämään yrityksesi toimintaa. Neuvonta on maksutonta.

240px_Facebook.pngOlemme Facebookissa
Logopalkki.png
Yhteystiedot

Hakola Katariina

yritysasiantuntija
Pohjolankatu 14
040 842 9755
katariina.hakola@iisalmi.fi
Tie menestykseen; Aloittaneesta yrityksestä onnistujaksi -hanke