Tervetuloa töihin osaajien Iisalmeen!

Vesistöjen ympäröimä Iisalmi on elinvoimainen ja kehittyvä Ylä-Savon keskus. Iisalmessa näkyy vahva yrittäjyys ja seudun teollisuuden vienti on vahvempaa kuin muualla maassa ja maakunnassa. 22 000 asukkaan kaupungissa asutaan luonnonläheisesti ja turvallisesti, hyvien kulkuyhteyksien äärellä, monipuolisista kaupunki- ja kulttuuripalveluista nauttien. Haluamme toivottaa uudet iisalmelaiset tervetulleiksi työskentelemään, asumaan ja viihtymään kaupungissamme!

Tältä sivulta löydät tietoa työllistymismahdollisuuksista Iisalmen kaupungissa sekä vinkkejä tahoista, joiden puoleen voit kääntyä etsiessäsi uutta työtä kaupungistamme. 

Iisalmen kaupunki työnantajana

Iisalmen kaupungin palveluksessa on yli 1000 työntekijää, joista noin 850 on vakinaisia työntekijöitä. Kaupunki on Iisalmen seudun toiseksi suurin työnantaja heti Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän jälkeen.

Iisalmen kaupunki pitää henkilöstöään tärkeimpänä voimavaranaan kannattavan toiminnan ylläpitämisessä sekä hyvän laadun ja asiakaspalvelun tuottamisessa. Kaupunki panostaakin henkilöstönsä kokonaisvaltaista hyvinvointia ylläpitävään toimintaan tavoitteenaan työntekijöiden hyvä toimintakyky ja terveys, turvallinen työ ja työympäristö sekä hyvin toimiva työyhteisö. 

Töissä osaamisen paikassa

Joensuulainen oikeustieteilijä Jaana Kessel muuttaa kesätöihin ja koeasukkaaksi Iisalmeen. .jpg

Joensuulainen oikeustieteiden opiskelija koeasukkaaksi Iisalmeen - kesätyö kutsuu Säästöpankkipalveluihin.
Viime kesältä tuttu Iisalmen kaupungin ja By Iisalmi –verkoston koeasumisen kampanja herätti tänäkin vuonna runsaasti kiinnostusta. Alkuvuoden rekrytapahtumissa esitteet vietiin käsistä, ja kampanja puri myös digitaalisissa kanavissa. Hakijoita ilmoittautui yhteensä 32. Tulevan kesän koeasukkaaksi ja someviestijäksi valittiin joensuulainen oikeustieteiden opiskelija Jaana Kessel, jonka kesään tulee kuulumaan työskentely Säästöpankkipalveluissa. ​

Uusimmat työpaikat Iisalmessa
 • 12.8.2020 15.37

  Haemme Iisalmen kaupungin Toimitiloihin vakinaiseen työsuhteeseen talonrakennusammattimiestä, joilla on vankka kokemus ja laajapohjainen osaaminen erityisesti sisäilmakorjauksista sekä korjausrakentamisen kaikista eri työvaiheista mm. vesieristyksistä, tasoitetöistä, laatoituksista, mattotöistä, maalaustöistä, kalusteasennuksista, väliseinätöistä ym. sisustuskirvesmiehen töistä.

  Kelpoisuusehtona on vähintään soveltuva ammatillinen perustutkinto tai ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto tai oppisopimuskoulutus sekä alan tuntemus. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, kehittymishalukkuutta, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta sekä ymmärrystä hyvän asiakaspalvelun merkityksestä.

  Työ alkaa 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän tehtäväkohtainen palkanosa on 2 352,88 €/kk. Lisäksi maksetaan työkokemuksen määrään perustuvaa ammattialalisää max. 8 %, joka lasketaan tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Henkilöllä on mahdollisuus saada vielä puolen vuoden päästä palvelusuhteen alkamisesta henkilökohtaisen työnsuorituksen arviointiin perustuvaa henkilökohtaista lisää. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Valinnassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

  Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 31.8.2020 klo 15.30 mennessä. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, kirjaamo, PL 10, 74101 Iisalmi.


 • 12.8.2020 10.42

  Iisalmen kaupungin Simpukan päiväkotiin on haettavana erityisavustajan määräaikainen tehtävä ajalle 1.9.2020-30.6.2021. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 1.9.2020 alkaen.

  Kelpoisuusehtona tehtävään on vähintään soveltuva ammatillinen perustutkinto tai ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto tai oppisopimuskoulutus sekä alan tuntemus. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös kelpoisuutta vailla olevat hakijat voidaan ottaa huomioon. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

  Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

  Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 19.8.2020 klo 15.30 mennessä. Haastattelu pidetään 19.-20.8.2020. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, Kirjaamo, PL 10, 74101 Iisalmi.

  Iisalmessa, 12.8.2020
  Tiina Pulkkinen, Päiväkodin johtaja

 • 11.8.2020 9.35

  Kiinnostaisiko työ kuntamarkkinoinnin SM-tasolla, ihmeidenmahdollistajana Iisalmessa?

  Haemme Iisalmen kaupungin Elinvoimapalveluihin markkinointi-ja viestintäasiantuntijan opintovapaan sijaista ajalle 10.9.2020 - 30.4.2021. Työn aloitusajankohdasta voidaan sopia joustavasti, ja sijaisuus voi mahdollisesti jatkua pidempään.

  Kelpoisuusehtona tehtävään on vähintään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aiempi soveltuva opistoasteinen tutkinto sekä alan tuntemus. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa kelpoisuutta vailla olevat hakijat voidaan ottaa huomioon.

  Odotamme hakijalta
  - kokemusta verkkoviestinnästä, kuten verkkosivujen teknisestä ylläpidosta sekä kehittämisestä huomioiden voimassaolevat EU:n saavutettavuusvaatimukset,
  - kokemusta sähköisten uutiskirjeiden sisällöntuotannosta ja järjestelmänhallinnasta,
  - Googlen ja Adoben markkinointityökalujen hallintaa,
  - sosiaalisen median kanavien sisällöntuotanto- ja markkinointiosaamista ja
  - joustavaa ja kehittävää työskentelyotetta, tiimitaitoja sekä paineensietokykyä.

  Eduksi luetaan, jos hakijalla on kokemusta kuntamarkkinoinnista- tai viestinnästä sekä hanke- ja yritysyhteistyöstä. Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja tehtäväluokituksen mukaan: tehtäväkohtainen palkanosa on 2 825,39 euroa/kk. Lisäksi maksetaan työkokemuksesta riippuen työkokemuslisää max. 8 %, joka lasketaan tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Työntekijällä on myös mahdollisuus saada puolen vuoden päästä työsuhteen alkamisesta henkilökohtaisen työnsuorituksen arviointiin perustuvaa henkilökohtaista lisää. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

  Hakemus tulee tehdä viimeistään 25.8.2020 klo 15.30 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mahdollinen kirjallinen hakemus tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen Iisalmen kaupunki, Kirjaamo, PL 10 / Pohjolankatu 14, 74101 IISALMI.

  Iisalmessa, 11.8.2020
  Elinkeinojohtaja

Kuntarekry.jpg

Iisalmen kaupungin avoimet työpaikat

Kaupungin rekrytointi on keskitetty sähköiseen kuntarekry.fi rekrytointijärjestelmään. Hakuilmoitukset julkaistaan ja hakemus kuhunkin tehtävään tai virkaan tehdään järjestelmään.

Kesätyö- ja harjoittelupaikat

Iisalmen kaupungin nuorten kesätyöpaikat ovat haussa helmi-maaliskuussa. Paikat tulevat haettaviksi sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelussa. Hakemuksen teossa ja kesätyötukeen liittyvissä kysymyksissä nuoria palvelee työnsuunnittelija Maarit Tikkanen, hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 040 642 8996. 

Kesätöitä on tarjolla mm.: 

 • Puistotyöhön
 • Liikennepuistoon  
 • Viherrakennukseen 
 • Tilojen siivoukseen
 • Toimistotyöhön kaavoitukseen

Hae avoinna olevia työpaikkoja tästä.

Opettajaksi kansalaisopistoon?

Onko sinulla jokin taito tai tieto, jonka voisit ja haluaisit opettaa muillekin? Tarjoudu kansalaisopiston opettajakstäyttämällä hakemus verkossa!


Pääset täyttämään hakemuksen tästä.

MessiLiveFi logo reg.png 

MessiLive.fi tarjoaa tehokasta ja vuorovaikutteista rekrytointia työnantajille ja työnhakijoille. Rekrytointitilaisuudet järjestetään TE-palvelut Messissä, joka löytyy nyt Kuopion lisäksi myös Iisalmesta!

Tapahtumia voi seurata suorana osoitteessa MessiLive.fi tai tulemalla paikanpäälle Messiin.

Iisalmen Messi sijaitsee TE-toimiston tiloissa, osoitteessa Karjalankatu 3.

YTYÄ_280x130_WEB.jpg

YTYÄ! Ylä-Savossa on työtä -hanke

YTYÄ!, eli Ylä-Savossa on työtä -hanke saattaa yhteen motivoituneet työntekijät ja yläsavolaiset yritykset, edistää henkilöiden osaamista ja työllistymismahdollisuuksia, vastaa yritysten työvoimatarpeisiin, tekee työmahdollisuuksia näkyväksi ja lisää eri toimialojen kiinnostavuutta.

Hankkeen kohderyhmänä ovat kaikki henkilöt ja tahot, jotka ovat kiinnostuneet Ylä-Savon alueen luomista työmahdollisuuksista. Tämä tarkoittaa siis niin työnhakijoita kuin työnantajia.

Lue lisää ja ota yhteyttä!

Kaupungin tukityöllistäminen

Kaupungin oma työllistäminen hoidetaan keskitetysti Iisalmen kaupungin työllisyyspalveluiden kautta. Íisalmen kaupunki työllistää omiin työyksikköihinsä ensisijaisesti työmarkkinatukea työttömyyden perusteella saavia iisalmelaisia työnhakijoita.
 • Työllistämiseen liittyvissä asioissa yhteyshenkilöitä ovat työllisyysasiantuntijamme Sari Tolonen, puh. 040 830 4342 ja Tiina Sotisalo, puh 040 162 7039.

Lue lisää!

Muut työllistämistä tukevat palvelut

Kaupungin omiin yksiköihin työllistämisen lisäksi tuemme sekä yritystyönantajia että kolmatta sektoria työllistämistä edistävillä tukimuodoilla, osallistumme ESR-projekteihin, myönnämme Nuorten kesätyötukea sekä toimimme Iisalmen seudun monialaisessa yhteispalvelussa (Iisalmen seudun TYP). 
 • Yritystyöllistämisen ja kesätyötuen asioissa yhteyshenkilö on työnsuunnittelija Maarit Tikkanen, puh. 040 642 8996.

Lue lisää aiheesta.