Työllisyyspalvelut

Palvelemme työnantajia sekä iisalmelaisia työttömiä työnhakijoita. Käytössämme on yritys- ja järjestötyönantajille monipuolisia taloudellisia tukimuotoja. Ensisijaisesti työllistämispalvelumme kohdistuvat työmarkkinatukea yli 200 päivää työttömyyden perusteella saaneisiin iisalmelaisiin työnhakijoihin. Hoidamme keskitetysti tuetun työllisyydenhoidon kaupungin omiin yksiköihin ja Ylä-Savon SOTE kuntayhtymälle.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoa palveluistamme.

Työllistymiseen liittyvät palvelumme kohdistuvat ensisijaisesti työmarkkinatukea yli 200 päivää työttömyyden perusteella saaneisiin iisalmelaisiin työnhakijoihin. Erityisesti nuorille suunnattu palvelu on nuorten kesätyötoiminta, johon kuuluu työnantajille myönnettävä kesätyötuki ja opiskelijoille myönnettävä miniyritystuki.

Työnantajapalvelumme ovat käytettävissä kaikille työnantajille. Taloudellisten tukien myöntämisehdot vaihtelevat palveluittain.

Palvelupaikat

Iisalmen kaupungin työllisyyspalvelut

Iisalmen kaupungin työllisyyspalvelut tarjoaa henkilökohtaista palvelua sekä työnantajille että työnhakijoille.

Riistakatu 5A, 74100 IISALMI

Aukioloajat

Ma - Ti: 08:00 - 15:30
Ke - To: 08:00 - 15:30
Pe: 08:00 - 15:30

Kaikki tiedot

Liittyvät palvelut

Työllistämisavustus järjestöille

Palkkatukityöllistämistä täydentävä avustus kolmannen sektorin toimijalle, joka palkkaa pitkään työmarkkinatukea saaneen iisalmelaisen.

Katso tiedot

Avoimet työpaikat Iisalmen kaupungilla

Iisalmen kaupungin avoimet työpaikat ovat nähtävillä Kuntarekry-verkkopalvelussa. Verkkopalvelun kautta voi myös hakea avointa työpaikkaa.

Katso tiedot

Iisalmi -tuki

Iisalmi -tuen tavoitteena on edistää pitkään työttömänä olevien iisalmelaisten työllistymistä avoimille työmarkkinoille.

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut