Mainospaikat ja -luvat

Mainospaikkoja varataan ja vuokrataan ensisijaisesti Iisalmessa pidettävien tapahtumien järjestäjille (yhteisöjen, järjestöjen, yritysten ja eri laitosten tapahtumat). Mikäli mainospaikat ovat vapaana, niitä voidaan vuokrata myös lähialueen tapahtumamarkkinointiin.

Mainospaikkoja on vuokrattavissa keskeisiltä paikoilta Iisalmen keskustassa sekä lähestymisteiden varsilta:

  1. Viitostien mainospaikat a) Peltosalmi-Marjahaka välillä sekä b) Peltomäessä sijaitsevat mainokset, joista vuokrataan mainostaulun alempi osa.
  2. Lähestymisteiden mainospaikat a) Kirkonsalmi sekä b) Marjahaka sijaitsevat mainokset, joista vuokrataan mainostaulun alempi osa.
  3. Pohjolankadun banderollipaikat kadun etelä- ja pohjoispäädyssä. Molemmissa päädyissä on kaksi (2) paikkaa.
  4. Kaupungin katu-/puistoalueelle sijoitettavat mainosjulisteet tai -rakenteet. Mainoksia ei saa asettaa risteysten ja suojateiden näkemäalueille eikä niistä saa aiheutua haittaa liikkumiselle. Mainoksia ei saa asentaa samoihin rakenteisiin kuin Atlas-Median mainostaulut.

Kaupungilla on oikeus mainospaikkojen käytön organisointiin. Kaupallisia ulkomainospaikkoja vuokraa kaupunkialueella Atlas-Media.

Voit tarkastella vapaita mainospaikkoja Timmi-varauskalenterista. Tee mainopaikanvaraus erillisellä lomakkeella, soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Mahdollisesta vuokranmaksun vapautuksesta on tehtävä erillinen vapaamuotoinen hakemus.

Mainosten esilläoloaika

Mainostamisen saa aloittaa aikaisintaan neljätoista päivää ennen ko. tapahtumaa ja mainokset on poistettava vuorokauden kuluessa tilaisuuden päättymisestä. Mainokset on poistettava viimeisenä sopimuspäivänä, mikäli tila on vuokrattu seuraavalle asiakkaalle. Ellei mainoksia poisteta määräaikana, kaupungilla on oikeus periä mainospaikan vuokra kaksinkertaisena, tai mikäli vuokraa ei ole määrätty, poistamisesta peritään siitä aiheutuvat todelliset kustannukset.

Mainosmateriaalin tuottaminen

Mainosmateriaalia mainospaikoille tuottavat ja asentavat iisalmelaiset Eco-Seri Oy (www.eco-seri.fi), Mainostoimisto TKD Oy (www.teipparit.com) sekä Suomen Ateljeelahja Oy (www.ateljeelahja.fi).

Banderollin asennuspalvelu

Mikäli olet itse estynyt banderollin asentamisesta, voi asennuspalvelun tilata Iisalmen Peli-Karhuilta erillisen asennustaksan mukaan.

Suoramainonta paikoilla ei ole sallittua. Iisalmen kaupungin tulee hyväksyä mainosvedos ennen asennusta.

Mainospaikat ovat maksuttomia yleishyödyllisille yhteisöille ja järjestöille. Perusteena maksuttomuudelle on, ettei kaupungille ei aiheudu ylläpitokuluja eikä tapahtumaan osallistumisesta peritä maksuja. Maksuttomissa mainoksissa ei sallita liike- ja tavaramainontaa lukuun ottamatta tapahtuman nimeä ja pienehköä yrityslogoa.

Palvelu on maksullinen.

Viitostien mainospaikka 2 viikkoa 250 €(125 €)/taulu, Kirkonsalmen tai Marjahaan paikat 2 viikkoa 150 €(75€)/taulu, Pohjolankadun banderollipaikka 2 viikkoa 150(75€) €, Mainosjuliste tai -rakenne max. 25 kpl A1- tai vastaava koko 2 viikkoa 150 €(75€)/tapahtuma. Iisalmen kaupungille, kuntayhtymille ja yhteistyösopimuskumppaneille mainospaikat (hintaryhmä 2) mukaan alennettuun hintaan. Yleishyödyllisten yhteisöjen ja järjestöjen mainokset ovat maksuttomia. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Verkkoasiointi

Timmi- tilojen ja alueiden varauskalenteri

Voit selata ja tarkastella Timmi -järjestelmästä Iisalmen kaupungin eri tilojen ja alueiden varaustilannetta

Lisää tietoa
Siirry asioimaan

Lomakkeet

Anomus vuokranmaksusta vapautumiselle (tapahtumakentät ja mainospaikat)

Yleishyödylliset yhdistykset ja järjestöt voivat anoa vapautusta Iisalmen kaupungin tapahtumakenttien tai mainospaikkojen vuokrasta tällä lomakkeella.

Lisää tietoa
Lataa lomake

Mainoslupahakemus

Voit hakea Iisalmen kaupungin mainospaikkaa tällä lomakkeella.

Lisää tietoa
Lataa lomake

Liittyvät palvelut

Torimyyntipaikkojen vuokraus

Iisalmen kauppatorilta voit vuokrata myyntipaikan päiväksi, kuukaudeksi tai vuodeksi.

Katso tiedot

Tapahtumakenttien vuokraus

Iisalmen kaupungilta voit vuokrata ulkoilmatapahtumiin sopivia tapahtumakenttiä Luuniemeltä ja Mansikkaniemeltä.

Katso tiedot

Katujen ja viheralueiden käyttöluvat ja vuokraus

Katujen ja viheralueiden käyttöluvat ja tilapäiset liikennejärjestelyt

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut