Iiden ry:n toimintasuunnitelmassa on tälle vuodelle ”Omasta kaupungista”- kampanjointi, jossa tuodaan esille oman kaupungin palveluita eri keinoin. Konseptin tavoitteena on saada iisalmelaiset kuluttajat käyttämään ahkerammin paikallisia palveluita ja liikkeitä ja näin jättämään euroja enemmän kotikuntaan.  Samalla tarjontaa, mahdollisuuksia sekä positiivisia kokemuksia niistä tuotaisiin esille myös lähikuntien asukkaille sekä vierailijoille ja turisteille. Konseptin ideaa on ollut työstämässä Iisalmen Seudun Yrittäjänaiset, Iisalmen Yrittäjät sekä Iisalmen kaupunki. Mukana yhteistyössä on ollut myös Iisalmen Sanomat, Radio Sandels ja mukaan haetaan myös muita yhteistyökumppaneita.

Ensimmäinen Omasta kaupungista- kampanja järjestetään 6.-8.8.2020, jossa yhdistetään  kaupungin virtuaalitapahtumatuen avulla järjestettävää ohjelmaa sekä siihen liittyvää kampanjointia, johon toivotaan Iisalmessa toimivien yritysten lähtevän mukaan.

Ohjelmaa on luvassa niin livenä kuin virtuaalisestikin mm. Facebookin kautta, mm. keskiviikkoiltana otetaan kampanjaan "varaslähtö" eli startti.  Lauantaina 8.8 klo 10-14 järjestetään mm.suosittu Puistokirppis Kirkkopuistossa (säävaraus). Kirppispaikan voit varata täältä.  Ohjelmaa ja tarkempaa aikataulua julkaistaan lähempänä.

Seuraa kampanjaa Osta Iisalmesta-ryhmässä.

 

YRITYKSILLE:

Kampanjaan mukaan lähteminen itsessään on yrityksiltä maksutonta. Tarjousten toivotaan olevan voimassa to-la 6.-8.8.2020. Mukana tätä elokuun alun kampanjaa tukemassa myös Radio Sandels ja Iisalmen Sanomat.

Iisalmen Sanomissa ilmestyy ”Omasta kaupungista” liite to 6.8.2020, johon halukkaat saavat ostaa mainostilaa. Yhteydenotot suoraan Iisalmen Sanomat. Lisätietoja löydät täältä.

Radio Sandels tulee tekemään ohjelmasisällöistä ohjelmaa myös radioon. Halukkaat yritykset voivat ostaa myös kampanjaan mainosspotteja. Yhteydenotot suoraan Radio Sandels. Lisätietoja löydät täältä.

Facebookin Osta Iisalmesta- ryhmässä saa yritykset julkaista kampanjatarjouksia (veloituksetta) to-la 6.-8.8.2020 sekä lisäksi kampanjan "varaslähtö" Facebookissa ke iltana 5.8. Tarkemmat ohjeet tulevat ryhmään lähempänä. Myös Iisalmen Sanomien liite julkaistaan FB:ssä ke iltana 5.8.2020.

 

Lisätietoja: Iiden ry,  info@iiden.fi (21.7 alkaen myös 050-5946176)