ASIAKASKYSELY IISALMEN LIIKKEIDEN AUKIOLOAJOISTA 

Iiden ry halusi kartoittaa asiakkaiden toiveita Iisalmen liikkeiden aukioloajoista ja toiveista niiden suhteen, varsinkin keskustan kivijalkaliikkeiden suhteen. Mahdollistavatko nykyiset aukioloajat asioinnin paikallisissa liikkeissä? Ovatko aukioloajat sopivat, jotta asiointi onnistuu normaali arjen aikataulujen mukaan?

Kysely oli avoinna 22.11 saakka. Kyselyyn pystyi vastaamaan nettisivuilla sekä käydä vastaamassa myös lomakkeella Iisalmen Sanomien asiakaspalvelupisteessä.

Vastauksia saatiin 177. Voit lukea vastausten koosteen täältä (vastaukset nimettömiä) Kooste aukioloaika kyselystä.pdf

Otamme asian työpöydälle yhdessä Iisalmen liikkeiden kanssa ensi vuonna 2021.

Terveisin,

Iiden ry

OMASTA KAUPUNGISTA. KOE KAUPUNKI - ja sen ainutlaatuinen keskusta.

”Omasta kaupungista” on Iiden ry:n kampanjointia, jossa tuodaan esille oman kaupungin palveluita eri keinoin. Konseptin tavoitteena on saada iisalmelaiset kuluttajat käyttämään ahkerammin paikallisia palveluita ja liikkeitä ja näin jättämään euroja enemmän kotikuntaan. Samalla tarjontaa, mahdollisuuksia sekä positiivisia kokemuksia niistä tuotaisiin esille myös lähikuntien asukkaille sekä vierailijoille ja turisteille. 

Lähdetkö mukaan kertomaan ja muistuttamaan asiakkaita ja tulevia asiakkaita Oman kaupungin upeista, monipuolisista liikkeistä ja hienosta palvelusta? 

Ensimmäinen Omasta kaupungista -kampanja järjestettiin elokuun alussa ja sai hyvän vastaanoton. Kampanjointia on tarkoituksena jatkaa eri teemoin ympäri vuoden sekä tuoda liikkeitä ja yrityksiä esille myös arjessa, kampanjoiden ja tapahtumien välissä. Tavoitteena on luoda keinoja ja kanavia joista palvelut, tuotteet ja liikkeet olisi helposti löydettävissä tietyistä kanavista. 

TULEVIA TEEMOJA&KAMPANJOITA

 

LATAA OMASTA KAUPUNGISTA LOGO TÄÄLTÄ  Omasta_kaupungista_logo_2020.pdf ja ohjeet logon käyttöön täältä Ohje Omasta kaupungista tunnuksen käyttöön.pdf 

Seuraa kampanjointia ja kerro omista palveluista Omasta kaupungista Facebook-ryhmässä.

Lisätietoja: Mervi Narinen, mervi.narinen@iiden.fi 050-5946176

 

KATSO KOE KAUPUNKI- VIDEO KLIKKAAMALLA ALLA OLEVA KUVAA. Videota saa jakaa vapaasti.

Näyttökuva 2020-10-22 kello 9.19.12.png