OMASTA KAUPUNGISTA. KOE KAUPUNKI - ja sen ainutlaatuinen keskusta.

”Omasta kaupungista” on Iiden ry:n uutta kampanjointia, jossa tuodaan esille oman kaupungin palveluita eri keinoin. Konseptin tavoitteena on saada iisalmelaiset kuluttajat käyttämään ahkerammin paikallisia palveluita ja liikkeitä ja näin jättämään euroja enemmän kotikuntaan. Samalla tarjontaa, mahdollisuuksia sekä positiivisia kokemuksia niistä tuotaisiin esille myös lähikuntien asukkaille sekä vierailijoille ja turisteille. 

Lähdetkö mukaan kertomaan ja muistuttamaan asiakkaita ja tulevia asiakkaita Oman kaupungin upeista, monipuolisista liikkeistä ja hienosta palvelusta? 

Ensimmäinen Omasta kaupungista -kampanja järjestettiin elokuun alussa ja sai hyvän vastaanoton. Kampanjointia on tarkoituksena jatkaa eri teemoin ympäri vuoden sekä tuoda liikkeitä ja yrityksiä esille myös arjessa, kampanjoiden ja tapahtumien välissä. Tavoitteena on luoda keinoja ja kanavia joista palvelut, tuotteet ja liikkeet olisi helposti löydettävissä tietyistä kanavista. 

LATAA ESITE Omasta-kaupungista-paketit.pdf

LATAA LOGO TÄÄLTÄ  Omasta_kaupungista_logo_2020.pdf ja ohjeet logon käyttöön täältä Ohje Omasta kaupungista tunnuksen käyttöön.pdf

LÄHDE MUKAAN TAI LIITY POSTITUSLISTALLE TÄÄLTÄ.

Seuraa kampanjaan Iiden ry:n Facebookista tai Omasta kaupungista Facebook-ryhmästä.

 

Paketit.png

Yllä olevat video- ja somepaketit varattavissa 30.11. saakka (kampanjahinta).

TULEVIA TEEMOJA&KAMPANJOITA

  • Ruoka & Ravintolat teema 29.10.2020 (Iisalmen Sanomat)
  • Joulunavaus 28.11 (Iiden ry)

 Lisätietoja: Mervi Narinen, mervi.narinen@iiden.fi 050-5946176

 

KATSO KOE KAUPUNKI- VIDEO KLIKKAAMALLA ALLA OLEVA KUVAA

Näyttökuva 2020-10-22 kello 9.19.12.png