OMASTA KAUPUNGISTA. KOE KAUPUNKI - ja sen ainutlaatuinen keskusta.

”Omasta kaupungista” on Iiden ry:n uutta kampanjointia, jossa tuodaan esille oman kaupungin palveluita eri keinoin. Konseptin tavoitteena on saada iisalmelaiset kuluttajat käyttämään ahkerammin paikallisia palveluita ja liikkeitä ja näin jättämään euroja enemmän kotikuntaan. Samalla tarjontaa, mahdollisuuksia sekä positiivisia kokemuksia niistä tuotaisiin esille myös lähikuntien asukkaille sekä vierailijoille ja turisteille. 

Lähdetkö mukaan kertomaan muistuttamaan asiakkaita ja tulevia asiakkaita Oman kaupungin upeista, monipuolisista liikkeistä ja hienosta palvelusta? 

Ensimmäinen Omasta kaupungista -kampanja järjestettiin elokuun alussa ja sai hyvän vastaanoton. Kampanjointia on tarkoituksena jatkaa eri teemoin ympäri vuoden sekä tuoda liikkeitä ja yrityksiä esille myös arjessa, kampanjoiden ja tapahtumien välissä. Tavoitteena on luoda keinoja ja kanavia joista palvelut, tuotteet ja liikkeet olisi helposti löydettävissä tietyistä kanavista. 

LATAA ESITE Omasta-kaupungista-paketit.pdf

OSALLISTU TAI LIITY POSTITUSLISTALLE TÄÄLTÄ

Paketit.png

 

 YHEN ILLAN JUTTU PE 16.10.2020

Iiden ry järjestää Lahdesta tutun Yhen illan juttu -ostostapahtuman Iisalmessa perjantaina 16.10. Tapahtuman ideana on, että kaupat ovat auki normaalia pidempään (väh. klo 20 saakka) ja järjestävät omia spesiaaliohjelmiaan päivän/illan aikana tarjouksia unohtamatta. Markkinoimme tapahtumaa monipuolisesti eri kanavissa. Tutustu ja hae inspiraatiota myös Lahdessa 4.9. järjestetystä Yhen Illan juttu- ostostapahtumasta täältä.

LUE LISÄÄ Yhen illan juttu esite yrityksille.pdf

 

POP-UP KEISARINKULMA

Keisarin kulman alakerrassa järjestetään pop-up, johon iisalmelaiset yritykset/yrittäjät/kevytyrittäjät, voivat varata myyntipaikan.

  • Pop-up avoinna pe 16.10 klo 12-20, la klo 10-14
  • Paikan koko n. 3m(leveys)x2m (syvyys)
  • Paikalla pöytä 50cm x 220cm + liina (halutessa saa tuoda myös omia kalusteita)
  • Rakentaminen pe klo 8-12

 

ILMOITTAUDUN YHEN ILLAN JUTTUUN 1.10.2020 mennessä täältä. 

Lisätietoja: Mervi Narinen, mervi.narinen@iiden.fi 050-5946176

yhen_illan_juttu_logo_musta.jpgyhen_illan_juttu_logo_punainen.png