IISALMI POP UP -VIIKKO LOUHENKADULLA 5.-9.4.2022

Iisalmi POP UP-viikko on avoinna Louhenkatu 5:ssä kahdessa eri liiketilassa ti-to klo 10-18, pe klo 10-20 ja lauantaina klo 10-15. POP UP -kokeilu  koostuu useista elementeistä. 

 •  POP UP-puoti houkuttelee erilaiselle tuotetarjonnallaan aina lähituottajien tuotteista käsitöihin, koruihin, sisustustavroihin ym.
 • POP UP -puodissa myös Cafe Konkelon POP UP -kahvilakokeilu.
 • Coworking -työtila kahvilan ja puodin yhteydessä (pop up- tilojen yhteydet tarjoaa Kaisanet)
 • INRTY:n avoin nuortenpaja

Tervetuloa ostoksille sekä tutustumaan!

Ps. POP UP -mukana myös Yhen illan jutussa. Mm. klo 17-20 lapsiparkki Sakkyn terveys-ja sosiaalialan opiskelijoiden toteuttamana.)

SEURAA MYÖS.png

IISALMI POP UP -VIIKON OHJELMAA (ohjelma täydentyy..)

 

JOHKU- alustan koulutus

Ke 6.4/Iiden ry

klo 8.30 -10.30 aloitusklinikka (jos et ole vielä mukana alustassa)

klo 10.30-11.30 edistyneille avoin klinikka  (tule kysymään lisävinkkejä)

(ilmoittaudu 0505946176 info@iiden.fi)

(HUOM. Tiistain klinikat peruttu)

 

SAKKY:n ohjelmaa 6.4.

klo 13.30 ja 14.30 liikuntatuokio/Sakkyn opiskelijat (tuolijumppa, venyttelyjä ja puristusvoimanmittausta)

Klo 14.30-15.30 musiikki maalaus/Sakkyn opiskelijat (maalausta musiikin tahdissa)

 

Ylä-Savon Nuorkauppakamarin After work to 7.4. klo 17-18.30

Tervetuloa tutustumaan Ylä-Savon Nuorkauppakamarin toimintaan avoimeen after work- tilaisuuteen to 7.4. klo 17-18.30. Lisätietoja Nuorkauppakamarista löydät Ylä-Savon NKK:n ja Suomen Nuorkauppakamarin sivuilta. 

 

SAKKY:n ohjelmaa Yhen illan jutussa 8.4.

Lapsiparkki klo 17-20. Tuo lapsesi lapsiparkkiin ostosreissun ajaksi. Lapsille kivaa tekemistä; leikkiä, pelejä, piirtämistä ja maalaamista. Lapsiparkki maksuton, eikä vaadi ennakkoilmoitusta. Järjestäjänä Savon ammattiopiston lähihoitajaopiskelijat ja opettajat.

 

INTRY – avoin nuorten paja

Iloa, Eloa ja Osallisuutta keskustaan. Tarjolla luovuutta, yhdessäoloa, aktiviteetteja sekä monimuotoisuutta.

Ti 5.4 Avointa työpajatoimintaa

Ke 6.4 Esi-istutuksia, eli sormet multaan (Kielo -hanke)

To 7.4 Tuunitorstai - Maalausta ja taiteilua

Pe 8.4 Iltapainotteista elävää musaa

La 9.4 Avoimet ovet

Mukana jo 20 yritystä tuotteineen!

POP UP -PUODISSA MUKANA OLEVAT YRITYKSET

 • Anna's Darling Ky
 • Kauneus- ja jalkahoitola Hyvänolon Helmi
 • Ilmatar Natural / Airi Valta ja Heikki Hartikainen
 • Käsityökammari EenaÅ
 • Kurimon Tilameijeri Ay
 • Silvann Oy
 • Zanna Fashion Oy
 • Toimi-työvalmennussäätiö sr
 • SuSana Tmi
 • Minna Savolainen
 • Tiinan Treenipalvelut Oy
 • Maken Mehiläistila
 • Vutukka Verstas
 • IiniMiini Kammari Oy
 • Lampurin tupa/Anttilan lammastila
 • NäppäräNäppi
 • Iltalypsy Oy
 • Pesolan Pihviliha
 • OuJess Herkku
 • Dream Circus
 • Home Like Heaven

Pop-up-myymälän päivittäisistä käytänteistä, asiakaspalvelusta ja tuotteiden esillepanosta ja myynnistä vastaa Savon ammattiopiston myynnin ja tapahtumatuotannon opiskelijat opettajien ja  Eloa Iisalmeen hanketiimin johdolla. Yrittäjän tehtäväksi jää vain tuoda ja hinnoitella omat tuotteensa myyntiä varten.

Yhteydenotot ja lisätietoja:

Hanna-Mari Raatikainen, p. 0401858715

hanna-mari.raatikainen@iisalmi.fi

Iisalmi POP UP -tapahtuma tuo uusia kokeiluja ja eloa Iisalmen keskustaan!

Iisalmi pop-up-tapahtuma on Eloa Iisalmeen -hankkeen, Savon ammattiopiston (Sakkyn) ja Iisalmen Nuorison Tuki ry:n (INTRY) yhteinen projekti. Projektia koordinoi Eloa Iisalmeen hankkeen tiimi yhdessä Sakkyn opettajien ja Intryn kanssa. Tavoitteena tällä pop-up-tapahtumalla on tuoda elävyyttä Iisalmen keskustaan viikon ajaksi ja hyödyntää samalla keskustan tyhjiä liiketiloja. Tavoitteena on myös saada kokemuksia erilaisesta toiminnasta ja uusista kokeiluista Iisalmen keskustassa.

SEURAA IISALMI POP-UP -VIIKKOA MYÖS FACEBOOKISSA!

Iisalmi pop-up-viikko koostuu kolmesta elementistä. Pop-up-puoti houkuttelee erilaiselle tuotetarjonnallaan. Pop-up-puotiin toivotaan yrittäjiltä myyntiin monipuolista tuotetarjontaa mm. koruja, käsitöitä, elintarvikkeita ja muita lähituotteita. Puodissa yrittäjä voi kokeilla, miten heidän tuotteensa myy keskustan kivijalkakaupassa.

Pop-up puodin idea on saatu Savon ammattiopiston Varkauden joulupuodista. Tämän viikon aikana testataan pop-up-puodin toimivuus. Jos kokemukset ja palautteet ovat hyviä, niin toteutetaan pop-up joulupuoti Iisalmessa. ”Pop-up-puoti antaa merkonomiopiskelijoillemme aidon ja monipuolisen oppimisympäristön. Olen iloinen, että opiskelijat ovat mukana puodin perustamisessa, tapahtuman suunnittelussa, tilan ja työvuorojen järjestämisessä. Nyt he saavat myydä, viestiä, somistaa, markkinoida, palvella asiakkaita, hoitaa kassa ja kerätä palautetta. Nämä kokemukset ovat arvokkaita meille kaikille." Pia Leppänen Savon ammattiopistolta kertoo.

Puodin yhteyteen rakennetaan myös pop-up-viikon ajaksi co-working työtila, johon voi kuka tahansa tulla työskentelemään puodin ollessa auki. Eloa Iisalmeen -hanke tuleekin kutsumaan eri organisaatioita kokeilemaan kanssaan tällaista co-working tilaa tapahtuman aikana. Tavoitteena on järjestää myös pienimuotoista koulutusta tai työpajoja.

Kolmas elementti on suunnattu nuorille. Heitä varten on oma tilansa, jossa Intry järjestää ohjelmaa koko IISALMI pop-up-tapahtuma viikon ajan. Suunnitelmissa on mm. erilaisia työpajoja sekä iltakahvilatyyppistä toimintaa nuorisolle. Nuorten saaminen keskustaan toiminnan kautta tuo myös elävyyttä ja nuorekkuutta katukuvaan.  ”Haluamme tarjota kaikenikäisille, mutta erityisesti nuorille ja nuorille aikuisille osallistavaa tekemistä sekä viihtyisän, ei kaupallisen tilan kohtaamiseen. Iisalmen keskusta onkin luonteva ympäristö tämän tyyppiselle ja toiminnalle.” Petri Karhu INTRY:stä kertoo

”Tämä pop-up viikko on juuri sellainen kiinnostava kokeilu, jota hankkeilla on mahdollista toteuttaa. Tämä on myös yksi esimerkki, kuinka yhteistyössä eri organisaatioiden kanssa on voimaa. Mikäli jollakin herääkin ideoita ja kiinnostusta osallistua pop-up-viikon toteuttamiseen, Eloa Iisalmeen -hanketiimi ottaa vielä mielellään vastaan ehdotuksia.” Mervi Narinen Iiden ry:stä kertoo.

”Yhteistyön lisäksi olisikin hienoa, jos tästä kokeilusta poikisi myös muille tahoille uusia kokemuksia, joita jalostaa eteenpäin. Esimerkiksi yrittäjien välinen yhteistyö jopa yhteisen liikkeen tai muun yhteistyön muodossa voisi olla tällainen ihannetila. Tai innostuisiko, joku taho pistämään pystyyn pysyvän co-working työtilan Iisalmeen, joita muualla kaupungeissa jo paljon onkin.” Katariina Moilanen pohtii.

 

Lisätietoja:

Mervi Narinen                                                                  Katariina Moilanen

Iiden ry                                                                            projektipäällikkö Eloa Iisalmeen -hanke

mervi.narinen@iiden.fi                                                   katariina.moilanen@iisalmi.fi

050 5946176                                                                   040 8429755

SEURAA MYÖS FACEBOOKISSA!