POP UP IISALMI -joulupuoti

Keväällä suosiota saanut Pop up Iisalmi saa jatkoa!

Savon ammattiopiston (Sakky) järjestää yhteistyössä Eloa Iisalmeen -hankkeen kanssa Pop up Iisalmi -joulupuodin 26.11.-20.12.2022. Jouluinen pop up-puoti rakennetaan tuttuun tapaan tyhjään liiketilaan Iisalmen keskustaan (tila vahvistuu myöhemmin). Puoti on avoinna ti-pe klo 10-18 ja la klo 10-14, poikkeuksena ava- jaislauantai Iisalmen joulunavauksen yhteydessä la 26.11 klo 10-16.

Pop up-myymälän päivittäisistä käytänteistä, asiakaspalvelusta ja tuotteiden esillepanosta ja myynnistä vastaa Savon ammattiopiston myynnin ja tapahtumatuotannon opiskelijat opettajien johdolla. Yrittäjän tehtäväksi jää vain tuoda ja hinnoitella omat tuotteensa myyntiä varten.

Pop up-puodissa voidaan myydä: koruja, pakattuja elintarvikkeita, sisustustuotteita, leluja, käsitöitä, melkeinpä mitä vain, joka ei vaadi erillistä myyntilupaa pop up-puodissa ja jonka säilyttäminen tiloissa onnistuu. Palveluntuottajalta peritään tuotteiden ja palveluiden myynnistä  20 % korvaus tilan kustannusten sekä myynnin hallinnointikulujen kattamiseksi. Toiminnan tarkoitus ei ole tuottaa voittoa, vaan iloa ja hyötyä kaikille osapuolille.

Yrittäjä, haluaisitko sinä tuotteesi myyntiin pop up-puotiin? Näin pääset helpolla tavalla kokeilemaan myyntiä ja tuotteiden esillä oloa Iisalmen keskustassa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan 15.10.2022 mennessä täältä.

Lisätietoja:

Kirsi Auvinen, hankesihteeri

Iisalmen kaupunki, elinvoimapalvelut

Pohjolankatu 14, 74100 Iisalmi

p. 040 676 1851

kirsi.auvinen@iisalmi.fi