Avoimet työpaikat Iisalmen kaupungilla

Tervetuloa töihin osaajien Iisalmeen, jossa monipuolisia julkishallinnon alan töitä tarjoaa henkilöstöään tärkeimpänä voimavarana pitävä työnantaja.

Vesistöjen ympäröimä Iisalmi on asuinpaikkana elinvoimainen ja kehittyvä Ylä-Savon keskus. Noin 22 000 asukkaan kaupungissa asutaan luonnonläheisesti ja turvallisesti, hyvien kulkuyhteyksien äärellä, monipuolisista kaupunki- ja kulttuuripalveluista nauttien. Iisalmessa näkyy vahva yrittäjyys ja seudun teollisuuden vienti on vahvempaa kuin muualla maassa ja maakunnassa. Iisalmen kaupunki työllistää yli 1000 työntekijää, joista noin 850 on vakinaisia työntekijöitä. Kaupunki on Iisalmen seudun toiseksi suurin työnantaja heti Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän jälkeen.

Avoinna oleviin työpaikkoihin haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta, ellei hakuilmoituksessa ohjeisteta hakemaan muulla tavoin. Iisalmen kaupungin nuorten kesätyöpaikat ovat myös haussa helmi-maaliskuussa. Kesätöitä on tarjolla mm.: puistotyöhön, Liikennepuistoon, viherrakennukseen, tilojen siivoukseen, toimistotyöhön sekä kaupunkisuunnitteluun.

Seuraa kuntarekry.fin tai mol.fin ilmoituksia avoimista työpaikoista ja tee hakemus ilmoituksessa kerrottuun hakuajan päättymiseen mennessä Kuntarekry.fissä.

Verkkoasiointi

Kuntarekry - Iisalmi

Kuntarekry-verkkopalvelussa voit tarkastella ja hakea Iisalmen kaupungin avoimia työpaikkoja.

Lisää tietoa
Siirry asioimaan

Liittyvät palvelut

Työllisyyspalvelut

Iisalmen kaupungin työllisyyspalvelut tarjoaa henkilökohtaista palvelua sekä työnantajille että työnhakijoille.

Katso tiedot

Kesätyötuki

Kesätyötuki on tarkoitettu työnantajalle, joka palkkaa iisalmelaisen 16-24 -vuotiaan nuoren kesäksi töihin.

Katso tiedot

Työllistämisavustus järjestöille

Palkkatukityöllistämistä täydentävä avustus kolmannen sektorin toimijalle, joka palkkaa pitkään työmarkkinatukea saaneen iisalmelaisen.

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut
Avoimet työpaikat Kuntarekryssä