Avoimet työpaikat Iisalmen kaupungilla

Tervetuloa töihin osaajien Iisalmeen, jossa monipuolisia julkishallinnon alan töitä tarjoaa henkilöstöään tärkeimpänä voimavarana pitävä työnantaja.

Vesistöjen ympäröimä Iisalmi on asuinpaikkana elinvoimainen ja kehittyvä Ylä-Savon keskus. Noin 22 000 asukkaan kaupungissa asutaan luonnonläheisesti ja turvallisesti, hyvien kulkuyhteyksien äärellä, monipuolisista kaupunki- ja kulttuuripalveluista nauttien. Iisalmessa näkyy vahva yrittäjyys ja seudun teollisuuden vienti on vahvempaa kuin muualla maassa ja maakunnassa. Iisalmen kaupunki työllistää yli 1000 työntekijää, joista noin 850 on vakinaisia työntekijöitä. Kaupunki on Iisalmen seudun toiseksi suurin työnantaja heti Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän jälkeen.

Avoinna oleviin työpaikkoihin haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta, ellei hakuilmoituksessa ohjeisteta hakemaan muulla tavoin. Iisalmen kaupungin nuorten kesätyöpaikat ovat myös haussa helmi-maaliskuussa. Kesätöitä on tarjolla mm.: puistotyöhön, Liikennepuistoon, viherrakennukseen, tilojen siivoukseen, toimistotyöhön sekä kaupunkisuunnitteluun.

Seuraa kuntarekry.fin tai mol.fin ilmoituksia avoimista työpaikoista ja tee hakemus ilmoituksessa kerrottuun hakuajan päättymiseen mennessä Kuntarekry.fissä.

Verkkoasiointi

Kuntarekry - Iisalmi

Kuntarekry-verkkopalvelussa voit tarkastella ja hakea Iisalmen kaupungin avoimia työpaikkoja.

Lisää tietoa
Siirry asioimaan

Liittyvät palvelut

Työllisyyspalvelut

Iisalmen kaupungin työllisyyspalvelut tarjoaa henkilökohtaista palvelua sekä työnantajille että työnhakijoille.

Katso tiedot

Työllistämisavustus järjestöille

Palkkatukityöllistämistä täydentävä avustus kolmannen sektorin toimijalle, joka palkkaa pitkään työmarkkinatukea saaneen iisalmelaisen.

Katso tiedot

Työllisyyspalveluiden Iisalmi-tuki yrityksille

Taloudellinen tuki työn järjestämisestä aiheutuviin kustannuksiin yritystyönantajalle, joka palkkaa pitkään työmarkkinatukea saaneen iisalmelaisen.

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut
Avoimet työpaikat Kuntarekryssä
 • 14.11.2018 15:30

  Iisalmen kaupungin päiväkoti Simpukassa on haettavana lastentarhanopettajan sijaisuus ajalle 2.1 - 30.6.2019.

  Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 272/2005 mukainen tutkinto. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös kelpoisuutta vailla olevat hakijat voidaan ottaa huomioon. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

  Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

  Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 28.11.2018 klo 15.30 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, Kirjaamo, PL 10, 74101 Iisalmi.

  Iisalmessa, 14.11.2018
  Päiväkodin johtaja

 • 8.11.2018 12:10

  Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen ajalla 3.12.2018 - 29.5.2019

  MAAHANMUUTTOTYÖN ASIANTUNTIJAA

  Olethan avoin ja rohkea henkilö, jolla on hyvät verkostoitumistaidot ja halu kehittää työtä? Kykenet niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyyn, ja sinulla on kokemusta työryhmätyöskentelystä sekä asiakastyöstä.

  Maahanmuuttotyön asiantuntijan tehtäviin kuuluvat mm.:
  - Työn-, opiskelun- tai perhesiteen perusteella Suomeen tulleiden ohjaus ja neuvonta
  - Asiakkaiden palvelutarpeen arviointi, alkuhaastattelut
  - Maahanmuutto-/paluumuuttoasiat (luvat, rekisteröityminen, kansalaisuushakemukset, vastineet, lisäselvitykset)
  - Alueen palveluiden verkostomainen kehittäminen yhteistyössä muiden viranomaisten sekä paikallisten yrittäjien kanssa.

  Maahanmuuttotyön asiantuntija tulee toimimaan Iisalmen kaupungin maahanmuutto- ja pakolaispalveluiden yksikössä, toimialueenaan Iisalmi, Lapinlahti, Sonkajärvi,
  Vieremä, Kiuruvesi, Pielavesi ja Keitele. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää monikulttuurista työotetta, sekä toimialueen ja alueen palvelujen tuntemusta. Tehtävä edellyttää myös oman auton käyttöä ja tehtävään liittyy satunnaista iltatyötä.

  Kelpoisuusehtona on vähintään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aiempi soveltuva opistoasteinen tutkinto tai teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu
  tutkinto sekä alan tuntemus.

  Hakijalta edellytämme:
  - Aikaisempi kokemus maahanmuuttotyöstä lasketaan eduksi
  - Yleistä soveltuvuutta tehtävään
  - Hyvät vuorovaikutus- sekä työyhteisötaidot
  - Kykyä niin itsenäiseen- kuin tiimityöskentelyyn
  - Erinomainen suomen kielen taito, suullinen ja kirjallinen
  - Muu kielitaito ei välttämätön, mutta lasketaan eduksi.

  Haastattelut pidetään 27.-28.11.2018, tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan haastatteluun valituille erikseen. Tehtävä täytetään 3.12.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan, tehtäväkohtainen palkanosa on 2 749,95 euroa/kk. Lisäksi maksetaan työkokemuksesta riippuen työkokemuslisää max. 8 %, joka lasketaan tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

  Hakemus tulee tehdä viimeistään sunnuntaihin 23.11.2018 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi. Mahdollinen kirjallinen hakemus tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, Kirjaamo, PL 10/ Pohjolankatu 14, 74101 IISALMI.

  Iisalmessa, 8.11.2018
  Maahanmuuttotyön koordinaattori

 • 7.11.2018 10:30

  Haemme osaavaan joukkoomme

  RAKENNUSMESTARIA

  Toimit Kadut ja ympäristö -vastuualueella Rakentaminen ja liikennealueet -toimintayksikön tiiminvetäjänä sekä kunnossapitomestarin ja työpäällikön sijaisena. Vastaat liikenneväylien ja yleisten alueiden rakennustyömaiden työnjohdosta ja valvonnasta.

  Tehtävä edellyttää hyviä kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja sekä hyvää töiden järjestelykykyä. Arvostamme yhteistyökykyä ja valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn.

  Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aiempi soveltuva opistoasteinen tutkinto tai teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu tutkinto sekä alan tuntemus.

  Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän tehtäväkohtainen palkanosa 2894,35 €/kk. Lisäksi maksetaan työkokemuksen määrään perustuvaa ammattialalisää max. 8 %, joka lasketaan tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Henkilöllä on mahdollisuus saada vielä puolen vuoden päästä palvelussuhteen alkamisesta henkilökohtaisen työnsuorituksen arviointiin perustuvaa henkilökohtaista lisää. Valitun tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

  Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 30.11.2018 klo 15.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, kirjaamo, PL 10, 74101 Iisalmi.

  Iisalmessa, 7.11.2018
  Vt. toimialajohtaja

 • 6.11.2018 15:10

  Haemme sijaisia maatalouslomittajien eripituisiin sijaisuuksiin. Huomiomme myös opiskelijat sekä alan työkokemuksen omaavat henkilöt sijaistarpeita täytettäessä.

  Hakijoilta edellytetään maatalousalan koulutusta ja/tai vankkaa kokemusta karjanhoitotyöstä. Opiskelijoiden soveltuvuus eri tehtäviin arvioidaan yksilöllisesti annettujen ohjeiden mukaisesti.

  Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa!

  Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jolloin voit saada työtarjouksen keikkakalenteriisi tai tekstiviestipalvelun avulla. Esimies tai muu rekrytoija voi tarjota sijaisuutta myös puhelimitse. Sijaisrekisteri ei ole julkinen hakumenettely eikä sijaisrekisterin kautta täytetyistä lyhytaikaisista sijaisuuksista tehdä hallintopäätöksiä.

 • 31.10.2018 15:22

  Iisalmen kaupungissa on haettavana erityisopettajan opintovapaan sijaisuus ajalle 7.1.-1.6.2019. Viran toimipaikka on Sourunsalon koulu. Opetustuntien määrä 16 h/vko.

  Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 14.12.1998/986 mukaisesti ja palkkaus OVTES:n mukaan.

  Valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista. Viransijaisuudessa on kahden kuukauden koeaika. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

  Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 19.11.2018 klo 10.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, Kirjaamo, PL 10, 74101 Iisalmi.

  Iisalmessa, 31.10.2018
  Rehtori

 • 29.10.2018 15:33

  Iisalmen kaupungissa on haettavana erityisopettajan opintovapaan sijaisuus ajalle 2.1.-2.6.2019. Viran toimipaikka on Kilpijärven koulu. Opetustuntien määrä 25 h/vko.

  Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 14.12.1998/986 mukaisesti ja palkkaus OVTES:n mukaan.

  Valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista. Viransijaisuudessa on kahden kuukauden koeaika. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat.

  Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 19.11.2018 klo 10.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, Kirjaamo, PL 10, 74101 Iisalmi.

  Iisalmessa, 29.10.2018
  Rehtori

 • 25.10.2018 18:43

  Vireä ja nuorekas Ylä-Savon musiikkiopisto julistaa haettavaksi

  PÄÄTOIMISEN KANTELEENSOITON/VARHAISIÄN MUSIIKIN OPETTAJAN

  viransijaisuuden ajalle 8.2.- 31.5.2019. Tehtävässä suur- ja pienkanteleiden soitonopetusta 14,33 viikkotuntia ja muskareita 6 viikkotuntia. Lisäksi palkattavalla henkilöllä on mahdollisuus saada kanteleen opetustunteja Iisalmen ja Vieremän ja kansalaisopistoissa. Näitä tunteja on 5,33.

  Sijaisuus oletettavasti jatkuu koko lukuvuoden 2019 - 2020.

  Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 14.12.1998/986 mukaisesti ja palkkaus OVTES:n mukaan.
  Valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote. Viransijaisuudessa on kuukauden koeaika.

  Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 14.12.2018 klo 15.30 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, kirjaamo, PL 10, 74101 Iisalmi.

  Iisalmessa, 25.10.2018
  Rehtori

 • 25.10.2018 18:20

  Oletko meidän uusi hallintojohtajamme ja oletko valmis pitämään huolta Iisalmen avoimesta, hyvästä ja ketterästä hallintokulttuurista. Oletko valmis ajattelemaan Iisalmen kokonaisetua hallinnon eri prosesseissa.

  Oletko hallinnon ammattilainen, joka tuntee kunnallisten päätösten valmistelun niksit ja osaat neuvoa koko organisaatiota päätösten valmistelun eri vaiheissa. Olethan hoitanut vastaavia tehtäviä jo aiemmin ja osaat hoitaa myös käytännön tehtäviä erilaisia tietojärjestelmiä hyödyntäen. Oletko johtajana avoin ja reilu.

  Iisalmessa ei odoteta ihmeitä, vaan teemme niitä. Hallintopalvelut tukee ja mahdollistaa ihmeiden tekijöiden työtä.

  Hallintojohtajan virka täytetään 1.5.2019 alkaen toistaiseksi. Virkaan valittu hoitaa ensin hallintojohtajan viransijaisuutta. Hallintojohtajan viran kelpoisuusehtona on vähintään yliopistossa tai teknillisessä korkeakoulussa suoritettu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai ammattikorkeakoulussa suoritettu ylempi ammattikorkeakoulututkinto sekä alan tuntemus.

  Palkkaus määräytyy Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakija voi esittää palkkatoivomuksen. Virkaan valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on 6 kuukauden koeaika. Virkaan hakeutuvien voidaan edellyttää osallistuvan erilliseen soveltuvuusarviointiin.

  Hakemus ansioluetteloinen tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 23.11.2018 klo 15.30 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, kirjaamo, PL 10, 74101 Iisalmi.

  Kuuntele tarkemmin hallintojohtajan tehtävästä 7.11.2018 MessiLive-lähetyksen tallenteesta https://www.youtube.com/watch?v=Uc5AvV1kh-U).

  Iisalmessa, 25.10.2018
  Kaupunginhallitus

 • 22.8.2018 15:37

  Haemme sijaisia varhaiskasvatuksen eripituisiin sijaisuuksiin. Huomiomme myös opiskelijat sekä alan työkokemuksen omaavat henkilöt sijaistarpeita täytettäessä.

  Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) ja asetuksen (608/2005) mukaan. Opiskelijoiden soveltuvuus eri tehtäviin arvioidaan yksilöllisesti annettujen ohjeiden mukaisesti.

  Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa!

  Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jolloin voit saada työtarjouksen keikkakalenteriisi tai tekstiviestipalvelun avulla. Esimies tai muu rekrytoija voi tarjota sijaisuutta myös puhelimitse. Sijaisrekisteri ei ole julkinen hakumenettely eikä sijaisrekisterin kautta täytetyistä lyhytaikaisista sijaisuuksista tehdä hallintopäätöksiä.

 • 6.8.2018 15:00

  Haemme sijaisia koulunkäynninohjaajan eripituisiin sijaisuuksiin perusopetukseen. Huomiomme myös opiskelijat sekä alan työkokemuksen omaavat henkilöt sijaistarpeita täytettäessä.

  Koulunkäynninohjaaja työskentelee opettajan työparina luokassa koulupäivän aikana. Hänen tehtävänään on tukea oppilaan työskentelyä ja avustaa tarvittaessa erilaisissa tilanteissa. Koulunkäynninohjaaja voi työskennellä myös iltapäivätoiminnanohjaajana. Tehtävään soveltuva koulutus voi olla koulunkäyntiavustajan tai muu vastaava hoito-, nuoriso- tai kasvatusalan koulutus. Opiskelijoiden soveltuvuus eri tehtäviin arvioidaan yksilöllisesti annettujen ohjeiden mukaisesti.

  Ilmoita hakemuksessasi, millaisista sijaisuuksista olet kiinnostunut. Määritä, milloin olet käytettävissä sekä päivitä hakemustasi tarvittaessa!

  Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jolloin voit saada työtarjouksen keikkakalenteriisi tai tekstiviestipalvelun avulla. Esimies tai muu rekrytoija voi tarjota sijaisuutta myös puhelimitse. Sijaisrekisteri ei ole julkinen hakumenettely eikä sijaisrekisterin kautta täytetyistä lyhytaikaisista sijaisuuksista tehdä hallintopäätöksiä.