Tervetuloa töihin osaajien Iisalmeen!

Vesistöjen ympäröimä Iisalmi on elinvoimainen ja kehittyvä Ylä-Savon keskus. Iisalmessa näkyy vahva yrittäjyys ja seudun teollisuuden vienti on vahvempaa kuin muualla maassa ja maakunnassa. 22 000 asukkaan kaupungissa asutaan luonnonläheisesti ja turvallisesti, hyvien kulkuyhteyksien äärellä, monipuolisista kaupunki- ja kulttuuripalveluista nauttien. Haluamme toivottaa uudet iisalmelaiset tervetulleiksi työskentelemään, asumaan ja viihtymään kaupungissamme!

Tältä sivulta löydät tietoa työllistymismahdollisuuksista Iisalmen kaupungissa sekä vinkkejä tahoista, joiden puoleen voit kääntyä etsiessäsi uutta työtä kaupungistamme. 


Töissä osaamisen paikassa

Ysaolaisten taitavasti remontoima koeasunto odottaa pian muuttavaa Jaanaa viihtyisäksi sisustettuna. .jpg

Iisalmen koeasunto on valmis ottamaan koeasukas-Jaanan vastaan
Poikkeuksellinen kevät ei ole onnistunut kampittamaan By Iisalmi –verkoston poikkeuksellista koeasumisen kampanjaa. Makkaralahdella on tehty koko kevään remonttia ja sisustustyötä, jotta Säästöpankkipalveluihin kesätöihin tuleva Jaana Kessel pääsisi muuttamaan viihtyisään kotiin heti kesäkuun alussa. Asunto näyttää toteen sekä yläsavolaisen vieraanvaraisuuden että Ylä-Savon ammattiopiston sloganin ”Antaa taidon näkyä” – Ysaon sisustusalan artesaaniopiskelijat ovat tehneet upeaa työtä.

Joensuulainen oikeustieteilijä Jaana Kessel muuttaa kesätöihin ja koeasukkaaksi Iisalmeen. .jpg

Joensuulainen oikeustieteiden opiskelija koeasukkaaksi Iisalmeen - kesätyö kutsuu Säästöpankkipalveluihin.
Viime kesältä tuttu Iisalmen kaupungin ja By Iisalmi –verkoston koeasumisen kampanja herätti tänäkin vuonna runsaasti kiinnostusta. Alkuvuoden rekrytapahtumissa esitteet vietiin käsistä, ja kampanja puri myös digitaalisissa kanavissa. Hakijoita ilmoittautui yhteensä 32. Tulevan kesän koeasukkaaksi ja someviestijäksi valittiin joensuulainen oikeustieteiden opiskelija Jaana Kessel, jonka kesään tulee kuulumaan työskentely Säästöpankkipalveluissa. ​

Uusimmat työpaikat Iisalmessa
 • 20.4.2021 10.34

  Sinä SOTE-alan ammattilainen, joka omaat myös businessvainua. Meillä on Sinulle töitä!

  SOPIEN 2.0 - Liiketoimintaa ja digitalisaatiota kehittämällä digisyrjäytymistä vastaan on maakunnallinen ESR-rahoitteinen kehittämishanke, jonka päätoteuttaja on Navitas Kehitys Oy ja osatoteuttajat Savonia Ammattikorkeakoulu Oy, Iisalmen kaupunki ja Kehittämisyhtiö SavoGrow Oy. Hankkeen tavoitteena on pienten sote-alan yritysten, järjestöjen ja yhdistysten liiketoiminnan kehittäminen niin, että ne kykenevät tuottamaan palveluja monituottajamallilla verkostona hyödyntäen järjestämisvastuussa olevien kuntien/kuntayhtymien kanssa tehtävää yhteistyötä.

  Nykyisen työntekijän siirtyessä uusiin tehtäviin haemme hankkeeseen määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2022 saakka

  YRITYSKEHITTÄJÄÄ

  Yrityskehittäjän tehtäviin kuuluvat mm.:
  - toimiminen Iisalmen kaupungin osatoteutuksen projektivastaavana
  - Ylä-Savon alueella yritysten aktivointi mukaan hankkeeseen, yrityksille tehtävät kehittämiskartoitukset ja yritysten kehittämistoimenpiteiden suunnittelu ja koordinointi mm. digitalisaation kehittämissuunnitelmat
  - hankeviestintä ja tiedottaminen Ylä-Savon alueella
  - tiivis yhteistyö hankkeen eri sidosryhmien (kunnat, kuntayhtymät, yritykset) ja muun hankehenkilöstön kanssa
  - osatoteutukseen liittyvät hallinnointi- ja hankeraportointitehtävät.

  Kelpoisuusehtona tehtävään on vähintään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aiempi soveltuva opistoasteinen tutkinto tai teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu tutkinto sekä alan tuntemus.

  HAKIJALLE KATSOTAAN EDUKSI:

  - työkokemus sosiaali- ja terveysalalta erityyppisistä kehittämistehtävistä ja/tai alan liiketoimintaosaaminen
  - kuntasektorin tuntemus sekä kokemus palvelusetelien hyödyntämisestä pk-yrityksissä
  - aktiivinen ja innostava työote sekä erinomaiset yhteistyö- ja viestintätaidot
  - aiempi kokemus EU-hankkeiden toteuttamisesta ja hallinnoinnista.

  Tehtävä täytetään 1.6.2021 alkaen. Yrityskehittäjän toimipaikkana on Iisalmi ja tehtävä sijoittuu elinvoimapalveluiden toimintayksikköön. Hankkeen työntekijät liikkuvat koko maakunnan alueella, joten työ edellyttää auton käyttöä. Palkkaus määräytyy kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen ja tehtäväluokituksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3 175,31 €/kk. Lisäksi maksetaan työkokemuksesta riippuen työkokemuslisää max. 8 %, joka lasketaan tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

  Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 7.5.2021 klo 15.30 mennessä. Haastattelut pidetään 21.5.2021 Iisalmessa tai etähaastatteluina. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, kirjaamo, PL 10, 74101 Iisalmi.

 • 13.4.2021 15.53

  Iisalmen kaupungissa julistetaan haettavaksi päätoimisen tuntiopettajan viransijaisuus ajalle 9.8. - 18.12.2021. Sijaisuus saattaa jatkua kevätlukukaudelle. Opetusvelvollisuuteen kuuluu 12 tuntia ruotsia kuudennen vuosiluokan oppilaille ja loput luokanopetustunteja. Valitulla tulee olla auto käytettävissään, koska opetusta on eri kouluilla (Hernejärven, Sourunsalon, Runnin ja Kirkonsalmen kouluilla).

  Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 14.12.1998/986 mukaisesti ja palkkaus OVTES:n mukaan.

  Valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista. Virassa on kahden kuukauden koeaika.

  Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 28.4.2021 klo 10.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, kirjaamo, PL 10, 74101 Iisalmi

  Iisalmessa, 13.4.2021
  Rehtori

 • 13.4.2021 16.18

  Iisalmen kaupungin Malminrannan päiväkodissa on haettavana varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sijaisuus ajalle 29.5.2021-7.4.2022

  Sijaisuus on pääsääntöisesti 1-2-vuotiaiden vuorohoitoryhmässä. Aamuisin, iltaisin ja viikonloppuisin varhaiskasvatuksen lastenhoitaja työskentelee myös koko päiväkodin yhdistetyissä ryhmissä. Malminrannassa suunnitellaan ja toteutetaan monipuolista varhaiskasvatusta, jota ohjaa ryhmän toimintasuunnitelma ja lasten vasut (lasten tarpeet ja mielenkiinnon kohteet). Laadukas ja monipuolinen varhaiskasvatus ja lapsen edun ensisijaisuus ovat meille tärkeitä. Työ on vaihtelevaa, monipuolista ja joskus nopea tempoista. Tiimiin haetaan työntekijää, jolla on positiivinen, joustava ja kannustava työote sekä hyvät organisoinnin ja vuorovaikutuksen taidot. Työntekijän tulee sitoutua tekemään vuorotyötä eli myös aikaista aamua, iltaa ja viikonloppuja. Kokemus vuorohoidosta katsotaan eduksi. Malminranta toimii väistötiloissa Meijerikatu 1.

  Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös kelpoisuutta vailla olevat hakijat voidaan ottaa huomioon. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

  Tehtävässä noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

  Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 26.4.2021 klo 15.30 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, Kirjaamo, PL 10, 74101 Iisalmi

Kuntarekry.jpg

Iisalmen kaupungin avoimet työpaikat

Kaupungin rekrytointi on keskitetty sähköiseen kuntarekry.fi rekrytointijärjestelmään. Hakuilmoitukset julkaistaan ja hakemus kuhunkin tehtävään tai virkaan tehdään järjestelmään.

Kesätyö- ja harjoittelupaikat

Iisalmen kaupungin nuorten kesätyöpaikat ovat haussa helmi-maaliskuussa. Paikat tulevat haettaviksi sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelussa. Hakemuksen teossa ja kesätyötukeen liittyvissä kysymyksissä nuoria palvelee työnsuunnittelija Maarit Tikkanen, hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 040 642 8996. 

Kesätöitä on tarjolla mm.: 

 • Puistotyöhön
 • Liikennepuistoon  
 • Viherrakennukseen 
 • Tilojen siivoukseen
 • Toimistotyöhön kaavoitukseen

Hae avoinna olevia työpaikkoja tästä.

Opettajaksi kansalaisopistoon?

Onko sinulla jokin taito tai tieto, jonka voisit ja haluaisit opettaa muillekin? Tarjoudu kansalaisopiston opettajakstäyttämällä hakemus verkossa!


Pääset täyttämään hakemuksen tästä.

MessiLiveFi logo reg.png 

MessiLive.fi tarjoaa tehokasta ja vuorovaikutteista rekrytointia työnantajille ja työnhakijoille. Rekrytointitilaisuudet järjestetään TE-palvelut Messissä, joka löytyy nyt Kuopion lisäksi myös Iisalmesta!

Tapahtumia voi seurata suorana osoitteessa MessiLive.fi tai tulemalla paikanpäälle Messiin.

Iisalmen Messi sijaitsee TE-toimiston tiloissa, osoitteessa Karjalankatu 3.

YTYÄ_280x130_WEB.jpg

YTYÄ! Ylä-Savossa on työtä -hanke

YTYÄ!, eli Ylä-Savossa on työtä -hanke saattaa yhteen motivoituneet työntekijät ja yläsavolaiset yritykset, edistää henkilöiden osaamista ja työllistymismahdollisuuksia, vastaa yritysten työvoimatarpeisiin, tekee työmahdollisuuksia näkyväksi ja lisää eri toimialojen kiinnostavuutta.

Hankkeen kohderyhmänä ovat kaikki henkilöt ja tahot, jotka ovat kiinnostuneet Ylä-Savon alueen luomista työmahdollisuuksista. Tämä tarkoittaa siis niin työnhakijoita kuin työnantajia.

Lue lisää ja ota yhteyttä!

Kaupungin tukityöllistäminen

Kaupungin oma työllistäminen hoidetaan keskitetysti Iisalmen kaupungin työllisyyspalveluiden kautta. Íisalmen kaupunki työllistää omiin työyksikköihinsä ensisijaisesti työmarkkinatukea työttömyyden perusteella saavia iisalmelaisia työnhakijoita.
 • Työllistämiseen liittyvissä asioissa yhteyshenkilöitä ovat työllisyysasiantuntijamme Sari Tolonen, puh. 040 830 4342 ja Tiina Sotisalo, puh 040 162 7039.

Lue lisää!

Muut työllistämistä tukevat palvelut

Kaupungin omiin yksiköihin työllistämisen lisäksi tuemme sekä yritystyönantajia että kolmatta sektoria työllistämistä edistävillä tukimuodoilla, osallistumme ESR-projekteihin, myönnämme Nuorten kesätyötukea sekä toimimme Iisalmen seudun monialaisessa yhteispalvelussa (Iisalmen seudun TYP). 
 • Yritystyöllistämisen ja kesätyötuen asioissa yhteyshenkilö on työnsuunnittelija Maarit Tikkanen, puh. 040 642 8996.

Lue lisää aiheesta.