Tervetuloa töihin osaajien Iisalmeen!

Vesistöjen ympäröimä Iisalmi on elinvoimainen ja kehittyvä Ylä-Savon keskus. Iisalmessa näkyy vahva yrittäjyys ja seudun teollisuuden vienti on vahvempaa kuin muualla maassa ja maakunnassa. 22 000 asukkaan kaupungissa asutaan luonnonläheisesti ja turvallisesti, hyvien kulkuyhteyksien äärellä, monipuolisista kaupunki- ja kulttuuripalveluista nauttien. Haluamme toivottaa uudet iisalmelaiset tervetulleiksi työskentelemään, asumaan ja viihtymään kaupungissamme!

Tältä sivulta löydät tietoa työllistymismahdollisuuksista Iisalmen kaupungissa sekä vinkkejä tahoista, joiden puoleen voit kääntyä etsiessäsi uutta työtä kaupungistamme. 


Töissä osaamisen paikassa

Ysaolaisten taitavasti remontoima koeasunto odottaa pian muuttavaa Jaanaa viihtyisäksi sisustettuna. .jpg

Iisalmen koeasunto on valmis ottamaan koeasukas-Jaanan vastaan
Poikkeuksellinen kevät ei ole onnistunut kampittamaan By Iisalmi –verkoston poikkeuksellista koeasumisen kampanjaa. Makkaralahdella on tehty koko kevään remonttia ja sisustustyötä, jotta Säästöpankkipalveluihin kesätöihin tuleva Jaana Kessel pääsisi muuttamaan viihtyisään kotiin heti kesäkuun alussa. Asunto näyttää toteen sekä yläsavolaisen vieraanvaraisuuden että Ylä-Savon ammattiopiston sloganin ”Antaa taidon näkyä” – Ysaon sisustusalan artesaaniopiskelijat ovat tehneet upeaa työtä.

Joensuulainen oikeustieteilijä Jaana Kessel muuttaa kesätöihin ja koeasukkaaksi Iisalmeen. .jpg

Joensuulainen oikeustieteiden opiskelija koeasukkaaksi Iisalmeen - kesätyö kutsuu Säästöpankkipalveluihin.
Viime kesältä tuttu Iisalmen kaupungin ja By Iisalmi –verkoston koeasumisen kampanja herätti tänäkin vuonna runsaasti kiinnostusta. Alkuvuoden rekrytapahtumissa esitteet vietiin käsistä, ja kampanja puri myös digitaalisissa kanavissa. Hakijoita ilmoittautui yhteensä 32. Tulevan kesän koeasukkaaksi ja someviestijäksi valittiin joensuulainen oikeustieteiden opiskelija Jaana Kessel, jonka kesään tulee kuulumaan työskentely Säästöpankkipalveluissa. ​

Uusimmat työpaikat Iisalmessa
 • 20.1.2021 9.00

  Iisalmen Vesi -liikelaitos hakee paikkatietokäsittelijää vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.2021 - 31.1.2022. Työtehtävään kuuluu mm. verkostokarttojen ja tilastotietojen ylläpitoa, asiakasviestintää, teknisten asiakirjojen laatimista sekä liittymäsopimus- ja asiakaspalveluasioita.

  Kelpoisuusehtona tehtävää on vähintään soveltuva ammatillinen perustutkinto tai ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto tai oppisopimuskoulutus sekä alan tuntemus. Työkokemus verkosto- ja vesihuoltotehtävistä katsotaan eduksi.

  Käytössämme olevia ohjelmistoja ovat mm. Keyaqua-, Trimble Locus Cloud sekä tavallisimmat toimisto-ohjelmistot. Kokemus näistä ohjelmista katsotaan eduksi. AutoCad-taidoista on myös etua karttaohjelmien käytön hallinnassa. Monipuolisessa työtehtävässä tarvitaan asiakaspalveluhenkisyyttä, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Työssä onnistuaksesi sinun tulisi olla tarkka ja vastuuntuntoinen. Kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin tiimissä on myös tärkeää.

  Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkanosa on 1 974,89 €/kk. Lisäksi maksetaan työkokemuksesta riippuen työkokemuslisää max. 8 %, joka lasketaan tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

  Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 26.1.2021 klo 12.00 mennessä. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, kirjaamo, PL 10, 74101 Iisalmi.

  Iisalmessa, 20.1.2021
  Vesilaitoksen johtaja

 • 20.1.2021 8.40

  Iisalmen Vesi hakee laitosasentajaa jätevedenpuhdistamolle vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtävään kuuluu jätevedenpuhdistamon valvonta-, huolto- ja kunnossapitotehtäviä, vesihuoltoverkostotöitä ja jätevedenpumppaamoiden ja Peltomäen sakokaivo lietteen vastaanottoaseman huolto- ja korjaustehtäviä.

  Kelpoisuusehtona tehtävään on vähintään soveltuva ammatillinen perustutkinto tai ammattitutkinto tai erikoisammattitutkinto tai oppisopimuskoulutus sekä alan tuntemus. Työkokemus kunnossapito/huoltotehtävistä, suoritettu vesihuoltoalan perustutkinto tai hakijan oma kiinnostus suorittaa vesihuoltoalan tutkinto katsotaan eduksi. Toivomme hakijalla olevan voimassa olevat vesityö-, työturvallisuus- ja tulityökortit.

  Monipuolisessa työtehtävässä tarvitaan oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä ja ongelman ratkaisutaitoja. Työ edellyttää täsmällisyyttä, joustavuutta ja sopeutumista muuttuviin tilanteisiin. Myös työajat saattavat ajoittain vaihdella, esimerkiksi varallaolon takia. Asiakaspalveluhenkinen työskentelyasenne on tärkeä. Vaativien työskentelyolosuhteiden vuoksi hyvä fyysinen kunto on eduksi.

  Työssä onnistuaksesi sinun tulisi olla vastuuntuntoinen, omata ennakkoluuloton asenne, halu oppia uutta ja kyky niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyyn. Turvallinen työskentely sekä ennakoivat turvallisuustoimenpiteet ja työtavat ovat osa jokapäiväistä työskentelyäsi.

  Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkanosa on 2 130,01 €/kk. Lisäksi maksetaan työkokemuksesta riippuen työkokemuslisää max. 8 %, joka lasketaan tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

  Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 3.2.2021 klo 12.00 mennessä. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, kirjaamo, PL 10, 74101 Iisalmi.

  Iisalmessa, 20.1.2021
  Vesilaitoksen johtaja

 • 14.1.2021 12.30

  Iisalmen kaupungin Simpukan päiväkodissa on haettavana varhaiskasvatuksen sijaisuus ajalle 11.2. - 31.7.2021.

  Kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005). Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös kelpoisuutta vailla olevat hakijat voidaan ottaa huomioon. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan.

  Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

  Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 29.1.2021 klo 12.00 mennessä. Mahdollinen kirjallinen hakemus liitteineen tulee toimittaa em. määräaikaan mennessä osoitteeseen: Iisalmen kaupunki, Kirjaamo, PL 10, 74101 Iisalmi.

  Iisalmessa, 14.1.2021
  Päiväkodin johtaja

Kuntarekry.jpg

Iisalmen kaupungin avoimet työpaikat

Kaupungin rekrytointi on keskitetty sähköiseen kuntarekry.fi rekrytointijärjestelmään. Hakuilmoitukset julkaistaan ja hakemus kuhunkin tehtävään tai virkaan tehdään järjestelmään.

Kesätyö- ja harjoittelupaikat

Iisalmen kaupungin nuorten kesätyöpaikat ovat haussa helmi-maaliskuussa. Paikat tulevat haettaviksi sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelussa. Hakemuksen teossa ja kesätyötukeen liittyvissä kysymyksissä nuoria palvelee työnsuunnittelija Maarit Tikkanen, hänet tavoittaa puhelimitse numerosta 040 642 8996. 

Kesätöitä on tarjolla mm.: 

 • Puistotyöhön
 • Liikennepuistoon  
 • Viherrakennukseen 
 • Tilojen siivoukseen
 • Toimistotyöhön kaavoitukseen

Hae avoinna olevia työpaikkoja tästä.

Opettajaksi kansalaisopistoon?

Onko sinulla jokin taito tai tieto, jonka voisit ja haluaisit opettaa muillekin? Tarjoudu kansalaisopiston opettajakstäyttämällä hakemus verkossa!


Pääset täyttämään hakemuksen tästä.

MessiLiveFi logo reg.png 

MessiLive.fi tarjoaa tehokasta ja vuorovaikutteista rekrytointia työnantajille ja työnhakijoille. Rekrytointitilaisuudet järjestetään TE-palvelut Messissä, joka löytyy nyt Kuopion lisäksi myös Iisalmesta!

Tapahtumia voi seurata suorana osoitteessa MessiLive.fi tai tulemalla paikanpäälle Messiin.

Iisalmen Messi sijaitsee TE-toimiston tiloissa, osoitteessa Karjalankatu 3.

YTYÄ_280x130_WEB.jpg

YTYÄ! Ylä-Savossa on työtä -hanke

YTYÄ!, eli Ylä-Savossa on työtä -hanke saattaa yhteen motivoituneet työntekijät ja yläsavolaiset yritykset, edistää henkilöiden osaamista ja työllistymismahdollisuuksia, vastaa yritysten työvoimatarpeisiin, tekee työmahdollisuuksia näkyväksi ja lisää eri toimialojen kiinnostavuutta.

Hankkeen kohderyhmänä ovat kaikki henkilöt ja tahot, jotka ovat kiinnostuneet Ylä-Savon alueen luomista työmahdollisuuksista. Tämä tarkoittaa siis niin työnhakijoita kuin työnantajia.

Lue lisää ja ota yhteyttä!

Kaupungin tukityöllistäminen

Kaupungin oma työllistäminen hoidetaan keskitetysti Iisalmen kaupungin työllisyyspalveluiden kautta. Íisalmen kaupunki työllistää omiin työyksikköihinsä ensisijaisesti työmarkkinatukea työttömyyden perusteella saavia iisalmelaisia työnhakijoita.
 • Työllistämiseen liittyvissä asioissa yhteyshenkilöitä ovat työllisyysasiantuntijamme Sari Tolonen, puh. 040 830 4342 ja Tiina Sotisalo, puh 040 162 7039.

Lue lisää!

Muut työllistämistä tukevat palvelut

Kaupungin omiin yksiköihin työllistämisen lisäksi tuemme sekä yritystyönantajia että kolmatta sektoria työllistämistä edistävillä tukimuodoilla, osallistumme ESR-projekteihin, myönnämme Nuorten kesätyötukea sekä toimimme Iisalmen seudun monialaisessa yhteispalvelussa (Iisalmen seudun TYP). 
 • Yritystyöllistämisen ja kesätyötuen asioissa yhteyshenkilö on työnsuunnittelija Maarit Tikkanen, puh. 040 642 8996.

Lue lisää aiheesta.