Kunnan vuokra-asunnot

Yhtiön kohteissa on edustettuina eri talotyyppejä; rivitaloja, kerrostaloja ja muutama omakotitalokin. Huoneistokokoja on yhdestä huoneesta neljään huoneeseen ja keittiön asuntoihin. Elämäntilanteen, perhekoon tai työpaikan muuttuessa asuntoa voi vaihtaa keskenään toisen Petterinkulman asunnossa asuvan kanssa.

Normaaliasuntojen lisäksi yhtiö omistaaopiskelija-asuntoja, joita voidaan vuokrata kesäaikaan myös muille kuin opiskelijoille. Opiskelija-asunnot ovat pääsääntöisesti ns. soluasuntoja, joskin opiskelijaperheille on saatavilla myös perheasuntoja.

Vuokra-asuntoja voi hakea sähköisellä lomakkeella tai tulostamalla asuntohakemus ja toimittamalla sen Petterinkulman toimistoon.

Asukasvalinnassa etusijalle asetetaan kiireellisimmässä asunnontarpeessa olevat, vähävaraisimmat ja pienituloisimmat hakijat.

Palvelu on maksullinen.

Linkit

Petterinkulman asuntohakemus ja muut lomakkeet

Iisalmen kaupungin vuokra-asuntohakemuslomakkeet löydät Petterinkulman verkkosivulta.

Lisää tietoa
Avaa linkki

Palvelupaikat

Kiinteistö Oy Petterinkulman asiakaspalvelu

Asiakaspalvelusta saat tietoa yhtiön ylläpitämistä vuokra-asunnoista ja niihin hakemisesta sekä valinnasta.

Kirkonsalmentie 12, 74120 IISALMI

Aukioloajat

Ma - Ti: 09:30 - 15:00
Ke - To: 09:30 - 15:00
Pe: 09:30 - 15:00

Kaikki tiedot

Vuokra-asuntoa etsivä voi tiedustella vuokra-asuntoa kunnalta. Kunnan omistamat vuokra-asunnot ovat useimmiten valtion tuella rakennettuja vuokra-asuntoja, joihin sovelletaan laissa säädettyjä asukasvalintakriteerejä.

Kunnilla ei ole lakisääteistä velvollisuutta tarjota kuntalaisilleen vuokra-asuntoja, mutta kunnan tehtäviin kuuluu asunto-olojen kehittäminen alueellaan. Useimmat kunnat rakennuttavat vuokra-asuntoja ja tarjoavat niitä vuokrattaviksi joko suoraan kuntalaisilleen tai perustamansa vuokrataloyhtiön kautta.

Liittyvät palvelut

Jätteenkuljetus

Ylä-Savon kunnissa kiinteistön haltija voi järjestää jätehuollon omalla kiinteistökohtaisella sekajäteastialla tai yhteisellä kimppa-astialla.

Katso tiedot

Jätehuolto

Ylä-Savon Jätehuolto Oy on Ylä-Savon kuntien omistama kunnallinen jäteyhtiö, joka hoitaa Ylä-Savon alueen kuntien jätehuollon palvelutehtävät

Katso tiedot

Maisematyölupa

Maisematyölupa

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut