Yritysasiakas:

Ylä-Savon alueen elinvoimaisuus on meidän kaikkien yhteinen tavoitteemme!

Yrittäjä/työnantaja, hyödynnä rohkeasti maksuttomia palveluitamme!

  • Etsitään yhdessä teidän yrityksen tarpeisiin työntekijä
  • Suunnitellaan yhdessä uuden työntekijän yksilöllisiä koulutuspolkuja juuri teidän tarpeisiin
  • Ilmoita meille avoimet työpaikkanne! Markkinoimme niitä yhdessä sovitulla tavalla.
  • Tehdään yritystänne tunnetummaksi ja työntekijätarpeitanne näkyväksi.
  • Mahdollista yritykseen tutustuminen ja yritysvierailut.

Ota yhteyttä:
Assi Ojala: puh. 040 545 9589, assi.ojala@iisalmi.fi

REKRYREHVIT VERKOSSA 28.10.2021

Rekryrehvit verkossa-virtuaalirekrytointitapahtuma torstaina 28.10. kokoaa yhteen työnhakijat ja yläsavolaiset työnantajat. Kävijöillä on mahdollisuus saada tietoa työpaikkojen lisäksi Ylä-Savon koulutusmahdollisuuksista sekä työllistämistä edistävistä palveluista.

Tapahtuman järjestää YTYÄ! yhteistyöllä työtä –hanke kumppaninaan Iisalmen kaupungin työllisyyspalvelut. Näytteilleasettajien sekä kävijöiden osallistuminen virtuaalirekrytointitapahtumaan mahdollistetaan matalalla kynnyksellä. Tavoitteena on 1000 kävijää ja 50 näytteilleasettajaa. Tilaisuus on MAKSUTON molemmille. Jos virtuaalirekrytointitapahtuma on uusi kokemus, tule oppimaan uutta hyödyllistä ja kokemaan se kanssamme. Näytteilleasettajat saavat perehdytyksen tapahtuma-alustan käyttämiseen.

Tapahtumaa markkinoidaan myös valtakunnallisesti, minkä kautta näytteilleasettajilla on mahdollisuus kohdata potentiaalisia työnhakijoita ympäri Suomen. Tapahtuma toteutetaan virtuaalitapahtuma-alustalla, jossa on mahdollisuus tutustua näytteilleasettajien messuosastoihin ja keskustella niin livechatissa kuin videoyhteydellä osallistujien kanssa. Sinulla on mahdollisuus myös varata aikoja kahdenkeskiseen keskusteluun potentiaalisten työnhakijoiden kanssa.

Varaa näytteilleasettajan paikka pian, viimeistään 15.9.2021 oheisen linkin kautta:
https://link.webropol.com/s/rekryrehvit2021
Ilmoittautuneisiin ollaan yhteydessä viimeistään 20.9. alkavalla viikolla. Lämpimästi tervetuloa!

Kysy rohkeasti lisätietoa:
Maaria Tikkanen, p. 040 830 2734 / maaria.tikkanen@iisalmi.fi
Assi Ojala, p. 040 545 9589 /assi.ojala@iisalmi.f
TYÖNANTAJAKYSELY

Yhteistyöllä työtä - YTYÄ! -hanke järjestää yläsavolaisille työnantajille suunnatun kyselyn. Vastaamalla kyselyyn työnantaja voi vaikuttaa YTYÄ!-hankkeen palveluiden sisältöön sekä Ylä-Savon markkinointiin etätyöystävällisenä seutukuntana. 

Löydät kyselyn oheisen linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/S/0A7490068D5BC68B

Yksi YTYÄ!-hankkeen toimenpiteistä on etätyöpilottikokonaisuus, jonka tavoitteena on edistää työllistymistä ja työllistämistä etätyön keinoin Ylä-Savossa. Pilotin puitteissa järjestettiin alkuvuodesta 2021 etäosaajien ja etäjohtajien valmennuksia, joissa osallistujat pääsivät mm. tutustumaan etätyön hyviin käytäntöihin, moderneihin työhaun keinoihin sekä kehittämään etätyö- ja johtamistaitoja. Pilottikokonaisuus jatkuu brändityöllä, jonka tavoitteena on markkinoida Ylä-Savoa etätyöystävällisenä seutukuntana ja siivittää alueen kehittymistä aidoksi etätyön mahdollistajaksi. Tämän kyselyn tuloksia hyödynnetään etätyöpilottikokonaisuuden toteutukseen.

Tämän lisäksi YTYÄ!-hanke toteuttaa yritysten työvoimanhankintaan liittyviä toimenpiteitä, joilla edistetään rekrytointiprosessia ja työvoimansaatavuutta. Tämän kokonaisuuden puitteissa hanke järjestää syksyllä 2021 mm. webinaareja etätyöhön, henkilöstöjohtamiseen ja rekrytoinnin aiheisiin, joiden suunnitteluun ja toteutukseen tämän kyselyn tuloksia hyödynnetään.

Vastausaika on 10.6. - 18.7.2021.

Painike YTYÄ! -hankkeen etusivulle.