Euroopan unioni Euroopan sosiaalirahasto -logo. Vipuvoimaa EU:lta 2014-2020 -logo. Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus -logo.Yhteistyöllä työtä YTYÄ! -hankkeen logo.

POPUPATAAN YHDESSÄ!

YTYÄ! tarjoaa asiakkailleen Pop up -työllistymisen palvelupaikan ja sen palvelut vuonna 2021. 

Pop up -työllistymisen palvelupaikkapilotti on Iisalmen kaupungin hallinnoiman Yhteistyöllä työtä YTYÄ! -hankkeen suunnittelema ja kehittämä työllistämistä edistävä, helposti lähestyttävä/saavutettava fyysinen palvelutoimisto. Se sijaitsee Vieremällä, Vieremän kunnantalolla viikosta 33 kestäen viikolle 50 saakka. Keskiviikkoisin ja torstaisin löydät sieltä niin valtion kuin kuntien ja yksityisen tahon asiantuntijoita, jotka auttavat sinua työllistymiseen ja kouluttautumiseen liittyvissä asioissa. Tarkoituksena on mahdollistaa matalalla kynnyksellä palvelut ns. yhden luukun periaatteella kuntalaisille. Monet palvelut ovat nykyaikana viety kauemmaksi pienemmistä kunnista ja tällä palvelulla haluamme mahdollistaa palvelujen saannin lähellä kuntalaisia.

Palvelupaikan aikataulut sekä yhteystiedot löydät Pop upin viikkokalenterista: Viikkokalenteri Pop up.xlsx
(Huom! Koronatilanteesta johtuen varaathan asiakasaikasi etukäteen.)

Palvelupaikassa vieremäläiset, miksei myös lähikuntien asukkaat, saavat ohjausta, tukea ja neuvontaa työllistymiseen ja koulutuksiin liittyvissä asioissa. Mikäli asiakkaalla on mietinnässä esimerkiksi työnhakuasiakirjat, työnhaun vinkit, alanvaihto tai vaikka uuteen koulutukseen lähteminen, palvelupaikasta löytyvät alansa asiantuntijat, jotka auttavat ja ohjaavat asiakkaita löytämään vastauksia kysymyksiinsä.

Vieremällä toimii jo entuudestaan vahva niin sanottu kumppanuusyrityskylä. Tarkoituksena on edistää ja tiivistää yritysyhteistyöstä entisestään. Toivomme, että asiakkaat ja yritykset löytävät palvelun sekä ottavat paikan ns. omakseen. Pilottia testataan vuoden 2021 ajan ja se mallinnetaan. Tämän jälkeen toivomme toimintamallin jalkautuvan myös muihin Ylä-Savon kuntiin. Yhteistyössä palvelupaikassa toimivat YTYÄ!:n kanssa Vieremän kunnan työllisyystoimijat, Te-palvelut, Savonia-ammattikorkeakoulu, Savon koulutuskuntayhtymä, Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä ja Iisalmen kaupungin maahanmuuttoyksikkö. Myös muita toimijoita voi vierailla palvelupaikassa.

Popupataan yhdessä! Nähdään Vieremällä!

Katso video pop upista!
Kuvia Vieremän raitilta
Yhteistyössä

Ylä-Savon ammattiopisto -logo.  Savon ammattiopisto -logo.

 Savonia ammattikorkeakoulu -logo.TE-palvelut -logo.

 IISALMI_logo_vaaka_sin.png Vieremän vaakuna.

 

Yhteystiedot

Projektityöntekijä Päivi Mähönen, puh. 040 610 2012 Sähköposti: paivi.mahonen(at)iisalmi.fi

Valokuva Päivi Mähösestä. Painike YTYÄ! -hankkeen etusivulle.