Henkilöasiakas:

Voit olla työssä, työtön, yrittäjä, pian valmistuva opiskelija. Mielessäsi voi olla työllistyminen, alanvaihto, ammattitaidon lisääminen, työnhaun tehostaminen tai koulutuksiin liittyvät kysymykset.

Alkukartoitus tapahtuu kasvotusten sinulle soveltuvana ajankohtana, halutessasi kotipaikkakunnallasi (Ylä-Savon alue).

Alkukartoituksen jälkeen pohdimme kanssasi erilaisia vaihtoehtoja tilanteeseesi, huomioiden sinun kiinnostuksesi ja tarpeesi:

  • Työllistyminen
  • Työnhaun tehostaminen: cv/ansioluettelon päivittäminen, työhakemusten tekeminen, työnhaun tapojen hyödyntäminen jne.
  • Työelämän korttikoulutukset tarveperusteisesti
  • IT-osaamisen kehittäminen
  • Lyhytkoulutuksella työhön
  • Yksilölliset koulutuspolut

Yhteydenpidosta sovitaan yhdessä kanssasi. Se voi tapahtua toiveidesi ja tarpeidesi mukaan, sähköpostitse, viestein, puhelimitse, face-to-face- tapaamisilla tai ns. virtuaalitapaamisilla.

YTYÄ!:n asiakkuus on vapaaehtoista.

Ota yhteyttä:

Maaria Tikkanen: puh. 040 830 2734, maaria.tikkanen@iisalmi.fi
Päivi Mähönen: puh. 040 610 2012, paivi.mahonen@iisalmi.fi
Minna Jääskeläinen: puh. 050 300 7102, minna.jaaskelainen@ysao.fi

REKRYREHVIT VERKOSSA 28.10.2021

RekryRehvit_tekstilogo_jpg.jpg

Tapahtuman nettisivut: www.rekryrehvit.fi

Rekryrehvit verkossa-virtuaalirekrytointitapahtuma torstaina 28.10. kokoaa yhteen työnhakijat ja yläsavolaiset työnantajat. Kävijöillä on mahdollisuus saada tietoa työpaikkojen lisäksi Ylä-Savon koulutusmahdollisuuksista sekä työllistämistä edistävistä palveluista.

Tapahtuman järjestää YTYÄ! yhteistyöllä työtä –hanke kumppaninaan Iisalmen kaupungin työllisyyspalvelut. Näytteilleasettajien sekä kävijöiden osallistuminen virtuaalirekrytointitapahtumaan mahdollistetaan matalalla kynnyksellä. Tavoitteena on 1000 kävijää ja 50 näytteilleasettajaa. Tilaisuus on MAKSUTON molemmille. Jos virtuaalirekrytointitapahtuma on uusi kokemus, tule oppimaan uutta hyödyllistä ja kokemaan se kanssamme.

Tapahtuma toteutetaan virtuaalitapahtuma-alustalla, jossa on mahdollisuus tutustua messuosastoihin ja keskustella niin livechatissa kuin videoyhteydellä näytteilleasettajien kanssa. Sinulla on mahdollisuus myös varata aikoja kahdenkeskiseen keskusteluun potentiaalisten työnantajien kanssa.

Lämpimästi tervetuloa!

Kysy rohkeasti lisätietoa:
Maaria Tikkanen p. 040 830 2734 / maaria.tikkanen@iisalmi.fi
Assi Ojala p. 040 545 9589 /assi.ojala@iisalmi.fi

Painike YTYÄ! -hankkeen etusivulle.