Yhteistyöllä työtä - YTYÄ!

Tarvitsetko työtä tai etsitkö työntekijää? Ota yhteyttä asiantuntijoihimme! 
Rattaita klikkaamalla löydät tarjoamamme palvelut.

 ytyä_rataspainike1.png ytyä_rataspainike2.png

 

Ylä-Savo on tunnettu vahvasta teollisuus- ja pk-yrityskentästään. Yritysten menestyminen markkinoilla kasvattaa voimakkaasti alueen osaavan työvoiman tarvetta, ja yrityksiin tarvitaan runsaasti uusia tekijöitä nyt ja tulevaisuudessa. Avoimet työpaikat tulee kääntää alueen vahvuudeksi, tekeville on tarjolla uusia mahdollisuuksia. Täällä ei ole tavatonta nähdä naisia metallialan työtehtävissä, tai miehiä sosiaalialalla. Yrittäjä, rekrytointi on mahdollisuus!

Edistämme työllisyyttä ja vastaamme yritysten työvoimatarpeisiin Ylä-Savossa. Ohjaamme työnhakijoita  sekä alanvaihtajia työllistäville aloille suorarekrytointien tai erilaisten yksilökohtaisten kouluttautumispolkujen kautta.

Kohderyhmänä ovat motivoituneet, työkuntoiset ja työhaluiset työnhakijat ja pian valmistuvat opiskelijat paikkakunnasta riippumatta sekä yläsavolaiset yritykset niiltä toimialoilta, joilla työllistymisnäkymät ovat hyvät. 

Hankkeen toimenpiteet ovat:

1. Motivoituneen työvoiman ohjaaminen alueen avoimiin työpaikkoihin ja yksilökohtaisten kouluttautumispolkujen räätälöinti.
2. Ylä-Savon alueen eri toimialojen kiinnostavuuden lisääminen.
3. Yritysten työvoimanhankintaan liittyvät toimenpiteet, joilla edistetään rekrytointiprosessia ja työvoimansaatavuutta. Tarvittaessa työvoimatarpeen hankintaa kohdennetaan Pohjois-Savon maakunnan ulkopuolelle.
4. Henkilöasiakkaiden IT-osaamisen kehittäminen.
5. Vaihtoehtoisten työllistymismahdollisuuksien pilottimallin käytännön testaus.
6. Pop Up työllistymisen palvelupaikka pilotti.

ESR-rahoitteisen hankkeen toteuttavat Iisalmen kaupunki ja Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä. Hankkeen toiminta-aika on 1.1.2020-31.12.2022.

Yhteystiedot

Käyntiosoite: 
Riistakatu 5 A, 4. krs.
74100 IISALMI 

Projektipäällikkö Tiina Juutinen, puh. 040 545 9589
Sähköposti: tiina.juutinen(at)Iisalmi.fi

 Projektityöntekijä Päivi Mähönen, puh. 040 610 2012 Sähköposti: paivi.mahonen(at)iisalmi.fi

Projektityöntekijä Maaria Tikkanen, puh. 040 830 2734 Sähköposti: maaria.tikkanen(at)iisalmi.fi
Rekrytointiasiantuntija Minna Jääskeläinen, puh. 050 300 7102 Sähköposti: minna.jaaskelainen(at)ysao.fi


Rahoittajapalkki.jpg

Seuraa meitä somessa ja pysy kärryillä tekemisistämme!
Ajankohtaista
YTYÄ! -hanke edistää yläsavolaisten työnantajien mahdollisuutta saada palvelukseensa motivoitunutta työvoimaa tekemällä yhteistyötä alueen yritysten kanssa.
Tällä hetkellä kausi- /sesonkityöpaikat tarvitsevat runsaasti lisäkäsiä, jotta pystymme turvaamaan kotimaisen ruuan sadon pöytiimme. Kun Ukrainan hallitus päätti, ettei se päästä kansalaisiaan lähtemään muihin maihin kausityön perässä, on Suomessa kotimaisen työvoiman tarve todellinen. YTYÄ! näkee asian myös mahdollisuutena, voimme tarjota lomautetuille ja työttömille henkilöille vaihtoehtoisia töitä, sekä tekijöitä niitä tarvitseville yrityksille. Kyse on myös alueemme ja koko Suomen huoltovarmuudesta. Sato on saatava kasvamaan ja kyettävä korjaamaan!

Hankkeen motivoituneita työnhakija-asiakkaita sparrataan nyt erityisen paljon. Toukokuun teemana hankkeella on monikanavainen työnhaku, eli työnhakijoille annetaan kunnon eväät tuomaan itsestään paras esille töitä hakiessa. Työnhaku on mitä suurimmissa määrin oman osaamisen ja persoonan kauppaamista työnantajille, ja se täytyy tehdä oikeaoppisesti. Mitä se oikeaoppisuus sitten kellekin työnantajalle tarkoittaa, sen haluamme kuulla Teiltä!
Mietityttääkö työnhaku? Kaipaatko tukea rekrytoinnissa?

Yhteistyöllä työtä –YTYÄ! hanke noudattaa Valtioneuvoston linjauksia ja jatkaa asiakastyötä ke 18.3.2020 alkaen etänä toistaiseksi (13.5. saakka).

Saat palvelua esim. puhelimen, Skype:n ja Whatsappin kautta. Ajankohtaista tietoa palveluistamme löydät myös Facebook –ja Instagramtileiltämme.

Yhteistyöllä tästäkin selvitään. Pidetään toisistamme huolta!

Iisalmen kaupunki ottaa Valtioneuvoston linjausten mukaiset toimet käyttöön:
https://www.iisalmi.fi/news/Iisalmen-kaupunki-ottaa-Valtioneuvoston-linjausten-mukaiset-toimet-kayttoon/u3gjje1n/5857c7ea-6a6c-4c29-b3c3-c6322f48e7ec

Vanhan hankkeen videot