YTYÄ! Ylä-Savossa on työtä!

Ylä-Savo on tunnettu vahvasta teollisuus- ja pk-yrityskentästään. Yritysten menestyminen markkinoilla kasvattaa voimakkaasti alueen osaavan työvoiman tarvetta, ja yrityksiin tarvitaan runsaasti uusia tekijöitä nyt ja tulevaisuudessa. Avoimet työpaikat tulee kääntää alueen vahvuudeksi, tekeville on tarjolla uusia mahdollisuuksia. Täällä ei ole tavatonta nähdä naisia metallialan työtehtävissä, tai miehiä sosiaalialalla. Yrittäjä, rekrytointi on mahdollisuus!

YTYÄ!, eli Ylä-Savossa on työtä -hanke saattaa yhteen motivoituneet työntekijät ja yläsavolaiset yritykset, edistää henkilöiden osaamista ja työllistymismahdollisuuksia, vastaa yritysten työvoimatarpeisiin, tekee työmahdollisuuksia näkyväksi ja lisää eri toimialojen kiinnostavuutta. Hankkeen kohderyhmänä ovat kaikki henkilöt ja tahot, jotka ovat kiinnostuneet Ylä-Savon alueen luomista työmahdollisuuksista. Tämä tarkoittaa siis niin työnhakijoita kuin työnantajia.

Palvelut henkilö- ja yritysasiakkaille

ytya_tarra_nettiin.png ytya_tarra_nettiin_YRITYS.png

Yhteystiedot

Käyntiosoite: 
Riistakatu 5, 74100 IISALMI 
ytya(at)iisalmi.fi

Projektipäällikkö Tiina Juutinen, puh. 040 545 9589
Sähköposti: tiina.juutinen(at)Iisalmi.fi
 

Hankkeen tavoitteena on edistää työvoiman saatavuutta ja tuoda työpaikat paremmin näkyville. Työnhakijoille on tarjolla mm. erilaisia koulutuspolkuja. Hankkeen päätavoitteena on, että avoin työtehtävä saa osaavan tekijän.

ESR-rahoitteisen hankkeen toteuttavat Iisalmen kaupunki ja Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä. Hankkeen toiminta-aika on 1.5.2017-31.12.2019.

Rahoittajapalkki.jpg

Seuraa meitä somessa ja pysy kärryillä tekemisistämme!
Ajankohtaista
YTYÄ!_logo_web.jpg
24.10.2019

Pohjois-Savon maakunnan yhteistyöryhmä (MYR) on käsitellyt kokouksessaan 21.10.2019 Yhteistyöllä työtä – YTYÄ! -hankkeen hankehakemuksen, päätös on myönteinen.

Kaikki uutiset