Osallistu YTYÄ!-hankkeen kehittämiskyselyyn!

Vastaamalla kyselyyn vaikutat Ylä-Savon elinkeinoelämän edistämiseen!

YTYÄ! Ylä-Savossa on työtä! -hanke selvittää vaihtoehtoisia työllistymis- sekä työllistämismahdollisuuksia Ylä-Savon alueella. Selvitys tehdään ostopalveluna Savonia-ammattikorkeakoulun toimesta. Selvityksessä on tavoitteena luoda toimintamalli, joka edistää työllistymistä ja työllistämistä Ylä-Savossa. Toimintamallia varten tarvitsemme kokemuksia Ylä-Savolaisilta työnantajilta rekrytoijina sekä työntekijöiltä työnhakijoina.

Nyt tarvitaan Ylä-Savolaista yhteen hiileen puhaltamista! Ylä-Savossa on runsaasti avoimia työpaikkoja sekä työnhakijoita, jotka eivät kohtaa. Avoimien työpaikkojen täyttymiseksi ja työnhakijoiden työllistymiseksi tulee löytää uusia ratkaisuja.

Toivomme, että saamme työnantajilta ja työnhakijoilta lukuisasti vastauksia kyselyyn, jotta voimme kehittää alueen työllisyyttä. Kyselyn tuloksia on tarkoitus testata tulevassa hankkeessa ”Yhteistyöllä työtä – YTYÄ!”.

Vastausaika: 26.6.2019 mennessä

Kysely työnhakijoille:

https://www.webropolsurveys.com/S/9A05999E430069DA.par

Kysely työnantajille:

https://www.webropolsurveys.com/S/825CA109AB2BA6CF.par

Lisätietoa selvityksestä:
Salla Kolehmainen, 044 785 6008
projektiasiantuntija, Savonia-ammattikorkeakoulu

YTYÄ! Ylä-Savossa on työtä!

Ylä-Savo on tunnettu vahvasta teollisuus- ja pk-yrityskentästään. Yritysten menestyminen markkinoilla kasvattaa voimakkaasti alueen osaavan työvoiman tarvetta, ja yrityksiin tarvitaan runsaasti uusia tekijöitä nyt ja tulevaisuudessa. Avoimet työpaikat tulee kääntää alueen vahvuudeksi, tekeville on tarjolla uusia mahdollisuuksia. Täällä ei ole tavatonta nähdä naisia metallialan työtehtävissä, tai miehiä sosiaalialalla. Yrittäjä, rekrytointi on mahdollisuus!

YTYÄ!, eli Ylä-Savossa on työtä -hanke saattaa yhteen motivoituneet työntekijät ja yläsavolaiset yritykset, edistää henkilöiden osaamista ja työllistymismahdollisuuksia, vastaa yritysten työvoimatarpeisiin, tekee työmahdollisuuksia näkyväksi ja lisää eri toimialojen kiinnostavuutta. Hankkeen kohderyhmänä ovat kaikki henkilöt ja tahot, jotka ovat kiinnostuneet Ylä-Savon alueen luomista työmahdollisuuksista. Tämä tarkoittaa siis niin työnhakijoita kuin työnantajia.

Palvelut henkilö- ja yritysasiakkaille

ytya_tarra_nettiin.png ytya_tarra_nettiin_YRITYS.png

Yhteystiedot

Käyntiosoite: 
Riistakatu 5, 74100 IISALMI 
ytya(at)iisalmi.fi

Projektipäällikkö Tiina Juutinen, puh. 040 545 9589
Sähköposti: tiina.juutinen(at)Iisalmi.fi

Projektityöntekijä Terhi Lappalainen, puh. 040 830 2734
Sähköposti: terhi.lappalainen(at)iisalmi.fi (Tavoitettavissa 1.7.2019 alkaen.)

Projektityöntekijä Ritva Ikonen, puh. 040 482 4594
Sähköposti: ritva.ikonen(at)iisalmi.fi

Rekrytointiasiantuntija Sari Tuunela, puh. 040 729 4118
Sähköposti: sari.tuunela(at)ysao.fi

Hankkeen tavoitteena on edistää työvoiman saatavuutta ja tuoda työpaikat paremmin näkyville. Työnhakijoille on tarjolla mm. erilaisia koulutuspolkuja. Hankkeen päätavoitteena on, että avoin työtehtävä saa osaavan tekijän.

ESR-rahoitteisen hankkeen toteuttavat Iisalmen kaupunki ja Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä. Hankkeen toiminta-aika on 1.5.2017-31.12.2019.

Rahoittajapalkki.jpg

Seuraa meitä somessa ja pysy kärryillä tekemisistämme!
Tulevat tapahtumat