11.6.2020

Iisalmen alueella on avautumassa uusi malli kouluttautua. Koulutuksen teemana on Internet of Things (IoT) eli Asioiden tai esineiden Internet. Koulutuksessa tutustutaan IoT-kokonaisuuteen, niin että lähdetään liikkeelle siitä, mitä termit IoT, Big Data, data-analytiikka ja tiedolla johtaminen tarkoittavat ja miten ne näkyvät nykypäivänä jokaisen ihmisen ja yrityksen arjessa.​ Käytännön esimerkkien kautta koulutuksessa avautuu, mitä IoT voi tarkoittaa esimerkiksi teollisuudessa, kaupassa, logistiikassa tai palvelualalla.

Kaikki uutiset
Tietoa hankkeesta

Joustavat koulutusmallit yhdessä yrityselämän kanssa -hanke on osa Seutukaupunkien osaavan työvoiman verkostohankkeiden kokonaisuutta, jossa Iisalmen kaupunki on mukana osatoteuttajana. Hankkeen tavoitteena on omalta osaltaan parantaa alueen työvoiman saatavuutta kehittämällä alueen elinvoimaa ja kärkitoimialoja tukevaa koulutusta, mm. pilotoimalla erilaisia joustavia koulutusmalleja, uusia oppilaitosten välisiä yhteistyömalleja sekä tehdä toimenpiteitä pito- ja vetovoiman lisäämiseksi.

Hankekokonaisuus kehittää uudenlaista Monikampus Finland -alustamallia, jossa koulutuksen strategisina kumppaneina ovat yritykset, yrityspalvelutoimijat, työvoimaviranomaiset sekä koulutuskumppanit toiselta asteelta korkeakouluihin.

Toiminta-aika: 1.8.2019- 31.8.2021

Päätoteuttaja: Raahen koulutuskuntayhtymä

Osatoteuttajat:

    -Iisalmen kaupunki
    -Kurikan kaupunki
    -Imatran kaupunki
    -Keuruun kaupunki
    -Kristiinankaupungin elinkeinokeskus
    -Salon seudun koulutuskuntayhtymä
    -Novida (Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä)
    -SASKY koulutuskuntayhtymä
    -SAMIedu (Itä-Savon koulutuskuntayhtymä)
    -Varkauden kaupunki
    -Ylivieskan teknologiakylä YTEK Oy

Verkostokumppanit: Alavus, Forssa, Heinola, Kauhajoki, Kokemäki ja Winnova

Lisätietoja:
Minna Pappi
projektipäällikkö 
minna.pappi@iisalmi.fi      
Puh. 040 353 4794

Infoa Seutukaupunkien hankkeista: seutukaupunkiosaajat.fi

 

 

banneri_joustavat_koulutusmallit_rahoittajat.jpg