IHMEIDEN IISALMI -biisikisan voittaja on selvillä: Miima feat. Antti -kokoonpanon ’Ihmeitä’ on lämmintunnelmainen rakkaudentunnustus Iisalmen ihmeille

Iisalmen kaupungin juhlavuoden tekoihin kuuluvaan IHMEIDEN IISALMI -biisikisaan ilmoitettiin yhteensä liki 30 ennenjulkaisematonta musiikkiteosta, joiden joukosta raati valitsi voittajaksi Minttu Itkosen ja Antti Iiskolan muodostaman Miima feat. Antti -kokoonpanon Ihmeitä-kappaleen. Lisäksi raati nosti kunniamaininnan saajaksi Project Odenin vaikuttavan Sawo-instrumentaaliteoksen.

Ihmeitä -biisin tuotanto julkaisua varten on käynnistetty tuottaja Aku Rannilan kanssa, ja julkinen kantaesitys tapahtuu STAGE By Iisalmi -juhlakonsertissa 10.11.2021 Iisalmen kulttuurikeskuksella

Konserttiin on maksuton sisäänpääsy, mutta edellytämme ennakkoilmoittautumista varmistaaksemme paikkojen riittävyyden ja tarjoilut. Ilmoittaudu osoitteessa: www.iisalmi.fi/byiisalmiseminaari ja lunasta lippusi 1.-28.10. aikana Iisalmen kulttuurikeskuksen i-pointista.

Vuoden 2020 biisi: Haluun tehdä sun kaa ihmeitä
Kätfish teki vuonna 2020 Iisalmelle tilauksesta Haluun tehä sun kaa ihmeitä -biisin. Biisikisalla jatketaan Iisalmen innoittaman musiikin luomista!

1 § Osallistuja toimittaa kisaan osallistuvan musiikkikappaleen digitaalisessa muodossa (MP3- tai MP4-tiedostona) Iisalmen kaupungin osoittamaan aineistopankkiin osallistumisajan puitteissa.

2 § Iisalmen kaupunki saa kisaan osallistuvalta ja sen voittavalta musiikkiteoksen tekijältä ja esittäjältä oikeudet teoksen käyttöön siten, että se saa käyttää kappalettaan nimikkokappaleenaan ilman erillisiä korvauksia.

3 § Teoksen julkinen kantaesitys tapahtuu Iisalmessa tilaajan järjestämässä tapahtumassa 10.11.2021. Esityksestä vastaa kisaan osallistuva esittäjä/kokoonpano ja sille ei makseta erillistä esiintymiskorvausta.

4 § Kisaan osallistuvalle esiintyjälle/kokoonpanolle suoritetaan sävellys- ja sanoitustyöstä sekä äänitys- ja julkaisutöistä yhteensä 1300 euron suuruinen korvaus. Kappale julkaistaan yhdessä tilaajan kanssa sovittavana ajankohtana.

5 § Tilaajalla on oikeus käyttää teosta kantaesityksen jälkeen omissa tilaisuuksissaan vapaasti ilman erillistä lisäkorvausta. Tilaajalla on oikeus käyttää teoksen tallennetta omassa markkinoinnissaan, viestinnässään ja muissa tuotannoissaan ilman erillistä lisäkorvausta. Teoksen muokkaamisesta sovitaan erikseen. Teoksen kaikki immateriaalioikeudet säilyvät sen säveltäjällä ja esittäjällä ja heillä oikeus sopia jakelusopimus kappaleesta myös kolmannen osapuolen kanssa.

6 § Teoksen esittäjä sitoutuu esiintymään musiikkivideon kuvauksissa syksyn 2021 aikana. Kuvaukset tapahtuvat Iisalmen kaupungin valitseman kuvaajakumppaninen toimesta Iisalmessa. Kuvausten yksityiskohdista sovitaan erikseen. Musiikkivideo tulee olemaan osa Iisalmen nimikkobiisin lanseerausta, ja esiintyjä sitoutuu osallistumaan lanseerausprosessin viestintään antaen esimerkiksi haastatteluja.