Tiesitkö, että suomalainen saunaperinne on lisätty osaksi Unescon aineettoman kulttuuriperinnön luetteloa, ensimmäisenä suomalaisen kulttuurin ilmentymänä! Iisalmessa halutaan osoittaa kunnioitusta suomalaiselle saunaperinteelle - #SaunaByIisalmi -kampanjamme on osoitus myös siitä.

SAUNA #byiisalmi –lähettiläämme Steve'n'Seagulls –bändin laulaja-kitaristi Tomi Tajakka haastaa kaikki saunan ja Iisalmen ystävät mukaan jakamaan oman saunamuistonsa Instagramissa hashtagilla #SaunaByIisalmi #ByIisalmi #Iisalmi130. Arvomme joka kuukausi kuvan postanneiden kesken Iisalmen tuoksua, eli aidoista iisalmelaiskoivunlehdistä käsityönä Iisalmessa valmistettuja löylytuoksuja. Kuukausittain arvomme kolme Iisalmelta tuoksuvaa palkintoa. Kaikkien saunamuistonsa julkaisseiden sekä LoveByIisalmi -illalliskisaan osallistuneiden kesken arvomme vuoden 2021 lopussa upean, Keila- ja Liikuntakeskus Liikkeen saunaillan (arvo noin 600 €). Arvonta suoritetaan 31.12.2021 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinnon luovuttamiseen liittyen noudatetaan LoveByIisami -kisan sääntöjä.

Katso videolta, mitä saunominen Tomi Tajakalle merkitsee ja millainen on hänen rakkain saunansa, Iisalmen Sourunsaaressa sijaitseva perinteinen rantasauna luonnonhelmassa.

 

Miltä tuoksuu Iisalmi? Se tuoksuu lämmöltä ja lempeältä kesäillalta puhtaan veden äärellä. Olemisen vapaudelta ja onnellisuudelta. Koivunkyljeltä rakkaassa rannassa. - Pudota löylytuoksutyyny lämpimään löylyveteen, sihauta kiukaalle ja hetken päästä olet maalla ja maailmalla – kotona Iisalmessa.

Osallistu #SaunaByIisalmi –somehaasteeseen ja voita Iisalmen tuoksua arvonnassa! Jos onni ei suosi, voit käydä ostamassa oman Iisalmi-tuoksusi i-pointeista Iisalmen kaupungintalolta tai Kultturikeskukselta (hinta 5 € / pussi).

Kuva By Iisalmi -brändätystä saunatuoksusta.