By Iisalmi -seminaari kokoaa yhteen seudun vetovoimasta ja elinvoimaisuudesta kiinnostuneet!  

By Iisalmi -seminaaria järjestävät Iisalmen kaupunki ja By Iisalmi -brändikumppanit. Brändiseminaariemme välittömään tunnelmaan ovat tervetulleita kaikki, joiden sydän sykkii Iisalmen seudun vetovoiman ja elinvoimaisuuden asialle - erityisesti toivomme tapahtumien sytyttävän alueen yrittäjiä ja yritysten ja oppilaitosten edustajia kaikilta toimialoilta, kunta- ja hanketoimijoita sekä muita elinkeinoelämän sidosryhmiä. Teemme tapahtumat meitä kaikkia varten - jotta voimme yhdessä tehdä seudustamme vahvemman. 

Vuoden 2024 By Iisalmi -seminaari järjestetään ke 13.11.2024. Pistä päivä jo nyt kalenteriisi - tiedotamme tapahtuman ohjelmasta ja teemasta kevättalven 2024 aikana!

 

Iisalmi pyrkii maailman ensimmäiseksi kiireneutraaliksi seutukaupungiksi

Iisalmi tunnetaan osaamisen paikkana. Paikkana, jossa osaamisesta syntyy ihmeitä. Jotta Iisalmessa voidaan synnyttää tulevaisuudessakin uutta huippuosaamista, tulee asukkaiden ja osaajien voida hyvin - hyvinvoivat ammattilaiset kykenevät luoviin innovaatioihin ja aikaansaavuuteen ja tuntevat elävänsä merkityksellistä, tasapainoista elämää! Juuri tästä syystä Iisalmi pyrkii maailman ensimmäiseksi kiireneutraaliksi seutukaupungiksi.

kuvakaappaus_kiireneutraalipiirre.JPG

Kenelle?

By Iisalmi -seminaari kokoaa yhteen Iisalmen seudun elinvoimasta ja vetovoimasta kiinnostuneita toimijoita aina opiskelijoista elinkeinoelämän ja kuntavaikuttamisen konkareihin saakka. Yhdessä teemme ihmeitä!

 

Toivomme,

että lähdet seminaaripäivästä voimautuneena, inspiroituneena ja valmiina tekemään henkilökohtaisia valintoja, jotka auttavat sinua synnyttämään omassa elämässäsi ja yhteisössämme uusia ihmeitä. By Iisalmi -seminaarin järjestävät Iisalmen kaupunki ja By Iisalmi -brändikumppanit. 

Katso seminaarin 2023 kuvia

Katso tunnelmia keskiviikkona 8.11.2023 järjestetystä seminaaristamme kuvapankistamme.

3C2A9036.jpg
3C2A9140.jpg

Seuraa tiedotusta

Tältä verkkosivulta,  Iisalmen kaupunki - City of Iisalmi -Facebookista@cityofiisalmi-Instagramista, Iisalmen kaupunki -LinkedInkaupungin uutiskirjeistä sekä paikallismediasta. Voit seurata, jakaa tunnelmia tai katsoa edellisvuosien seminaaripaloja somessa #byiisalmiseminaari #byiisalmi #tehdäänihmeitäyhdessä

Iisalmen kaupungin ja noin 30 kumppanin By Iisalmi -brändin kulmakivinä seudun vahvuuksista kertovat teemat

Emme odota ihmeitä. Teemme niitä.

Maalla ja maailmalla – Iisalmessa ja sen lähitienoilla kiireetön elämänmeno yhdistyy kansainvälisiin menestystarinoihin. 

Huolenpito – Tuemme ihmisten hyvinvointia kulttuurilla ja liikunnalla, ja huolehdimme luonnosta – se huolehtii meistä. 

Rautainen yhteistyö – Iisalmen ihmeet syntyvät yhteisellä tahdolla, osaamiselle ja teoilla.


Iisalmen ihmeiden takana on rautaista yhteistyötä sekä huolenpitoa ihmisistä ja luonnosta. On helppo olla rohkea ja unelmoida isosti, kun tietää, että ympärillä on kannustava yhteisö, joka pitää huolta silloinkin, kun suunnitelmat eivät mene ensiyrityksellä maaliin. Luonto on täällä aina lähellä pitämässä huolta jaksamisestamme. Siksi me puolestamme pidämme huolta luonnosta. By Iisalmi työskentelee sen puolesta, että Iisalmen ihmeet eivät jäisi vain paikallisten tietoon. Koko maailma ansaitsee saada kuulla kaupungista, jossa tehdään yhdessä töitä ihmeiden eteen. Kaupungista, jossa on ihmeen hyvä yrittää ja elää. Kaupungista, jossa on yhtä aikaa maalla ja maailmalla, luonnon ja liike-elämän äärellä. 

By Iisalmi -yhteistyökumppanit
Logokollaasi2023.jpg
Emme_odota_ihmeitä_web.jpg

SEURAA SOMESSA

 #ByIisalmiSeminaari

 
Ohjeita seminaariin saapumiselle

Tapahtumapaikan tiedot

 

Iisalmen kulttuurikeskus

Kirkkopuistonkatu 9,

74100 IISALMI

 

Kulttuurikeskuksessa toimii langaton verkko

Verkko: Vierailija
Salasana: Vierailija1

 

Seminaarin ohjelma: Eino Säisä -salissa

Pysäköinti seminaariin saapuessasi

Pysäköinnin aikarajoitus on poistettu keskiviikkona 8.11.2023 Kirkkopuistonkadun pysäköintipaikoilta (liikennemerkit peitetty) välillä Louhenkatu-Ilvolankatu.

Pysäköinti_byiisalmiseminaari.JPG