By Iisalmi -seminaari 

 

Kiitos kaikille By Iisalmi -brändiseminaariin 2022 osallistuneille!  Tavataan taas ensi vuonna paikanpäällä ja striimissä!

By Iisalmi -seminaaria järjestävät Iisalmen kaupunki ja By Iisalmi -brändikumppanit. Kutsumme brändiseminaariemme välittömän tunnelman tapahtumaan kaikki, joiden sydän sykkii Iisalmen seudun vetovoiman ja elinvoimaisuuden asialle - erityisesti toivomme tapahtumien sytyttävän alueen yrittäjiä ja yritysten ja oppilaitosten edustajia kaikilta toimialoilta, kunta- ja hanketoimijoita sekä muita elinkeinoelämän sidosryhmiä. Teemme tapahtumat meitä kaikkia varten - jotta voimme yhdessä tehdä seudustamme vahvemman. 

Teemana vastuullisuus ja hyvinvointi vetovoiman lähteinä

Teemana vastuullisuus ja hyvinvointi vetovoiman lähteinä

Tänä vuonna seminaarin teemana on vastuullisuus ja hyvinvointi vetovoiman lähteinä. Tule inspiroitumaan, verkostoistumaan, luomaan kumppanuuksia ja nauttimaan mukavasta ohjelmasta, johon oman uniikin silauksensa antaa Elämäni kunnossa #byiisalmi -kiireettömyyslounge joogahetkineen ja pienine hyvinvointitekoineen!

 

Keynote-puheenvuoro: KATRI SAARIKIVI

Katri Saarikivi on tutkija ja tiiminvetäjä Helsingin yliopiston Kognitiivisen aivotutkimuksen yksikössä. Katri tutkii työssään tarkkaavaisuuteen, empatiaan ja hyvään vuorovaikutukseen liittyviä aivomekanismeja.

By Iisalmi -seminaarissa Katri auttaa yleisöä ymmärtämään, miten tärkeää palautuminen ja kiireettömät hetket ovat aivojen ja koko ihmisen hyvinvoinnille.

Katso koko ohjelma tältä sivulta.

Seminaari2022 mainos some 1080x1080.jpg
By Iisalmi -seminaari 2022 ohjelma

Teema: ”Vastuullisuus ja hyvinvointi vetovoiman lähteinä”. Tapahtumapaikka ja -aika: Iisalmen kulttuurikeskus keskiviikko 9.11.2022 klo 8.30 – 16, striimattu hybriditapahtuma.

Juontajana organisaatioshamaani, kuntamentori, Ihmeiden Iisalmen matchmaker Tiina Heikka. Tapahtuman musiikkielämykset tarjoaa Ylä-Savon musiikkiopisto.

 

OHJELMA

Klo 8.30 Ilmoittautuminen ja tervetulosmoothiet ja aamukahvit – Sinulla on mahdollisuus valita, nautitko aamukahvisi rennosti rupatellen lämpiötiloissa vai kiireettömästi rentoutuen Elämäni kunnossa #byiisalmi -kiireettömyysloungessa.

Klo 9 Seminaariohjelma Eino Säisä -salissa alkaa  Avaussanat: Terho Savolainen, elinkeinojohtaja ja Juho Pulkka, kaupunginhallituksen puheenjohtaja, Iisalmen kaupunki

Klo 9.30 Shake up #byiisalmi  Live- ja etäyleisöä osallistavaa ohjelmaa.

klo 9.45 Mitä mielessä – Mieliteko!  Liisa Pietikäinen, muutosvalmentaja, Mieliteko-ohjelma.

klo 10.15 Elämäni kunnossa! -taukovetreytystä keholle ja mielelle  Pekka Partanen, kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja ja Juho Ruotsalainen, liikunnanohjaaja, Iisalmen kaupunki.

klo 10.30 Hyvinvointivalintoja ja -tekoja #byiisalmi  Maria Martikainen, hallituksen jäsen, Genelec Oy, Kirsi Komulainen, henkilöstöpäällikkö, Normet Oy, Katri Savolainen, CEO, Insinööritoimisto Savolainen Oy. Innostu Genelecin ja Normetin tavoin tekemään oman organisaatiosi arjessa toimivia hyvinvointitekoja ja tule mukaan kampanjamme näkyvyyspaikoille houkuttelemaan osaajia kaupunkiin, jossa hyvinvointi on yhteinen asia.

Klo 11.05 Havaintoja hyvän elämän etsimisestä ja löytämisestä – Jukka Ryhänen, matkalla satavuotiaaksi oleva projektipäällikkö ja yrittäjä. Sisältää myös live- ja etäyleisöä osallistavaa ohjelmaa.

klo 11.30 By Iisalmi -tunnustus 2022 – yleisöäänestyksen voittajan julkistaminen ja uuden By Iisalmi -lähettilään esittely – Juho Pulkka, kaupunginhallituksen puheenjohtaja ja Jarmo Ronkainen, kaupunginjohtaja, Iisalmen kaupunki sekä Pihla Sallinen, 4H-yrittäjä, By Iisalmi -lähettiläs 2021.

klo 12.00 – 13.00 Lounastauko – Nauti Iltalypsyn lounaasta välittömässä tunnelmassa verkostoituen ja piipahda Elämäni kunnossa #byiisalmi -kiireettömyysloungen rentouttavassa miljöössä ottamassa hetki vain itsellesi! Aula- ja lämpiötiloissa voit tutustua näytteilleasettajapisteiden inspiroivaan antiin, josta myös etäosallistujat pääsevät nauttimaan striimattujen livehaastattelujen muodossa, verkostoituen ja tutustuen esittelypisteiden antiin. 

klo 13.00 Seminaariohjelma Eino Säisä -salissa jatkuu – Keynote puheenvuoro: Katri Saarikivi, aivotutkija ja tiiminvetäjä Helsingin yliopiston kognitiivisen aivotutkimuksen yksikössä.

klo 14.00 Taukoliikuntaa – Ohjaamassa pilates- ja hathajoogaohjaaja Minna Ruotsalainen. Ohjauksen lisäksi Minna kertoo joogan ja pilateksen myönteisestä vaikutuksesta kokonaishyvinvointiin.

klo 14.15 Hyvinvointia työstä - näin luot kilpailuetua työntekijäkokemuksella – Aku Varamäki, työpäivämuotoilija, Workday Designers Oy

Klo 14.45Tapahtuman päätössanat – Terho Savolainen ja Tiina Heikka

Klo 15.00 Leppoisat lähtökahvit ja mahdollisuus tutustua esittelypisteisiin

Klo 15.15 – 16.15 Kiireettömyysjooga – Viimeistele antoisa seminaaripäivä ja aloita kiireetön ilta hathajoogalla! Tarjoamme Elämäni kunnossa #byiisalmi -kiireettömyysjoogan sekä livenä loungessa (max. 30 henkilöä, edellyttää ennakkoilmoittautumista) että striimattuna etäosallistujille. Ohjaajana Minna Ruotsalainen/PilatesMinna Liikunta & Hyvinvointi, fysioterapeutti ja liikunnanohjaaja AMK, pilates- ja hathajoogaohjaaja.

Tapahtuman ohjelma ja aamu- sekä iltapäiväkahvit tarjotaan veloituksetta kaikille ennakkoon ilmoittautuneille. Lounas on omakustanteinen, mutta edellyttää ennakkovarausta ilmoittautumisen yhteydessä.
Elämäni kunnossa #byiisalmi -jooga klo 15.15-16.00 (ennakkoilmoittautuminen)

Hyvää tekevän seminaaripäivän huipentaa kiireetön Elämäni kunnossa #byiisalmi -hathajoogahetki, jonka tarjoamme 30 ensimmäiselle ilmoittautuneelle seminaarivieraalle paikan päällä Iisalmen kulttuurikeskuksella. Striimaamme ohjauksen, joten myös etäosallistujat voivat nauttia kiireettömästä joogahetkestä klo 15.15 – 16.00. 

Ilmoittaudu joogaan seminaarin ilmoittautumislomakkeella. Pääset lisäämään osallistumisesi klikkaamalla ilmoittautumisen yhteydessä saamasi vahvistussähköpostin linkkiä.

PilatesMinna Liikunta & Hyvinvointi -yrityksestä tutun Minna Ruotsalaisen (fysioterapeutti ja liikunnanohjaaja AMK, pilates- ja hathajoogaohjaaja) ohjaamalla hathajoogatunnilla syvennytään klassisen hathajoogan muotoihin, joita ovat asanat eli kehon liikkeet, niiden virtaus ja hengitys, keskittyminen, kehotietoisuus, rentoutuminen ja positiivinen ajattelu. Tunti aloitetaan lyhyellä alkurentoutuksella, jonka jälkeen edetään kehoa lämmittäviin liikkeisiin. Lämmittelyn jälkeen selän hyvinvointiin keskittyvissä asanoissa viipyillään pidemmän aikaa. Tunti päättyy rentoutumishetkeen, joten tunnille voi varata mukaan oman maton/alustan lisäksi sukat ja peitteen. Voit halutessasi tuoda joogamattosi heti aamulla seminaariin saapuessasi valmiiksi Kulttuurikeskuksen Karl Collan -saliin.

minna_jooga_.jpg

Seuraa tapahtumaviestintäämme

Tältä verkkosivulta,  Iisalmen kaupunki - City of Iisalmi -Facebookista@cityofiisalmi-Instagramista, Iisalmen kaupunki -LinkedInkaupungin uutiskirjeistä sekä paikallismediasta.

Voit seurata, jakaa tunnelmia tai katsoa edellisvuosien seminaaripaloja somessa #byiisalmiseminaari #byiisalmi #tehdäänihmeitäyhdessä

Iisalmen kaupungin ja noin 30 kumppanin By Iisalmi -brändin kulmakivinä seudun vahvuuksista kertovat teemat
byIisalmi yritysten logot.jpeg

Maalla ja maailmalla – Iisalmessa ja sen lähitienoilla kiireetön elämänmeno yhdistyy kansainvälisiin menestystarinoihin. 
Huolenpito – Tuemme ihmisten hyvinvointia kulttuurilla ja liikunnalla, ja huolehdimme luonnosta – se huolehtii meistä. 
Rautainen yhteistyö – Iisalmen ihmeet syntyvät yhteisellä tahdolla, osaamiselle ja teoilla.

By Iisalmi -brändin allekirjoituksessa luvataan ”Emme odota ihmeitä. Teemme niitä.” Se tarkoittaa, ettei Iisalmessa odoteta, että joku muu ratkaisee haasteet, vaan täällä tartutaan itse toimeen. Iisalmelaiseen tapaan yhteisön jäsenet keksivät ja toteuttavat rohkeasti uusia asioita, joilla kaupunkilaisten elämästä tehdään vieläkin parempaa, oli kyse sitten ihmisten, yritysten tai luonnon hyvinvoinnista.

By Iisalmi -seminaarissa hyvinvoinnin ja vastuullisuuden teemat ovat keskiössä sekä puheenvuoroissa, loungen ohjelmassa että kumppaneiden esittelypisteillä. Tehdään yhdessä vastuullisia ihmeitä! Lue lisää By Iisalmi -verkkosivuilta.

By Iisalmi -yhteistyökumppanit
Logokollaasi By Iisalmi -kumppaniyrityksistä
Emme_odota_ihmeitä_web.jpg
BY IISALMI -SEMINAARI 2022
#ByIisalmiSeminaari
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ohjeita seminaariin saapumiselle

Tapahtumapaikan tiedot

 

Iisalmen kulttuurikeskus

Kirkkopuistonkatu 9,

74100 IISALMI

 

Kulttuurikeskuksessa toimii langaton verkko

Verkko: Vierailija
Salasana: Vierailija1

 

Seminaarin ohjelma: Eino Säisä -salissa

Elämäni kunnossa By Iisalmi -lounge: Karl Collan -salissa

Pysäköinti seminaariin saapuessasi

Pysäköinnin aikarajoitus on poistettu keskiviikkona 9.11.2022 Kirkkopuistonkadun pysäköintipaikoilta (liikennemerkit peitetty) välillä Louhenkatu-Ilvolankatu.

Pysäköinti_byiisalmiseminaari.JPG