By Iisalmi -seminaari 8.11.2023 Iisalmen kulttuurikeskuksella 

 

By Iisalmi -seminaaria järjestävät Iisalmen kaupunki ja By Iisalmi -brändikumppanit. Kutsumme brändiseminaariemme välittömän tunnelman tapahtumaan kaikki, joiden sydän sykkii Iisalmen seudun vetovoiman ja elinvoimaisuuden asialle - erityisesti toivomme tapahtumien sytyttävän alueen yrittäjiä ja yritysten ja oppilaitosten edustajia kaikilta toimialoilta, kunta- ja hanketoimijoita sekä muita elinkeinoelämän sidosryhmiä. Teemme tapahtumat meitä kaikkia varten - jotta voimme yhdessä tehdä seudustamme vahvemman. 

Ilmoittaudu 2.11.2023 mennessä tällä sivulla. Tarjoamme ohjelman ja kahvit ennakkoon ilmoittautuneille veloituksetta, lounas on omakustanteinen.

 

TEEMANA Osaaminen ja hyvinvointi – tärkein pääomamme. 

Iisalmi tunnetaan osaamisen paikkana. Paikkana, jossa osaamisesta syntyy ihmeitä. Jotta Iisalmessa voidaan synnyttää tulevaisuudessakin uutta huippuosaamista, tulee asukkaiden ja osaajien voida hyvin - hyvinvoivat ammattilaiset kykenevät luoviin innovaatioihin ja aikaansaavuuteen ja tuntevat elävänsä merkityksellistä, tasapainoista elämää! Juuri tästä syystä Iisalmi pyrkii maailman ensimmäiseksi kiireneutraaliksi seutukaupungiksi.

Tervetuloa inspiroitumaan osaamisesta ja hyvinvoinnista By Iisalmi –seminaariin!

Kenelle?

By Iisalmi -seminaari kokoaa yhteen Iisalmen seudun elinvoimasta ja vetovoimasta kiinnostuneita toimijoita aina opiskelijoista elinkeinoelämän ja kuntavaikuttamisen konkareihin saakka. Yhdessä teemme ihmeitä!

Toivomme,

että lähdet seminaaripäivästä voimautuneena, inspiroituneena ja valmiina tekemään henkilökohtaisia valintoja, jotka auttavat sinua synnyttämään omassa elämässäsi ja yhteisössämme uusia ihmeitä. By Iisalmi -seminaarin järjestävät Iisalmen kaupunki ja By Iisalmi -brändikumppanit
By_Iisalmi_seminaari_ennakkoflyer_Sivu_1.jpg
Ilmoittaudu seminaariin!

Tapahtuman ohjelma ja aamu- sekä iltapäiväkahvit tarjotaan veloituksetta kaikille ennakkoon ilmoittautuneille. Lounas on omakustanteinen, mutta edellyttää ennakkovarausta ilmoittautumisen yhteydessä. Voit ilmoittaa myös useampia henkilöitä samalla kerralla. Seuraa ilmoittautumislomakkeen ohjeita.

 

Ilmoittaudu seminaariin tästä.

By Iisalmi -seminaari 2023 ohjelma

Tapahtumapaikka: Iisalmen kulttuurikeskus ja verkkostriimaus

Tapahtuma-aika: Keskiviikko 8.11.2023 klo 8.30 – 14.30.

 

OHJELMA

Tapahtuman ohjelma ja aamu- sekä iltapäiväkahvit tarjotaan veloituksetta kaikille ennakkoon ilmoittautuneille.

Lounas on omakustanteinen, mutta edellyttää ennakkovarausta ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautuminen avautuu klo 8.30

Aamukahvit klo 8.30-9.00
Nauti aamukahvit rennosti rupatellen lämpiötiloissa tai kiireettömästi rentoutuen Kiireettömyysolkkarissa.

Seminaariohjelma Eino Säisä -salissa alkaa klo 9.00 
Avaussanat: Terho Savolainen, elinkeinojohtaja, Iisalmen kaupunki.

Matkapäiväkirjan merkintöjä kohti kiireneutraalia osaamisen paikkaa vievältä reitiltä – Laura Koski, markkinointi- ja viestintäsuunnittelija, Iisalmen kaupunki, Tiina Heusala, kehittämispäällikkö ja sujuvan aivotyön valmentaja, Työterveyslaitos, Monoa multitaskaukselle -valmennukseen osallistuneiden työyhteisöjen, Ponssen, Normetin ja Live-säätiön edustajat 

Elämäni kunnossa -vetreytystä keholle ja mielelle 

Elämää maalla ja maailmaa – Nälkämaasta Hongkongiin ilman hötkyilyä – Taneli Sutinen, yrittäjä, kansainvälisen lifestyle -brändin ja SuperParkin kehittäjä kertoo kiireneutraalin, hyvinvoivan ja kansainvälisen elämäntavan tarinansa eräänlaisena vastatrendinä sille tavalliselle, usein kasvaviin kaupunkeihin sijoittuvalle menestystarinalle.

Osaaminen ja hyvinvointi – tärkein pääomamme. Case-esimerkkejä hyvinvoinnin ja osaamisen onnellisesta liitosta – Suomen paras työpaikka Savonia-ammattikorkeakoulu, hallinto- ja henkilöstöjohtaja Päivi Diov ja viestintä- ja vaikuttavuusjohtaja Anne Heikkinen. Valio Oy - Valiojengiläiset osaajina paremman elämän palveluksessa, Valion Lapinlahden tehtaanjohtaja Aleksi Ylitalo.

By Iisalmi -tunnustus 2023 -yleisöäänestyksen voittajan julkistaminen ja uuden By Iisalmi -lähettilään esittely.
Iisalmen kaupungin luottamushenkilö-johdon edustaja, Jarmo Ronkainen, Iisalmen kaupunginjohtaja ja Arja "Arska-Täti" Wäisänen, By Iisalmi -lähettiläs 2022.

Lounastauko klo 12.00–13.00 
Nauti Ravintola Tillyn lounaasta välittömässä tunnelmassa verkostoituen ja piipahda Elämäni kunnossa #byiisalmi -kiireettömyysolkkarissa Keskittymisen Ihme -harrasteiden parissa ottamassa hetki vain itsellesi! Aula- ja lämpiötiloissa voit tutustua näytteilleasettajapisteiden inspiroivaan antiin. Myös striimiä seuraaville tarjolla livehaastatteluja näytteilleasettajapisteiltä! 

Seminaariohjelma jatkuu Eino Säisä -salissa klo 13.00.

Keynote puheenvuoro: Ilkka Halava –Eturivin tulevaisuustutkija, yritysvalmentaja ja suomalaisen puhujataivaan kestotähti Ilkka Halava (KTM, CBC) puhuu käänteentekevästi aikaansaamisesta ilman kiirettä.

Monoa multitaskaukselle -kampanjan myötä syntyneen työkirjan julkistaminen.

Kiitossanat, Terho Savolainen, Iisalmen kaupunki.

Kiireneutraalit iltapäiväkahvit lämpiössä klo 14.15 alkaen
Nautitaan kahvikupposet välittömässä tunnelmassa. Jaossa jokaiselle osallistujalle oma Monoa multitaskaukselle -työkirja kotiinviemisiksi. Mahdollisuus tutustua esittelypisteiden antiin.

Seminaari päättyy klo 14.30.

Monoa multitaskaukselle -valmennus ennakkoon ilmoittautuneille klo 14.30–15.30. Ilmoittaudu mukaan Työterveyslaitoksen kehittämispäällikön ja sujuvan aivotyön valmentajan Tiina Heusalan ohjaamaan työpajaan, jossa otetaan yhdessä haltuun Monoa multitaskaukselle -valmennuksen ja työkirjan tarjoamat opit sujuvampaan aivotyöhön. Työpajaan mahtuu 30 osallistujaa. Ennakkoilmoittautuminen seminaari-ilmoittautumisen yhteydessä. Työpaja on osallistujille maksuton.

Seuraa tapahtumaviestintäämme

Tältä verkkosivulta,  Iisalmen kaupunki - City of Iisalmi -Facebookista@cityofiisalmi-Instagramista, Iisalmen kaupunki -LinkedInkaupungin uutiskirjeistä sekä paikallismediasta.

Voit seurata, jakaa tunnelmia tai katsoa edellisvuosien seminaaripaloja somessa #byiisalmiseminaari #byiisalmi #tehdäänihmeitäyhdessä

Iisalmen kaupungin ja noin 30 kumppanin By Iisalmi -brändin kulmakivinä seudun vahvuuksista kertovat teemat

Emme odota ihmeitä. Teemme niitä.

Maalla ja maailmalla – Iisalmessa ja sen lähitienoilla kiireetön elämänmeno yhdistyy kansainvälisiin menestystarinoihin. 
Huolenpito – Tuemme ihmisten hyvinvointia kulttuurilla ja liikunnalla, ja huolehdimme luonnosta – se huolehtii meistä. 
Rautainen yhteistyö – Iisalmen ihmeet syntyvät yhteisellä tahdolla, osaamiselle ja teoilla.

Iisalmen ihmeiden takana on rautaista yhteistyötä sekä huolenpitoa ihmisistä ja luonnosta. On helppo olla rohkea ja unelmoida isosti, kun tietää, että ympärillä on kannustava yhteisö, joka pitää huolta silloinkin, kun suunnitelmat eivät mene ensiyrityksellä maaliin.

Luonto on täällä aina lähellä pitämässä huolta jaksamisestamme. Siksi me puolestamme pidämme huolta luonnosta. By Iisalmi työskentelee sen puolesta, että Iisalmen ihmeet eivät jäisi vain paikallisten tietoon. Koko maailma ansaitsee saada kuulla kaupungista, jossa tehdään yhdessä töitä ihmeiden eteen. Kaupungista, jossa on ihmeen hyvä yrittää ja elää. Kaupungista, jossa on yhtä aikaa maalla ja maailmalla, luonnon ja liike-elämän äärellä. 

By Iisalmi -yhteistyökumppanit
Logokollaasi2023.jpg
Emme_odota_ihmeitä_web.jpg
BY IISALMI -SEMINAARI 2022
#ByIisalmiSeminaari
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ohjeita seminaariin saapumiselle

Tapahtumapaikan tiedot

 

Iisalmen kulttuurikeskus

Kirkkopuistonkatu 9,

74100 IISALMI

 

Kulttuurikeskuksessa toimii langaton verkko

Verkko: Vierailija
Salasana: Vierailija1

 

Seminaarin ohjelma: Eino Säisä -salissa

Elämäni kunnossa By Iisalmi -lounge: Karl Collan -salissa

Pysäköinti seminaariin saapuessasi

Pysäköinnin aikarajoitus on poistettu keskiviikkona 9.11.2022 Kirkkopuistonkadun pysäköintipaikoilta (liikennemerkit peitetty) välillä Louhenkatu-Ilvolankatu.

Pysäköinti_byiisalmiseminaari.JPG