Iisalmi etsii agenteikseen aktiivisia nuoria somettajia ja verkostovaikuttajia ympäri Suomen

Iisalmi on täynnä ihmeitä - ja mahdollisuuksia! Kaikki eivät niistä kuitenkaan vielä tiedä. Siksi etsimme nyt ennakkoluulottomia nuoria someosaajia ja verkostovaikuttajia ympäri Suomen toimimaan agentteina By Iisalmelle ja sen yrityksille. Jos olet valmis ottamaan vastaan hauskoja ja jännittäviä tehtäviä, suorittamaan ne kekseliäästi kotikaupungissasi tai opiskelu- ja harrastusverkostoissasi sekä kuvaamaan ne someen, olet juuri etsimämme agenttikokelas!

MicrosoftTeams-image (3).png

Mitkä ihmeen By Iisalmi -agentit? 

By Iisalmi -agenttina toimit somessa ja verkostoissasi Iisalmen ihmeiden asialla. Iisalmessa toimii lukuisia mahtavia yrityksiä, jotka tarjoavat kansainvälisiä ura-ja harjoittelumahdollisuuksia sekä kasvupolkuja opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Agenttina saat suoritettavaksesi erilaisia tehtäviä, joiden avulla on tarkoitus kertoa kekseliäästi näistä mahdollisuuksista muille somessa. Nämä tehtävät ovat salaisia - mutta suoritustapa on kaikkea muuta kuin salainen!

Tehtäviä voivat olla esimerkiksi tuotekehityshaaste Olvin kanssa, Genelecin kaiutinsetin testaus, Ponssen metsäkoneen puikkoihin hyppääminen, knoppitietokilpailu tai katugallup Iisalmesta, rekryvideon tekeminen Normetille, iisalmelaisen kiireneutraaliuden taitojen opettelu – ja niin edelleen. Tehtävien ideoinnissa vain mielikuvitus on rajana! Tehtäväantoihin osallistuvat seudun yritykset, ja samalla kun suoritat agenttitehtävää, saatat saada jalan kansainvälisen uraoven väliin. 

Tehtäviä voi tehdä yksin mutta mieluiten muut mukaan ottaen. Voit muodostaa myös agenttiparin tai -tiimin. Teet tehtävän suorittamisesta sisältöä omalla tyylilläsi ja julkaiset lopputuloksen somekanavillasi. Tehtävät tehdään kotinurkilla tai opiskelukaupungissasi, siis kaikkialla paitsi Iisalmessa.

Agenttitehtävät suoritetaan ja jaetaan somessa elo-lokakuun 2024 aikana. 

Olet etsimämme By Iisalmi -agentti, jos…

  • olet noin 18–25-vuotias (kuitenkin täysi-ikäinen)
  • opiskelet tai olet hiljattain valmistunut mille tahansa alalle
  • olet ennakkoluuloton ja avoin, innostut uuden kokeilemisesta
  • uskallat heittäytyä erilaisiin tehtäviin ja kutsua vaikka ohikulkijat mukaan suorittamaan tehtäviä
  • tykkäät tehdä somesisältöjä, luontevasti omana itsenäsi (TikTk, Instagram, YouTube, Snapchat, LinkedIn)
  • sinulla on somessa aktiivinen ja riittävän laaja seuraajakunta 
  • haluat tehdä kaupallista yhteistyötä yritysten kanssa

Sinun ei siis tarvitse asua Iisalmessa tai tietää alueesta etukäteen. Avoin ja innostunut asenne riittää.

Hakeminen agentiksi

Agenttirekry on käynnissä nyt ja päättyy 31.5.2024. By Iisalmi -agentteja värvätään enintään 10 henkilöä. Yhdessä agenttitiimissä voi olla yksi tai useampia henkilöitä. Agenttien rekrytoinnista vastaa Iisalmen kaupunki ja valittuihin otetaan erikseen yhteyttä sähköpostitse / puhelimitse. Kontaktoimme myös valinnan ulkopuolelle jääneet hakijat kesäkuun aikana. 

Jokainen valituksi tullut agentti/agenttitiimi saa pienen rahallisen palkkion työstään sekä näkyvyyttä By Iisalmi -verkoston kanavissa. Agentit saavat tarkemman tehtävänannon erikseen sekä apua ja tukea tehtävien suunnitteluun ja sometukseen.

Hae ihmeessä By Iisalmi -agentiksi! Lupaamme, että tehtävä on ainutlaatuinen kokemus.

 

HAE AGENTIKSI NYT!

(linkki avautuu uuteen ikkunaan)

Mitkä Iisalmen ihmeet? Tutustu By Iisalmi -allekirjoituksen takana oleviin yrityksiin ja oppilaitoksiin
Tutustu Iisalmen seudun kansainvälisiin yrityksiin ja oppilaitoksiin By Iisalmi -sivulta!