Genelec Oy valmistaa aktiivisia kaiuttimia ammatti-, asennus- ja kotikäyttöön. Genelec on ollut maailman johtava aktiivikaiutinvalmistaja vuodesta 1978 lähtien. Yrityksen missiona on tuottaa iloa asiakkaiden elämään parhaan saatavilla olevan äänentoiston avulla.

Lue lisää

Osaava, hyvinvoiva ja sitoutunut henkilöstö on tärkein resurssimme hyvien tuloksien saavuttamiseen.

Lue lisää

K-Ruoka Awards palkitsi lauantaina 5.11. Helsingin messukeskuksessa järjestetyssä gaalassa ensimmäistä kertaa Suomen ruokamaailman parhaat uutuudet, kiinnostavimmat ihmiset ja puhuttavimmat ilmiöt seitsemässä kategoriassa. Vuoden lähituottaja -kategorian palkinnon voitti Pesolan pihviliha Iisalmen Runnilta.

Lue lisää

Se on iso talo. Paksut hirsiseinät ja katto korkealla. Yli sata vuotta vanha koulurakennus, joka on välillä ollut höyläämönä ja ties minä.

Lue lisää

Iisalmessa Ohenmäessä, vanhalla Ulmalan kansakoululla on jo muutaman vuoden ajan toteutettu villejä visioita. Tanssiteatteri Williwisio on näet järjestänyt lapsille ja nuorille teatteritoimintaa, jossa yhdistyvät teatteri-ilmaisu, tanssi ja musiikki.

Lue lisää

Iisalmi on samaan aikaan sekä kokoaan suurempi kansainvälisen osaamisen paikka, että ihmisen kokoinen sujuvan arjen kaupunki. Tutustu tarinaamme ja tartu tarjoaamiimme mahdollisuuksiin.

Lue lisää
Menestystarinat
 
Halvatun-papat.jpg

 Halavatun Papat - osa Iisalmelaista hyvää mieltä

 Iisalmea ja Ylä-Savoa ovat vieneet vähintäänkin Suomen kartalle jo 23 vuoden ajan hulvattomalla huumorilla ja osin myös taiteellisilla taidoilla Halavatun Papat.


 

 
Normet-280x130.jpg

 Normetille presidentin kansainvälistymispalkinto

 Iisalmelainen konepajayhtiö Normet on saanut presidentin kansainvälistymispalkinnon. Yhtiö on laajentunut vauhdilla kaikkiin maanosiin viime vuosina.


 

 
Urheiluväki-280x130.jpg

 Vuoden 2011 menestyneet urheilijat, seurajohtaja, valmentaja sekä ohjaaja

 


 

 
Iisalmen-sairaala.jpg

 Suomen kustannustehokkain aluesairaala löytyy Iisalmesta

 Iisalmen aluesairaala on jo kymmenen vuotta ollut Suomen tuottavin ja kustannuksiltaan tehokkain sairaala.


 

 
IINA-ry_Pohjolan-pidot.jpg

 IINA - Liikkeellä kohti kuntoa ja kauneutta

 Ensi vuonna 85 vuotta täyttävä Iisalmen Naisvoimistelijat ry on uudistuva ja innostava seura. Liikuntatarjontaa on laajasti sekä lapsille että aikuisille.


 

 
La-Baila-elokuu-280x130.jpg

 La Baila menestyi Vuokatti Dance Festival -tapahtumassa

 Ulmalan nuorisoseuran La Baila –tanssiryhmä sijoittui kuudenneksi elokuussa järjestetyssä Vuokatti Dance Festival -tapahtuman kilpailussa.


 

 
Juhani-Aho-seminaari.jpg

 Juhani Ahon juhlaseminaari oli menestys!

 Runsaat kaksisataa ihmistä sai seminaarista juuri sitä mitä tulivat hakemaan; kiinnostavaa taustatietoa niin Ahon elämästä kuin myös hänen tuotannostaan eturivin asiantuntijoiden esittämänä.


 

 
safa_menestystarina_etusivu.jpg

 Suomen Arkkitehtiliiton SAFA-palkinto 2011 Iisalmen kaupungille

 Palkinto on tunnustus omaleimaisuutta ja perinteitä vaalivasta yhdyskuntasuunnittelusta


 

 
kauppahallin-tytyt.jpg

 Väisäsen kotiliha - laadusta tinkimättä

 Väisäsen kotiliha on Iisalmessa jo käsite. Sen 1996 valmistunut punainen myymälä-kahvio toivottaa tulijat tervetulleeksi jo Taipaleessa. Myös kaupungin sydämessä, kauppahallissa yrityksen laadukkaat tuotteet ovat kaikkien saatavilla. Ja kaupan päälle ostamansa tuotteen asiakas saa ystävällisen palvelun kera.


 

 
Tori-ja-Iiden-ry.jpg

 Iiden ry tuo Iisalmeen keskustaan eloa

 Iisalmi on saanut niin asukkaiden kuin matkailijoidenkin taholta kiitosta elävästä ja vilkkaasta keskustastaan. Kaupungin ehdoton sydän, tori, sykkii elämää läpi vuoden. Luonnollisesti keskikesä on kaikkein vilkkainta aikaa torin usein täyttyessä iloisista aitosavolaisista ihmisistä, joiden joukossa myös turistit viihtyvät.


 

Edellinen 1 2 3 4 5Seuraava