Genelec Oy valmistaa aktiivisia kaiuttimia ammatti-, asennus- ja kotikäyttöön. Genelec on ollut maailman johtava aktiivikaiutinvalmistaja vuodesta 1978 lähtien. Yrityksen missiona on tuottaa iloa asiakkaiden elämään parhaan saatavilla olevan äänentoiston avulla.

Lue lisää

Osaava, hyvinvoiva ja sitoutunut henkilöstö on tärkein resurssimme hyvien tuloksien saavuttamiseen.

Lue lisää

K-Ruoka Awards palkitsi lauantaina 5.11. Helsingin messukeskuksessa järjestetyssä gaalassa ensimmäistä kertaa Suomen ruokamaailman parhaat uutuudet, kiinnostavimmat ihmiset ja puhuttavimmat ilmiöt seitsemässä kategoriassa. Vuoden lähituottaja -kategorian palkinnon voitti Pesolan pihviliha Iisalmen Runnilta.

Lue lisää

Se on iso talo. Paksut hirsiseinät ja katto korkealla. Yli sata vuotta vanha koulurakennus, joka on välillä ollut höyläämönä ja ties minä.

Lue lisää

Iisalmessa Ohenmäessä, vanhalla Ulmalan kansakoululla on jo muutaman vuoden ajan toteutettu villejä visioita. Tanssiteatteri Williwisio on näet järjestänyt lapsille ja nuorille teatteritoimintaa, jossa yhdistyvät teatteri-ilmaisu, tanssi ja musiikki.

Lue lisää

Iisalmi on samaan aikaan sekä kokoaan suurempi kansainvälisen osaamisen paikka, että ihmisen kokoinen sujuvan arjen kaupunki. Tutustu tarinaamme ja tartu tarjoaamiimme mahdollisuuksiin.

Lue lisää
Menestystarinat
 
Koljonvirta.jpg

 Koljonvirta on arvokas alue

 Uusi parkkialue, kylttejä ja opastuksia lisää. Leirintäalueella tapahtuu vielä elokuussakin.


 

 
Lund.jpg

 Mansikkaniemen kesäteatterissa on naisenergiaa

 Maria Lund: Mansikkaniemi on tosi iso teatteri, ja ympäristö on kaunis.


 

 
Normet-tehdas.jpg

 Normet Group teki taas taikatempun

 Iisalmelainen Normet Group löi viime vuonna kuokkaa maahan maailmalla sen verran riuskasti, että tulosta kelpaa esitellä kenelle tahansa. Normetin tuotekehitys ja kaivosajoneuvojen valmistus jatkuu Iisalmessa edelleenkin vahvana.


 

 
Olvi.jpg

 OLVI- Itsenäinen suomalainen vuodesta 1878

 Panimomestari William Gideon Åberg ja rouvansa Onni perustivat juoppouden poistamiseksi panimon Iisalmeen vuonna 1878. Zacharias Topeliuksen hengessä he halusivat tarjota miedompia vaihtoehtoja viinanhimon villitsemille kansalaisille. Tuolloin Suomessa toimi noin 78 panimoa. Itsenäisenä suomalaisena niistä on säilynyt ainoastaan Olvi.


 

 
Lunawood.jpg

 Lunawood etenee kuin juna

 Lämpöpuuvalmistajan vauhtiin kuuluvat uudet uunit, varastotilan lisääminen, logistiikkakeskus ja nettikauppa.


 

 
Juha-Yli-Sipola.jpg

 Juha Yli-Sipolalle tänä vuonna jo viides EM

 Moniko tietää, että Iisalmessa asuu maailmanmestari, viisinkertainen Euroopan mestari ja kymmenkertainen Suomen mestari – vieläpä moottoriurheilussa. Tämä on kuitenkin totta, sillä iisalmelainen Juha Yli-Sipola kruunattiin maaliskuussa Laihialla pienoisautoilun EM-kisoissa Euroopan mestariksi jo toisena vuotena peräkkäin.


 

 
Taekwondo.jpg

 Iisalmen Taekwondo ry:lle Nuoren Suomen laatusinetti

 Nuoren Suomen sinetti myönnetään Iisalmen Taekwondo ry:lle 24.11.2012 tunnustuksena laadukkaasta lasten ja nuorten urheiluseuratoiminnasta.


 

 
Etno-palkinnon-vastaanottajat.jpg

 Iisalmen kaupungille myönnettiin ETNO -palkinto etnisten suhteiden edistämisestä

 Iisalmen kaupunki on toiminut maahanmuuttajien kotouttamistoiminnassa ja hyvien etnisten suhteiden edistämisessä esimerkillisesti viimeisen vuoden aikana.


 

 
Sanna-Kärkkäinen-280x130.jpg

 Sanna Kärkkäinen luokkansa paras

 Ylä-Savon Moottorikerhoa edustava KTM-Motorsport pilotti on jo kolminkertainen liigamestari naisten MXD-sarjassa.


 

 
Nuoret-yrittäjät-280x130.jpg

 Iisalmelainen IT-Systems porskuttaa kasvu-uralla

 


 

Edellinen 1 2 3 4 5Seuraava