Genelec Oy valmistaa aktiivisia kaiuttimia ammatti-, asennus- ja kotikäyttöön. Genelec on ollut maailman johtava aktiivikaiutinvalmistaja vuodesta 1978 lähtien. Yrityksen missiona on tuottaa iloa asiakkaiden elämään parhaan saatavilla olevan äänentoiston avulla.

Lue lisää

Osaava, hyvinvoiva ja sitoutunut henkilöstö on tärkein resurssimme hyvien tuloksien saavuttamiseen.

Lue lisää

K-Ruoka Awards palkitsi lauantaina 5.11. Helsingin messukeskuksessa järjestetyssä gaalassa ensimmäistä kertaa Suomen ruokamaailman parhaat uutuudet, kiinnostavimmat ihmiset ja puhuttavimmat ilmiöt seitsemässä kategoriassa. Vuoden lähituottaja -kategorian palkinnon voitti Pesolan pihviliha Iisalmen Runnilta.

Lue lisää

Se on iso talo. Paksut hirsiseinät ja katto korkealla. Yli sata vuotta vanha koulurakennus, joka on välillä ollut höyläämönä ja ties minä.

Lue lisää

Iisalmessa Ohenmäessä, vanhalla Ulmalan kansakoululla on jo muutaman vuoden ajan toteutettu villejä visioita. Tanssiteatteri Williwisio on näet järjestänyt lapsille ja nuorille teatteritoimintaa, jossa yhdistyvät teatteri-ilmaisu, tanssi ja musiikki.

Lue lisää

Iisalmi on samaan aikaan sekä kokoaan suurempi kansainvälisen osaamisen paikka, että ihmisen kokoinen sujuvan arjen kaupunki. Tutustu tarinaamme ja tartu tarjoaamiimme mahdollisuuksiin.

Lue lisää
Menestystarinat
 
Teuvo-Länsivuori.jpg

 ”Niin pitkään ajan, kun sokeri suussa sulaa”

 Teuvo Länsivuori kiertää yhä maailmalla erittäin suosituissa näytösajoissa.


 

 
Iisalmen-Visa.jpg

 Menestyjä ja ihmisten vahva liikuttaja - Iisalmen Visa

 Perinteinen monilajiseura Iisalmen Visa juhli lauantaina 7.6. 110-vuotista taivaltaan.


 

 
Ulmalan-nuorisoseura.jpg

 Ulmalan nuorisoseura on tehoseura, joka liikuttaa satoja

 Vuoden Nuorisoseura vuosimallia 2014. Siis ihan koko maan mitassa. Tuore puheenjohtaja Kaisa Silaskivi uskoo toiminnan vain lisääntyvän.


 

 
rukajarvi280x130.jpg

 Rukajärvikeskus - Aitoja tarinoita jälkipolville

 Iisalmen Rukajärvikeskus avattiin Seurahuoneella juhlallisin menoin. Uudessa keskuksessa Rukajärven tapahtumista kertovat niin kuvat, esineet kuin veteraanit itsekin.


 

 
Genelec-280x130.jpg

 Genelec Oy - äänentoistoa maailmalle

 Genelec Oy valmistaa aktiivisia kaiuttimia ammatti-, asennus- ja kotikäyttöön. Genelec on ollut maailman johtava aktiivikaiutinvalmistaja vuodesta 1978 lähtien. Yrityksen missiona on tuottaa iloa asiakkaiden elämään parhaan saatavilla olevan äänentoiston avulla.


 

 
Haapaniemen-matkailu.jpg

 Haapaniemen Matkailu Oy on vuoden 2013 hengenpuhaltaja

 ”Toimiva konsepti, hyvät työntekijät”


 

 
Profile-Vehicles-Oy.jpg

 Profile teki jättimäiset autokaupat

 Unkarin terveysministeriö osti 178 ambulanssia


 

 
Ohenmäen-sora.jpg

 Ohenmäen Sora valittiin Iisalmen vuoden yrittäjäksi

 Ohenmäen Sora Oy täyttää kahden vuoden kuluttua komeat 60 vuotta. Helge Vaakin perustama perheyritys palkittiin 25.10.2013 Iisalmen vuoden yrittäjäpalkinnolla.


 

 
MetallityoVainio.jpg

 Iisalmelainen metalliteollisuus voi hyvin vaikeuksista huolimatta

 Ronkainen: maakunnan viennistä suuri osa tulee Ylä-Savosta. Parkatilla sijaitsevan Metallityö Vainio Oy:n pihasta lähti Lunawoodille syksyisenä maanantaina kaksi valtavaa lämpöpuunkäsittelykamaria.


 

 
K-Rauta-Masa.jpg

 Kivirannan K-Rauta Masa venyy 40 metriä

 K-Raudan kauppias Heikki Vinni: Merkittävin investointi viiteentoista vuoteen.


 

Edellinen 1 2 3 4 5Seuraava