Genelec Oy valmistaa aktiivisia kaiuttimia ammatti-, asennus- ja kotikäyttöön. Genelec on ollut maailman johtava aktiivikaiutinvalmistaja vuodesta 1978 lähtien. Yrityksen missiona on tuottaa iloa asiakkaiden elämään parhaan saatavilla olevan äänentoiston avulla.

Lue lisää

Osaava, hyvinvoiva ja sitoutunut henkilöstö on tärkein resurssimme hyvien tuloksien saavuttamiseen.

Lue lisää

K-Ruoka Awards palkitsi lauantaina 5.11. Helsingin messukeskuksessa järjestetyssä gaalassa ensimmäistä kertaa Suomen ruokamaailman parhaat uutuudet, kiinnostavimmat ihmiset ja puhuttavimmat ilmiöt seitsemässä kategoriassa. Vuoden lähituottaja -kategorian palkinnon voitti Pesolan pihviliha Iisalmen Runnilta.

Lue lisää

Se on iso talo. Paksut hirsiseinät ja katto korkealla. Yli sata vuotta vanha koulurakennus, joka on välillä ollut höyläämönä ja ties minä.

Lue lisää

Iisalmessa Ohenmäessä, vanhalla Ulmalan kansakoululla on jo muutaman vuoden ajan toteutettu villejä visioita. Tanssiteatteri Williwisio on näet järjestänyt lapsille ja nuorille teatteritoimintaa, jossa yhdistyvät teatteri-ilmaisu, tanssi ja musiikki.

Lue lisää

Iisalmi on samaan aikaan sekä kokoaan suurempi kansainvälisen osaamisen paikka, että ihmisen kokoinen sujuvan arjen kaupunki. Tutustu tarinaamme ja tartu tarjoaamiimme mahdollisuuksiin.

Lue lisää
Menestystarinat
 
Sotkottaret-palkinnon-luovutus.jpg

 Iisalmen kaupungille Sotkotar -kiertopalkinto

 Suomen Kulttuurirahaston Pohjois-Savon rahasto myönsi Sotkottaret-kiertopalkinnon Iisalmen kaupungille.


 

 
Profile-Vehicles-Oy.jpg

 Itä-Suomen kasvuyrittäjäksi kruunattiin Iisalmen Profile Vehicles Oy:n Marko Repo

 EY Entrepreneur of the Year 2015 -yrittäjäkilpailun tuomaristo palkitsi 19.10.2015 yli 60 eri suomalaisyrityksen joukosta yhteensä 13 ansioitunutta kasvuyrittäjää. Itä-Suomen palkinnon vei Marko Repo.


 

 
Askel-Askeleelta.jpg

 Prosenttitaideteos päiväkoti Simpukassa

 Taiteilijaprofessori Kaarina Kaikkosen teos Askel Askeleelta julkistettiin Ihmeiden illan avajaisissa


 

 
Kaarina-Kaikkonen.jpg

 Simpukan aita saa väriä taiteesta

 Iisalmi tilasi ensimmäisen ison julkisen taideteoksen kaupungin omalta tytöltä, Kaarina Kaikkoselta. Taideteos julkistetaan Ihmeiden Illan -avajaisissa la 29.8. klo 16.30


 

 
Profile 280 x 130.jpg

 Ambulanssit kirittävät Suomen vientiä

 Iisalmelainen Profile Vehicles kasvaa ambulanssien viennillä kirjoittaa Kauppalehti


 

 
Rene-Rinnekangas.jpg

 Kolkuttelee jo A-maajoukkueen portteja

 Iisalmelainen Rene Rinnekangas voi päästä tulevana talvena haistelemaan tunnelmaa lumilautailun maailmancupissa. Nuorten maajoukkueeseen valittu lautailija täytti syyskuussa 15 vuotta.


 

 
Iisalmen-putkiasennus.jpg

 Perheen yrityksestä voi olla todella ylpeä

 Iisalmen Yrittäjät ry ja Iisalmen kaupunki jakavat vuosittain vuoden yrittäjäpalkinnon. Tänä vuonna palkinnon sai Iisalmen Putkiasennus Oy.


 

 
Aulis-ja-Olavi-Kärkkäinen.jpg

 Lunawood Oy:n perustajat - Aekamoene oppitunti yrittäjyydestä

 Innovaatioiden ja kasvuyritysten perään huudetaan jatkuvasti. Palkitut yrittäjät Aulis ja Olavi Kärkkäinen kulkivat pitkän tien menestykseen. Nyt he paljastavat menestysreseptinsä.


 

 
Farmi-Forest.jpg

 Farmi Forest hakee uutta kasvua

 Rivi uunituoreita juontovinssejä seisoo Farmi Forest Oy:n pakkaamossa valmiina matkaan ja metsätöihin ympäri maailmaa. Metsäenergia-alan noste tuo iisalmelaisyritykselle kasvuvoimaa myös uusilta markkina-alueilta.


 

 
heitto.jpg

 Tarkimmat löylyt heitetään Iisalmessa

 Iisalmi Saunoo -tapahtumassa ratkottiin historian ensimmäinen Löylyn tarkkuusheiton maailmanmestaruus. Löylyvettä saavuttiin nakkelemaan Virosta saakka.


 

Edellinen 1 2 3 4 5Seuraava