Genelec Oy valmistaa aktiivisia kaiuttimia ammatti-, asennus- ja kotikäyttöön. Genelec on ollut maailman johtava aktiivikaiutinvalmistaja vuodesta 1978 lähtien. Yrityksen missiona on tuottaa iloa asiakkaiden elämään parhaan saatavilla olevan äänentoiston avulla.

Lue lisää

Osaava, hyvinvoiva ja sitoutunut henkilöstö on tärkein resurssimme hyvien tuloksien saavuttamiseen.

Lue lisää

K-Ruoka Awards palkitsi lauantaina 5.11. Helsingin messukeskuksessa järjestetyssä gaalassa ensimmäistä kertaa Suomen ruokamaailman parhaat uutuudet, kiinnostavimmat ihmiset ja puhuttavimmat ilmiöt seitsemässä kategoriassa. Vuoden lähituottaja -kategorian palkinnon voitti Pesolan pihviliha Iisalmen Runnilta.

Lue lisää

Se on iso talo. Paksut hirsiseinät ja katto korkealla. Yli sata vuotta vanha koulurakennus, joka on välillä ollut höyläämönä ja ties minä.

Lue lisää

Iisalmessa Ohenmäessä, vanhalla Ulmalan kansakoululla on jo muutaman vuoden ajan toteutettu villejä visioita. Tanssiteatteri Williwisio on näet järjestänyt lapsille ja nuorille teatteritoimintaa, jossa yhdistyvät teatteri-ilmaisu, tanssi ja musiikki.

Lue lisää

Harvaa kaupunkia voi rehellisesti väittää kokoaan suuremmaksi, mutta Iisalmen kohdalla tämä on täysin oikeutettua. Pienen pohjoissavolaisen kaupungin ihmisten ja yritysten osaamispääoma yllättää aina siitä kerrottaessa. Näillä sivuilla tutustut Iisalmeen ja niihin mahdollisuuksiin, joita alueella on tarjota töiden, yrittämisen, opiskelujen ja asumisen tiimoilta.

Lue lisää
Menestystarinat
 
rene.JPG

 BY IISALMI –TUNNUSTUS RENE RINNEKANKAALLE: ”Positiivisuus ja Haluan tehdä parasta –asenne on osa minua, jokaiseen päivään kannattaa lähteä asenteella, että tänäänkin voin löytää jotain uutta.”

 


 

 
TKD.JPG

 Vuoden yrittäjät ovat ylpeitä työstään

 


 

 
tunnus_tunnustus.JPG

 Positiivisia tekoja esille nostavan By Iisalmi -tunnustuksen äänestys on avattu

 


 

 
Twist.JPG

 Iisalmen kaupunki palkittiin nuorten työllistämisestä: Valtakunnallisesta Vastuullinen kesäduuni -kampanjasta kunniamaininta

 


 

 

 Ylä-Savo petrasi yrittäjämyönteisyydessä - Oulun ja Kuopion seudut jäivät taakse EK:n mittauksessa

 Ylä-Savon seutu kohensi pykälällä asemiaan yritysjohtajien silmissä Elinkeinoelämän keskusliiton Kuntaranking-tutkimuksessa, jossa kartoitetaan alueiden vetovoimaisuutta yritysten näkökulmasta. Ylä-Savo on sijalla 11. ja Kuopion seutu tulee heti perässä sijalla 12. Molemmat nousivat yhden sijan viimevuotisesta.


 

 
Louhenkatu-280x130.jpg

 Tutkimustulos: Iisalmessa elinvoimaisin kaupunkikeskusta 2016

 Iisalmen elinvoimaluku on poikkeuksellisen korkea, johon on vaikuttanut se, että kaupunkikokonaisuus on pidetty hyvässä tasapainossa.


 

 
Renen-muistamistilaisuus.jpg

 Lumilautailija Rene Rinnekangas

 USA:ssa 2,5 viikkoa, puolen vuoden aikana kahdeksassa eri maassa…


 

 
Perheentalo.jpg

 Iisalmen Perheentalo-yhteistyöstä mallia muualle Suomeen ja ulkomaille

 Iisalmessa kehitetty Perheentalo-yhteistyön toimintamalli on saanut paljon kiinnostusta valtakunnallisesti ja myös jo kansainvälisesti.


 

 
Sotkottaret-palkinnon-luovutus.jpg

 Iisalmen kaupungille Sotkotar -kiertopalkinto

 Suomen Kulttuurirahaston Pohjois-Savon rahasto myönsi Sotkottaret-kiertopalkinnon Iisalmen kaupungille.


 

 
Profile-Vehicles-Oy.jpg

 Itä-Suomen kasvuyrittäjäksi kruunattiin Iisalmen Profile Vehicles Oy:n Marko Repo

 EY Entrepreneur of the Year 2015 -yrittäjäkilpailun tuomaristo palkitsi 19.10.2015 yli 60 eri suomalaisyrityksen joukosta yhteensä 13 ansioitunutta kasvuyrittäjää. Itä-Suomen palkinnon vei Marko Repo.


 

Edellinen 1 2 3 4 5Seuraava