Tervetuloa seuraamaan Iisalmen kaupungin suoria live-lähetyksiä

Iisalmi live web -kamera
Iisalmen kaupunki on asentanut LUMA-keskuksen katolle live web -kameran, joka näyttää yleiskuvaa kaupungin keskustasta. Kameran kautta voi seurata kaupungin elämänmenoa lintuperspektiivissä, aistia säätilan ja innostua itsekin astelemaan vaikkapa rantapoluille, torille ja suloisiin kortteleihimme – tulitpa lähempää tai pidemmän matkan päästä. Iisalmen kaupungin nettisivuilta ja YouTubesta löytyvästä kameran syötteessä on mukana myös iisalmelaistaustaisen muusikko Kalle Löytynojan sävellys Symphony of the Falls.

Iisalmi live web -kamera löytyy tältä sivulta tai YouTubesta Iisalmen kaupungin virallisilta sivuilta www.youtube.com/iisalmenkaupunki.

Kaupunginvaltuuston kokoukset 
Iisalmen kaupunginvaltuuston kokouksia voit seurata nyt suoraan tältä sivulta. Kokousaikataulut löydät osoitteesta: www.iisalmi.fi/kokousajat . Videotallenteet kokouksista löydät kaupungin YouTube -kanavalta tai verkkosivuilta osoitteesta www.iisalmi.fi/valtuustoverkossa .

Kaupunginvaltuuston kokouksien kuvauksia ovat olleet toteuttamassa aina kevääseen 2015 Ylä-Savon Ammattiopiston audiovisuaalisen viestinnän perustutkinnon opiskelijat. Nyt kuvaukset hoidetaan kaupungin omana työnä.

Kaupunginvaltuuston esityslista luettavissa tästä.

Muut yleisötilaisuudet
Ilmoitamme tilaisuuksien videoinnista erikseen tapahtumakohtaisesti. Seuraa ilmoitteluamme.

Iisalmi live web -kamera

 

Seuraa Iisalmen tapahtumia reaaliajassa lintuperspektiivistä!

 

Musiikki: Kalle Löytynoja - Symphony of the Falls.

Iisalmi Live