Iisalmi juhlii vuonna 2021 pyöreitä. Kaupunkimme 130-vuotinen historia on ollut täynnä tunteita, suloisen makeita ja yllättävän väkeviä. Iisalmea ympäröivä elinvoimainen maaseutu tuottaa puhtaita, rakkaudella kasvatettuja raaka-aineita näiden tunteiden ilmaisuun juhlahetkin pitopöydän antimien kautta – ja toki arkiseen vatsan ja energiavarastojen täyttämiseenkin, se jos mikä on tärkeä ja huolehtiva tehtävä. Pohjois-Savo onkin Euroopan maukkain maakunta!

Päätimme lähteä maukkaalle makumatkalle Iisalmeen ja tienoille tutustuaksemme paikallisten raaka-aineiden ja ruokakulttuurin antiin tuttujen ja osaavien keittiömestareidemme opastuksella. Kutsumme sinut mukaan makumatkallemme: Kokoamme tälle sivulle Olavi Rytkösen juontamat haastatteluvideot, joista näet, miten ammattilaiset loihtivat paikallisia herkkuja. Lisäksi löydät sivulta reseptikirjaston, jonka avulla voit omassa kotikeittiössäsi valmistaa videoilla esiteltyjä ruokalajeja ja leivonnaisia. Jaathan kuvat somessa hashtageilla #iisalmi130 #lovebyiisalmi #byiisalmi #iisalmijatienoot

Onko sinulla jokin oma resepti paikallisista raaka-aineista? Lähetä se meille – lisäämme sen reseptikirjastoomme! (tähän webropol-lomake, jonka kautta voi lähettää reseptin ja kuvan tuotteesta. Pyydettä kaikki oikeudet kuvan ja reseptin julkaisemiseen)

Ethän unohda myöskään #LoveByIisalmi –illallisarvontaamme! Arvomme joka kuukausi elämyksellisen illallisen – osallistu arvontaa Love by Iisalmi -sivulla.

Reseptit
Resepti kirjoitettuna tähän.
Resepti kirjoitettuna tähän.
VARAA MAKUMATKA Iisalmeen ja tienoille!
Jokin kuva ja nosto Iisalmi ja Tienoot -verkkokappaan Syö ja juo -osioon.
Kokkihaastattelut
Tähän ingressi
Tähän ingressi