Millainen on Ihmeiden Iisalmi ja miten se soi? Onko se punk, onko se pop, vai 100% rock, kuten Korporaatio aiemmin totesi? Pistä Iisalmi nuottiviivastolle ja rumpusooloihin - riimittele se ruutuvihkolle ja laula syvällä rintaäänellä tai korkealta ja kovaa kaikelle kansalle! Tee itse tai bändisi kanssa 130-vuotiaalle Iisalmelle uusi nimikkobiisi, joka jatkaa Kätfishin vuonna 2020 julkaistun By Iisalmi -biisin ”Haluun tehä sun kaa ihmeitä” perintöä. Ihmeiden Iisalmi –biisikisaan osallistuvan työn on oltava uusi, julkaisematon teos. Se voi olla soolo- tai orkesteriteos, mitä vain musiikkilajia ja instrumentaalinen tai laulettu. Raadin arvioitavaksi voi toimittaa joko ääni- tai videotiedoston (mp3/mp4). Teoksen nimi voi olla myös muu kuin ’Ihmeiden Iisalmi’, mutta Iisalmen tulee olla teoksen innoittajana.

Palkintona on biisin musiikkivideon kuvaaminen julkaisemista varten ja mahdollinen äänityksen ammattimainen tuotanto, sekä mainetta, kunniaa ja upea teoksen julkinen kantaesitys 10.11.2021 järjestettävässä By Iisalmi –seminaarin iltakonsertissa sekä rahapalkinto 1300 €.

Kilpailu päättyy 31.7.2021. Voittaja julkaistaan elokuun 2021 aikana.

 

Säännöt

1 § Osallistuja toimittaa kisaan osallistuvan musiikkikappaleen digitaalisessa muodossa (MP3- tai MP4-tiedostona) Iisalmen kaupungin osoittamaan aineistopankkiin osallistumisajan puitteissa.

2 § Iisalmen kaupunki saa kisaan osallistuvalta ja sen voittavalta musiikkiteoksen tekijältä ja esittäjältä oikeudet teoksen käyttöön siten, että se saa käyttää kappalettaan nimikkokappaleenaan ilman erillisiä korvauksia.

3 § Teoksen julkinen kantaesitys tapahtuu Iisalmessa tilaajan järjestämässä tapahtumassa 10.11.2021. Esityksestä vastaa kisaan osallistuva esittäjä/kokoonpano ja sille ei makseta erillistä esiintymiskorvausta.

4 § Kisaan osallistuvalle esiintyjälle/kokoonpanolle suoritetaan sävellys- ja sanoitustyöstä sekä äänitys- ja julkaisutöistä
yhteensä 1300 euron suuruinen korvaus. Kappale julkaistaan yhdessä tilaajan kanssa sovittavana ajankohtana.

5 § Tilaajalla on oikeus käyttää teosta kantaesityksen jälkeen omissa tilaisuuksissaan vapaasti ilman erillistä lisäkorvausta. Tilaajalla on oikeus käyttää teoksen tallennetta omassa markkinoinnissaan, viestinnässään ja muissa tuotannoissaan ilman erillistä lisäkorvausta. Teoksen muokkaamisesta sovitaan erikseen. Teoksen kaikki immateriaalioikeudet säilyvät sen säveltäjällä ja esittäjällä ja heillä oikeus sopia jakelusopimus kappaleesta myös kolmannen osapuolen kanssa.

6 § Teoksen esittäjä sitoutuu esiintymään musiikkivideon kuvauksissa syksyn 2021 aikana. Kuvaukset tapahtuvat Iisalmen kaupungin valitseman kuvaajakumppaninen toimesta Iisalmessa. Kuvausten yksityiskohdista sovitaan erikseen. Musiikkivideo tulee olemaan osa Iisalmen nimikkobiisin lanseerausta, ja esiintyjä sitoutuu osallistumaan lanseerausprosessin viestintään antaen esimerkiksi haastatteluja.

Osallistu
Osallistu IHMEIDEN IISALMI –biisikisaan toimittamalla yllä esiteltyjen ohjeiden mukainen tallenne 31.7.2021 mennessä tämän lomakkeen kautta.
Kätfish teki vuonna 2020 Iisalmelle tilauksesta Haluun tehä sun kaa ihmeitä -biisin. Biisikisalla jatketaan Iisalmen innoittaman musiikin luomista!