Ajankohtaista
Instakuva juhlavuosi tapahtumatukihaku 2020 – rajattu.jpg
30.7.2020

Kaupunki toivoo ehdotuksia monipuolisista matalan kynnyksen tapahtumista

Kaikki uutiset
Iisalmen kaupunki juhlii 130-vuotissyntymäpäiviään vuonna 2021

Toivomme, että juhlavuodesta tulee kaupunkilaisia osallistava ja yhteisöllinen - siksi aloitammekin sen suunnittelun yhdessä teidän kanssanne, iisalmelaiset!
Iisalmi tunnetaan ainutlaatuisena osaamisen paikkana, jossa syntyy päivittäin pieniä ja suuria ihmeitä. Iisalmen ihmeet syntyvät yhdessä tekemällä. Tehdään yhdessä juhlavuodestamme koko vuoden kestävä kavalkadi, joka juhlistaa yhteistä osaamistamme, ja josta syntyy hyvinvointia ja onnellisuutta koko kaupungillemme sekä kaikille juhlavuoden tapahtumissa vieraileville!

Tapahtumatukihaku on avoinna kaikille toimijoille, jotka toteuttavat teeman mukaisen tapahtuman Iisalmeen. Tukea voivat hakea esimerkiksi yhdistykset, kaupalliset toimijat, työryhmät ja muut yhteisöt. Tapahtumatuen määrä on maksimissaan 2000 euroa / tapahtuma. Tapahtumien on oltava kaupungin arvojen mukaisia, jotka ovat avoimuus, rohkeus, tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus, yhteisöllisyys ja ympäristövastuullisuus. Tapahtumatukihaku on avoinna 4.5.-14.8.2020 välisenä aikana.

HUOM! Hakuaikaa jatkettu 17.8. klo 15.00 saakka!

Iisalmen kaupunki tapahtumatuki 400 x 225.jpg
 Klikkaa oheista banneria ja tutustu tarkemmin.
 
Osallistava ja yhteisöllinen juhlavuosi – inspiroidu tästä!