Ajankohtaista
Iisalmen kaupunki tapahtumatuki 400 x 225.jpg
23.4.2020

Iisalmen kaupunki juhlii 130-vuotissyntymäpäiviään vuonna 2021 Toivomme, että juhlavuodesta tulee kaupunkilaisia osallistava ja yhteisöllinen - siksi aloitammekin sen suunnittelun yhdessä teidän kanssanne, iisalmelaiset!

20.4.2020

Juhlavuoden valmisteluja varten on nimetty ohjausryhmä ja työryhmä seuraavasti

Kaikki uutiset
Iisalmen kaupunki juhlii 130-vuotissyntymäpäiviään vuonna 2021

Toivomme, että juhlavuodesta tulee kaupunkilaisia osallistava ja yhteisöllinen - siksi aloitammekin sen suunnittelun yhdessä teidän kanssanne, iisalmelaiset!
Iisalmi tunnetaan ainutlaatuisena osaamisen paikkana, jossa syntyy päivittäin pieniä ja suuria ihmeitä. Iisalmen ihmeet syntyvät yhdessä tekemällä. Tehdään yhdessä juhlavuodestamme koko vuoden kestävä kavalkadi, joka juhlistaa yhteistä osaamistamme, ja josta syntyy hyvinvointia ja onnellisuutta koko kaupungillemme sekä kaikille juhlavuoden tapahtumissa vieraileville!

Tapahtumatukihaku on avoinna kaikille toimijoille, jotka toteuttavat teeman mukaisen tapahtuman Iisalmeen. Tukea voivat hakea esimerkiksi yhdistykset, kaupalliset toimijat, työryhmät ja muut yhteisöt. Tapahtumatuen määrä on maksimissaan 2000 euroa / tapahtuma. Tapahtumien on oltava kaupungin arvojen mukaisia, jotka ovat avoimuus, rohkeus, tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus, yhteisöllisyys ja ympäristövastuullisuus. Tapahtumatukihaku on avoinna tapahtumille 4.5.-14.8.2020 välisenä aikana.

Iisalmen kaupunki tapahtumatuki 400 x 225.jpg
 Klikkaa oheista banneria ja tutustu tarkemmin.
 
Osallistava ja yhteisöllinen juhlavuosi – inspiroidu tästä!