Elämää ihmeidentekijöiden ilmapiirissä - liity joukkoomme!

Jokainen meistä haluaa jättää jälkensä maailmaan. Merkin jälkipolville. Sanotaan, että tehdäkseen ihmeitä ja mullistaakseen maailmaa pitää olla jollain tavalla erityinen. Lahjakas, sisukas, viisas - mitä näitä nyt on.

Me Iisalmessa uskomme, että mullistukseen tarvitaan kaikkea tuota ja enemmän, mutta ei yhdestä ihmisestä. Ihmeet syntyvät aina yhdessä.

Tarvitaan rakkautta ja intohimoa, jotta luovuus vapautuu. Turvallisuudentunnetta, jotta voi olla rohkea. Tietoa, että pudotessa joku ottaa kiinni. Tarvitaan kannustusta, joka herättää sisua tavoitella mahdottomalta tuntuvaa. Tarvitaan yhteisö, joka voi tarjota tuota kaikkea.

Korulauseita ja kauniita sanoja - vai totisinta totta? Ihme kyllä, me Iisalmessa olemme tehneet tämän kaiken. Kun elämä on sopivaa, on mieli leppoisa. Ei mitään liikaa, mutta kaikkea riittävästi.
Se tekee olemisen vapauden ja ihmisenmyötäisen elämän. Sellaisen, jossa on tilaa kasvaa, innostua, unelmoida ja toteuttaa unelmia.

Yhteisellä By Iisalmi -allekirjoituksella signeeraamme näkyviä tekojamme - tekoja yhteisen hyvän eteen. Työskentelemme kaupunkimme puolesta niin, että se tunnetaan nyt ja tulevaisuudessa ihmeitä tuottavana, hyvinvoivien ihmisten ja yritysten yhteisönä, jossa arvostus ruokkii positiivista onnistumisen kierrettä. Kaupunkina, jossa on ihmeen hyvä yrittää ja elää. Kaupunkina, jossa on yhtä aikaa maalla ja maailmalla, luonnon ja liike-elämän äärellä. Omilla jaloillaan ihmeidentekijöiden ilmapiirissä.

Emme odota ihmeitä. TEEMME NIITÄ.

Esittelemme näillä sivuilla Iisalmen tarjoamia mahdollisuuksia uraan, opiskeluun ja ihmisenmyötäiseen elämään liittyen.
NAUTI matkasta tai HYPPÄÄ kyytiin katsomalla avoimet työpaikat suoraan alla esiteltyjen kumppaniyritystemme rekrysivuilta!
- Jätä hakemuksesi ja liity ihmeidentekijöiden joukkoon.

 

Teemmepä mitä työtä tahansa, teemme sen 100 % rockilla asenteella. Siitä syntyy ihmeitä ja olemisen vapautta. Jos sinunkin asenteesi on ROCK, katsasta, millaisia mahdollisuuksia Iisalmessa on sinulle tarjolla. Tule Ihmeentekijäksi Iisalmeen - palkitsemme sinut elämällä eturivissä, ihmeentekijöiden ilmapiirissä.

 

Tee 100 % rock teko ja huuda itsellesi Genelec RAW -aktiivikaiutinpari Korporaation kädenjäljillä!

Iisalmi on hyvä paikka rakastaa. Sen kunniaksi vietimme #LoveByIisalmi -hääjuhlia kesällä 2020.
Tutustu Milla ja Tuuren tarinaan.

Iisalmi on tarjonnut jo kahtena kesänä ilmaista koeasumista. Tutustu koeasukkaidemme kokemuksiin ja hae tammikuussa 2021 seuraavan kesän koeasukkaaksi Iisalmeen!
Testaa olisiko sinusta ihmeentekijäksi Iisalmeen!
Ilmaista harrastamista nopeimmille
- ihmisenmyötäinen elämä kaikille.
Yrittäjä, investoija - Tutustu valmiiseen kasvualustaamme!
Tutustu Iisalmen ja tienoiden matkailu-, kulttuuri- ja elämyspalveluihin!
Tutustu Petterinkulman tarjoamiin viihtyisiin vuokrakoteihin.
Iisalmessa koulutus on arvovalinta. 
Tietoa asumisesta ja rakentamisesta Iisalmessa.

 Nettisivu-banner4.jpg

Iisalmen ihme muodostuu paikallaan olevista peruspilareista – hyvinvoinnista syntyy osaamista, jolla muutetaan maailmaa paremmaksi lähellä ja kaukana. Seudullamme syntyvät Olvin juomat, Ponssen metsäkoneet, Genelecin kaiuttimet, Normetin kaivosajoneuvot ja Profile Vehiclesin hälytysajoneuvoista – muutamia mainitaksemme. Iisalmessa ja Ylä-Savon seudulla puhutaankin yhteistyön ylivoimasta – se on paikallinen perintömme. Perinne, joka luo aina uusia menestystarinoita. Toivotamme sinutkin tervetulleeksi tekemään kanssamme ihmeitä ja luomaan omaa menestystarinaasi Iisalmeen.

Katso videotarinat Normetin Villestä, Genelecin Darrenista, Olvin Siljasta ja Ponssen Katjasta sekä muista Iisalmen ihmeentekijöistä!

Tule ihmeentekijäksi Iisalmeen!

Tutustu Iisalmen seudun avoimiin työpaikkoihin täällä. Iisalmessa on aina kysyntää oman alansa tekijämiehille ja –naisille. Tarvittaessa saat meiltä myös apua esimerkiksi puolison työllistymistä koskevissa asioissa.

Iisalmen seudun opiskelupaikat löydät kootusti ja helposti täältä. Tiesithän, että täällä järjestetään paljon myös täsmäkoulutuksia yritysten tarpeisiin yhteistyössä oppilaitosten kanssa.

By Iisalmi -markkinointiyhteistyötä tehdään rakkaudesta elinvoimaiseen Iisalmen seutuun ja uskosta seutumme ja osaajiemme tulevaisuudenmahdollisuuksiin!
Iisalmen kaupungin koordinoimassa vetovoimatyössä on mukana seudun kärkiyrityksiä, oppilaitoksia ja yhdistyksiä - yhdessä olemme saaneet aikaan jo monenlaisia ihmeitä ja iloja.
Uudet kumppanit ovat aina tervetulleita innovatiiviseen joukkoomme. Aloita tutustumalla kumppanisivuilla By Iisalmi -brändin tarinaan ja ota rohkeasti yhteyttä!

Paikkoja osaajille - avoimet työpaikat Iisalmessa
 • 1.12.2020 16.53

  Psykologi, Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Iisalmi, Haku päättyy: 27.12.2020 klo 15:00, kokoaikatyö, Kesto: 3 - 6 kk
  Haemme psykologin sijaista Iisalmen opiskeluhuoltoon ajalle 11.1 - 31.5.2021 Opiskeluhuollon psykologin työ on itsenäistä asiantuntijatyötä, painottuen nuorten hyvinvoinnin sekä koulunkäynnin ja oppimisen tukemiseen. Työ sisältää psykologista arviointia, tuki- ja ohjauskäyntejä, henkilökunnan konsultaatiota sekä yhteisöllistä ennaltaehkäisevää työtä. Työtä tehdään paljon myös yhteistyössä huoltaji...

 • 1.12.2020 15.32

  Hitsaaja, Metallityö Vainio Oy, Osuma Henkilöstöpalvelut Oy, Iisalmi, Haku päättyy: 15.12.2020, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
  Etsimme Metallityö Vainiolle Iisalmeen hitsaajia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Metallityö Vainio -yhtiöt on vahvasti kehittyvä konepajakonserni, joka valmistaa laadukkaita konepaja-, projekti ja kokoonpanopalveluita tunnetuille kotimaisille kone- ja laitevalmistajille sekä prosessi- ja rakennusteollisuudelle. Yrityksellämme on vahvojen, eri toimialoi...

 • 1.12.2020 14.57

  Iltasiivooja, ISS Palvelut Oy, Iisalmi, Haku päättyy: 08.12.2020, osapäivätyö, Kesto: yli 12 kuukautta
  Haluatko tehdä asiakkaiden arjesta sujuvampaa? Viihdytkö reipas tahtisessa fyysisessä työssä? Etsimme ripeä otteista Siivoojaa osa- aikaiseen työsuhteeseen Iisalmeen. ISS Direct on paljon pienessä paketissa. ISS Direct Suomi on luotu paikallisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua, mutta nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta. Yrityksemme ...

Iisalmen tietosuojaseloste
Hyviä uutisia #byiisalmi #osaamisenpaikka
Keila- ja liikuntakeskus Liikkeen Laila Kämäräinen äänestettiin vuoden 2020 By Iisalmi -tunnustuksen saajaksi..png
11.11.2020

Iisalmen kaupungin ja Iisalmen Sanomien 11.11.2020 järjestämässä By Iisalmi –seminaarissa julkistettiin neljännen kerran jaettavan By Iisalmi –tunnustuksen saaja. Ahmotuote Oy:n muotoilema ja lahjoittama, järeä By Iisalmi –kiertopalkinto siirtyi viimevuotisen voittajan NHB:n valmentaja Matti Kokkosen vahvoilta käsivarsilta niin ikään vahvan ja lämpimän otteen haltijalle, yrittäjälle ja liikkeen hyvää tekevän voiman sanansaattajalle: eniten ääniä tunnustuskisassa sai Keila- ja liikuntakeskus Liikkeen yrittäjä Laila Kämäräinen.

By Iisalmi ja IPK U13 -pojat esittelevät Välittämisen mittatikun. Pidetään huolta toisistamme, pidetään mailan mitan verran etäisyyttä..jpg
9.11.2020

Iisalmen kaupunki ja Iisalmen Sanomat järjestävät keskiviikkona 11.11.2020 By Iisalmi –seminaari feat. Iisalmen Sanomat –hybriditapahtuman, jonka turvallisuuteen on panostettu monin tavoin tänä erityisenä aikana. Suuri osa yleisestä seuraa tapahtumaa verkossa, mutta osa tulee myös paikan päälle kulttuurikeskukselle. Iisalmen seudulla eletään rauhallista perusvaihetta epidemian suhteen, mutta järjestäjät ovat tehneet silti mittavia toimia turvallisuuden varmistamiseksi – aivan kuten Itä-Suomen AVI, THL ja OKM edellyttävätkin yli 50 henkilön tapahtumilta. Joskus mittava toimi voi olla yllättävän pieni teko tehtynä oikeaan aikaan – sellainen on esimerkiksi jääkiekkomailan lainaaminen seminaarin turvallisuuskäyttöön Välittämisen mittatikuksi.

kansi uimahalli.jpg
9.11.2020

Uuden uimahallin rakennustyöt alkavat mm. puiden kaatamisella ja kaivuutöillä. Suosittelemme jättämään autot liikuntahallin ja jäähallin parkkipaikoille. Ohjeet turvalliseen siirtymiseen pääovelle tulossa osoitteeseen: www.iisalmi.fi/uimahalli

Kaikki uutiset
Blogi
Varhaiskasvatuksen työntekijät.
25.11.2020

- Varhaiskasvatuksen väki
15.5.2020

Edellisvuoden tapaan Iisalmen kaupunki By Iisalmi -kumppaneineen lanseerasi Koeasumisen kampanjan alkuvuodesta 2020. Suurta kiinnostusta herättänyttä kampanjaa on tehty yhteistyössä erityisesti Ylä-Savon ammattiopiston sekä Petterinkulma Oy:n kanssa. Viimevuotiseen tapaan Ylä-Savon ammattiopiston sisustusalan artesaaniopiskelijat remontoivat ja sisustavat Petterinkulman tarjoaman vuokrakodin tulevan koeasukkaan mieltymysten mukaisesti. Tässä Ysaon opiskelijoiden blogissa pääsemme seuraamaan koeasunnon remontin eri vaiheita – antaa taidon näkyä, kuten Ysaon slogan kuuluu!

- Sisustusalan artesaaniopiskelijat Hanna Keskinen ja Kati Viskari, Ylä-Savon ammattiopisto
Kaikki blogit
30.11.2020 07.42
Tälle viikolle koulun pihaan kaartoi Rytmirekka. Päästään kaikki musisoimaan🎵🎶 #rytmirekka #musiikkikuuluukaikille #edvinlaineenkoulu #byiisalmi #lasteniisalmi #teemmeihmeitäyhdessä #osaamisenpaikka #parasperuskoulu
edvinlaineenkoulu
27.11.2020 12.45
Sytytettiin kynttilä, avaruudessakin käytiin, tiellä ken vaelsi ja pieni sydän kiirehti. Hoosianna kajahti komeasti kauniiksi lopuksi. Tästä alkaa joulun odotus 🌟🎄 #edvinlaineenkoulu #byiisalmi #lasteniisalmi #teemmeihmeitäyhdessä #osaamisenpaikka #parasperuskoulu
edvinlaineenkoulu
23.11.2020 10.18
Nuorisopassilla harrastamaan ja vapaa-aikaa viettämään! 🤩 Iisalmen kaupunki otti pilottikäyttöön Nuorisopassin Juhani Ahon 7.luokkalaisille. Tämä mahtava etu tarjoaa pilottiryhmälle erilaisia vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia, kuten keilaamisen, uimisen, teatteriin tai elokuviin menon, jääkiekkopelissä käynnin sekä pääsyn kuntosalille ja jumppiin - TÄYSIN MAKSUTTA! 👏 👉 Mikäli sinulta passi siis jo löytyy tai olet siihen oikeutettu, lähde ihmeessä hyödyntämään sitä ja katsastamaan, mitä kaikkea Iisalmessa voikaan tehdä! 😎 Lisätietoja nuorisopassista löydät osoitteesta www.iisalmi.fi/nuorisopassi #tehdäänihmeitäyhdessä #osaamisenpaikka #harrastukset #nuorisopassi #byiisalmi
Minun Iisalmeni
23.11.2020 10.17
Nuorisopassilla harrastamaan ja vapaa-aikaa viettämään! 🤩 Iisalmen kaupunki otti pilottikäyttöön Nuorisopassin Juhani Ahon 7.luokkalaisille. Tämä mahtava etu tarjoaa pilottiryhmälle erilaisia vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia, kuten keilaamisen, uimisen, teatteriin tai elokuviin menon, jääkiekkopelissä käynnin sekä pääsyn kuntosalille ja jumppiin - TÄYSIN MAKSUTTA! 👏 👉 Mikäli sinulta passi siis jo löytyy tai olet siihen oikeutettu, lähde ihmeessä hyödyntämään sitä ja katsastamaan, mitä kaikkea Iisalmessa voikaan tehdä! 😎 Lisätietoja nuorisopassista löydät osoitteesta www.iisalmi.fi/nuorisopassi #tehdäänihmeitäyhdessä #osaamisenpaikka #harrastukset #nuorisopassi #byiisalmi
Iisalmen kaupunki
20.11.2020 17.22
Tänään on tärkeä päivä: liputetaan lasten oikeuksille (sekä ensilumelle 🙃😁, oi riemua!) #edvinlaineenkoulu #byiisalmi #lasteniisalmi #teemmeihmeitäyhdessä #osaamisenpaikka #parasperuskoulu #lastenoikeudet
edvinlaineenkoulu
16.11.2020 16.38
Nelosluokkalaisten kierrätystyöt. Käytiin ensin pyörillä tutustumassa Ylä-Savon jätekeskukseen ja opeteltiin lajittelua. Sen jälkeen tutustuttiin Miina Äkkijyrkän töihin vanhoista metalliosista ja käytiin kuvaamassa Koivukujan lehmä ja katsomassa oikeustalon teos. Sen inspiroimana tehtiin kierrätystyö. #edvinlaineenkoulu #byiisalmi #teemmeihmeitäyhdessä #osaamisenpaikka #parasperuskoulu #lasteniisalmi #miinaäkkijyrkkä
edvinlaineenkoulu
16.11.2020 05.04
Pyong Ahn 5 - SimUu liikesarja . Kuvauspaikka: Koljonvirta, Mansikkaniemi . #iisalmentaekwondo #hyvänmielenkamppailukoulu #taekwondo #simuu #pyonahn #heian #pinan #byiisalmi #osaamisenpaikka
iisalmentaekwondo
12.11.2020 05.52
Pyong Ahn 4 - SimUu liikesarja . Kuvauspaikka: Koljonvirta, Mansikkaniemi . #iisalmentaekwondo #hyvänmielenkamppailukoulu #taekwondo #simuu #pyonahn #heian #pinan #byiisalmi #osaamisenpaikka
iisalmentaekwondo
11.11.2020 10.00
Kiitos iisalmelaiset ja muut aktiiviset äänestäjät - te olette valinneet By Iisalmi -tunnustuksen saajaksi vuonna 2020 Keila- ja liikuntakeskus Liikkeen yrittäjä Laila Kämäräisen. WAU - nyt meidän upeiden #byiisalmi -lähettiläiden joukkoon liittyy osaava, innostava nainen! ”Toiminnallani haluan näyttää, että pienellä paikkakunnalla osataan ja voidaan tuottaa palveluita ja osaamista siinä missä muuallakin. Täällä on ammattitaitoa, talenttia ja lahjakkuutta, kun vaan huomaamme sen, ja lähdemme nauttimaan ja käyttämään palveluita.”, kannustaa tuore By Iisalmi –lähettiläs. Katso Lailan kiitosvideo ja lue hänen haastattelunsa www.iisalmi.fi -sivulta. #byiisalmitunnustus #tehdäänihmeitäyhdessä #osaamisenpaikka #byiisalmilähettiläs #liikeonlääke #lailanajatuksia
Minun Iisalmeni
11.11.2020 09.09
By Iisalmi -seminaari #vastuullisuus -teeman äärellä.@iisalmensanomat huipentaa 95-vuotisjuhlavuotensa yhdessä@cityofiisalmi'n kanssa järjestettyyn hybriditapahtumaan. Seuraa www.iisalmi.fi/byiisalmiseminaari livestreamia! 👍 . Puheenvuoroja vastuullisuuteen liittyen tarjoavat@olvi_oyj, Kesko Oyj,@savonia_amk,@iisalmenlatu,@petterinkulmakodit,@kestosavo, futuristi Elina Hiltunen, Keskisuomalainen -konserni,@lunawood.official, UK-Muovi Oy,@kati.ahman ja Jarmo Ronkainen. . Näytteilleasettajina@ylasavonveturi@iisalmijatienoot@tallitaitavatkaviot@futuresavo@tyollisyyspalvelutiisalmi@lahitapiola_lokaltapiola@savonia_amk ja New Tech -hanke. Turvallisuusoppaina@ipkedustus #byiisalmi #osaamisenpaikka #tehdäänihmeitäyhdessä #iisalmesanomat
Iisalmen kaupunki