ANNA ÄÄNEN RATKAISTA - huuda itsellesi Radio Rockin Korporaation kokoama, uniikki Genelec RAW -aktiivikaiutinpari.

TEHDÄÄN YHDESSÄ HYVÄÄ – tehdään ihmeitä.

Jokainen meistä haluaa jättää jälkensä maailmaan. Merkin jälkipolville. Sanotaan, että tehdäkseen ihmeitä ja mullistaakseen maailmaa, pitää olla jollain tavalla erityinen. Lahjakas, sisukas, viisas…mitä näitä nyt on.

Me uskomme, että mullistukseen tarvitaan kaikkea tuota ja enemmän, mutta ei yhdestä ihmisestä. Ihmeet syntyvät aina yhdessä. Tarvitaan rakkautta ja intohimoa, jotta luovuus vapautuu. Turvallisuuden tunnetta, jotta voi olla rohkea. Tietoa, että pudotessa joku ottaa kiinni. Tarvitaan kannustusta, joka herättää sisua tavoitella mahdottomalta tuntuvaa.
- Tarvitaan yhteisö, joka voi tarjota tuota kaikkea.

Korulauseita ja kauniita sanoja vai totisinta totta? Ihme kyllä, me Iisalmessa olemme tehneet tämän kaiken. Kun elämä on sopivaa, on mieli leppoisa. Ei mitään liikaa, mutta kaikkea riittävästi. Se tekee olemisen vapauden ja ihmisenmyötäisen elämän. Sellaisen, jossa on tilaa kasvaa, innostua, unelmoida ja toteuttaa unelmia.

By Iisalmi on näkyviä tekoja yhteisen hyvän eteen. Työskentelemme kaupunkimme puolesta niin, että se tunnetaan nyt ja tulevaisuudessa ihmeitä tuottavana, hyvinvoivien ihmisten ja yritysten yhteisönä, jossa arvostus ruokkii positiivista onnistumisen kierrettä. Kaupunkina, jossa on ihmeen hyvä yrittää ja elää. Kaupunkina, jossa on yhtä aikaa maalla ja maailmalla, luonnon ja liike-elämän äärellä.
- Se on elämää meillä Iisalmessa.

JUURI NYT haluamme kannustaa ja auttaa lapsiperheitä, joilla on koronakriisin aiheuttaman työttömyyden tai sosiaalisten ongelmien vuoksi elämässä tiukkaa. Siksi järjestämme hyväntekeväisyyshuutokaupan, jonka tuotto lahjoitetaan Ylä-Savon SOTE:n sosiaalityön kautta eniten apua tarvitseviin perheisiin Ylä-Savon alueelle.

TEE HYVÄ TEKO ja huuda itsellesi Radio Rockin Korporaation Kim Sainion ja Harri Moision kokoama #GenelecRAW –aktiivikaiutinpari! Korporaatio pääsi Iisalmen vierailullaan kokoamaan uniikin, Radio Rockin logolla merkatun kaiutinparin Genelecin ammattilaisten ohjauksessa. G Two on alumiinista valmistettu pienikokoinen ja tyylikäs aktiivikaiutin, jossa koon ja suorituskyvyn suhde on viety aivan uudelle tasolle. Kokonaisuuden kruunaa upeasti muotoiltu kotelo. G Two on pieni mutta tehokas aktiivikaiutin. Se soveltuu erinomaisesti musiikinkuunteluun, TV-äänentoistoon, pieniin kotiteatterijärjestelmiin ja tietokoneen kanssa käytettäväksi. Se toistaa tarkasti kaiken audiolähdemateriaalin yksityiskohdat ja nyanssit. Uniikki RAW pinta syntyy jättämällä alumiinikuori pintakäsittelemättä.
- Olisiko juuri sinun kotonasi paraatipaikka tälle ainutlaatuiselle huutokauppatuotteelle, josta voit lukea lisää Genelecin sivuilta:

HUUTOKAUPPA ON AVOINNA 30.11.2020 saakka. Joulukuussa teemme yhdessä hyvää ja lahjoitamme huutokaupalla kartutetut varat Iisalmen seudun paikalliseen hyväntekeväisyyteen.

Osallistu huutokauppaan tästä!

Katso video Korporaation Iisalmen vierailulta, jonka aikana he tutustuivat seudun ihmeidentekijäyrityksiin ja -ihmisiin. Genelecin tehtaalla he kokivat jotain ainutlaatuista ja pääsivät osallistumaan maailman parhaimpien aktiivikaiutinten kokoamiseen ammattilaisten opastamina.

ARVONTA ja ilmoittautuminen ihmeentekijäksi Iisalmeen!
TUPLAA MAHDOLLISUUTESI saada omaksesi ainutlaatuinen Korporaation kokoama aktiivikaiutinpari!
Huutokaupattavan parin lisäksi arvomme toisen parin. Samalla kun osallistut arvontaan, voit kertoa, millaista osaamista sinä tarjoat Iisalmen seudun eturivin yrityksille. Klikkaa ROCK By Iisalmi -kampanjasivulle tästä!
Me teemme yhdessä hyvää - tule mukaan!
logopaletti_byiisalmi_2020_päivitetty.jpg
Emme_odota_ihmeitä_web.jpg