By Iisalmi -tunnustus 2020: Ehdokkaat julkistetaan ja yleisöäänestys avataan syyskuussa 2020

By Iisalmi -tunnustus nostaa esille tekoja, joilla on vaikutettu myönteisesti Iisalmen seudun elinvoimaisuuteen ja vetovoimaisuuteen. Tunnustus on osoitus Haluan tehdä parasta -asenteesta ja positiivisuudesta, jolla on tehty hyvää Iisalmessa tai jopa kansainvälisesti. By Iisalmi –tunnustus on myönnetty aiemmin lumilautailija Rene Rinnekankaalle (2017) ja Pesolan Pihvilihan isäntä Antti Niskaselle (2018) ja NHB Iisalmi ry:n Matti Kokkoselle (2019).

Vuoden By Iisalmi -tunnustusäänestyksessä mukana olevat ehdokkaat julkistetaan tällä sivulla syyskuussa 2020. Ehdokkaat valitaan keväällä 2020 kerättyjen yleisöehdotusten joukosta By Iisalmi -raadin toimesta. Seuraa viestintäämme ja kannusta omaa suosikkiehdokastasi voittoon äänestämällä ja jakamalla hänen ehdokassivuaan somessa. 

#byiisalmi #osaamisenpaikka #byiisalmitunnustus #tehdäänihmeitäyhdessä

Matti Kokkonen.jpg
14.5.2020

Iisalmen kaupungin, kumppaniyritysten ja –oppilaitosten järjestämässä By Iisalmi –seminaarissa 14.11.2019 julkistettiin kolmannen kerran jaettavan By Iisalmi –tunnustuksen saaja. Paikallisen metalliteollisuusyritys Ahmotuote Oy:n muotoilema ja lahjoittama By Iisalmi –kiertopalkinto siirtyi Pesolan Pihvilihan isäntä Antti Niskaselta NHB:n puheenjohtaja-valmentaja Matti Kokkoselle.

Kaikki uutiset