Tule innostumaan, verkostoitumaan ja tarttumaan TAHDONVOIMAAN By Iisalmi -seminaariin 22.11.2018!
Ilmoittaudu seminaariin:
www.iisalmi.fi/byiisalmiseminaari
Seuraa tapahtumaa Facebookissa: https://www.facebook.com/events/763716130486809/

Tänä vuonna seminaarin teemana on TAHDONVOIMA.

TAHTO tehdä parasta on yksi By Iisalmi –brändin arvoista: Koko seudun menestyksen turvaaminen vaatii tahdonvoimaa. Me jokainen tarvitsemme sitä yksilöinä ja yhdessä, kuten yksi seminaarin huippupuhujista, kansainvälisen liikkeenjohdon konsultti Tero J. Kauppinen toteaa (Iisalmen Sanomat 17.6.2018):

”Usein aliarvioidaan visioiden ja yhteisten tahtojen voimaa. Vision on parasta olla iso ja sillä on hyvä olla jännitettä. Kun ihmiset samaistuvat itseään suurempiin asioihin, he pysyvät kestävästi motivoituneina ja ovat valmiita panemaan oman henkilökohtaisen edun syrjään.”

Seminaarissa kuullaan myös Normetin toimitusjohtaja Robin Lindahlia ja Oddy Inc.in luovaa johtajaa Ricardo Patiñoa. Keynote –puhujana on lujalla tahdolla ja sitoutumisella oman menestystarinansa luonut Arman Alizad.

Päivän aikana selviää myös, kuka kuudesta By Iisalmi –tunnustuksen ehdokkaasta saa viimevuotiselta voittajalta Rene Rinnekankaalta painavan kiertopalkinnon kannateltavakseen.

Myös YTYÄ Ylä-Savossa on työtä –hanke on tänä vuonna vahvasti mukana seminaarissa. YTYÄ!-Areenalla rekrytointipaneelissa mukana ovat Kari Virranta, ELY-keskuksesta, Yrjö Ronkainen Savon Yrittäjistä, Paula Zacharov Future Savo -hankkeesta, Paula Oksman Ponsse Oyj:stä, Soile Lahti TE-toimistosta ja Elsi Katainen Euroopan parlamentista.

ILMOITTAUDU 14.11. mennessä: www.iisalmi.fi/byiisalmiseminaari

* VERKOSTOITUMISTA * BY IISALMI –HENGENLUONTIA
* HUIPPUPUHUJIA * TULEVAISUUDEN SUUNTAVIIVOJA
* YHTEISTYÖN RAKENTAMISTA IISALMEN SEUDULLE

Tutustu By Iisalmi -menestystarinoihin www.iisalmi.fi/byiisalmi
Seuraa ja jaa hyvät uutiset somessa: #byiisalmi #osaamisenpaikka #ytyä #yläsavossaontyötä