BY IISALMI -SEMINAARI feat. Iisalmen Sanomat 95 vuotta
#ByIisalmiSeminaari
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OHJELMA (Pidätämme oikeudet muutoksiin.)

Klo 8.30 Livenä osallistuvien ilmoittautuminen ja tervetulokahvit lämpiön ja Karl Collan -salin istumapaikoilla, jotka varaamme jokaiselle osallistujalle tarjoilujen ajaksi.

Klo 9.00 Seminaarin avaus – Iisalmen kaupungin elinkeinojohtaja Terho Savolainen ja Iisalmen Sanomien päätoimittaja Kari Angeria

Klo 9.20 Olvi Oyj:n yhteiskuntasuhde- ja hankintajohtaja Pia Hortlingin puheenvuoro 

Klo 10.10 Ole vastuullinen mielellesi ja kehollesi – verryttele välillä (taukojumppaa omalla katsomopaikalla venytellen)

Klo 10.20 Kesko Oyj:n yhteiskuntasuhdejohtaja Eeva Salmenpohjan puheenvuoro: K – Maailman vastuullisin kauppa.

Klo 11.20 By Iisalmi –tunnustuksen 2020 jakaminen. Kaupunginjohtaja Jarmo Ronkainen, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kati Åhman ja vuoden 2019 By Iisalmi -tunnustuksen saaja Matti Kokkonen.

Klo 11.45 Lounas lämpiön ja Karl Collan -salin istumapaikoilla, jotka varaamme jokaiselle osallistujalle tarjoilujen ajaksi.

Klo 12.40 Venyttelyohjeita istuvalle yleisölle iltapäivän varalle (omalla katsomopaikalla turvallisesti venytellen)

Klo 12.45 Savonia-ammattikorkeakoulun koulutusvastuupäällikkö Jari Lindénin ja koulutusvastuujohtaja Kaija Sääsken puheenvuoro: Vastuullinen tradenomi Ylä-Savosta

Klo 13.00 KSML.fi - Keskisuomalainen Oyj:n toimitusjohtaja ja Medialiiton hallituksen puheenjohtaja Vesa-Pekka Kangaskorven, puheenvuoro 

Klo 13.45 Iltapäiväkahvit & By Iisalmi - ja Iisalmi ja tienoot -kumppaneiden vastuullisuustekoihin tutustumista lämpiön esittelypisteillä (kahvitarjoilu lämpiössä ja Karl Collan -salissa, joissa jokaiselle varattu oma istumapaikka tarjoilujen ajalle)

Klo 14.15 Vastuullisesti tulevaisuuteen: futuristi Elina Hiltusen puheenvuoro

Klo 15.15 Vastuullisuustekoja #byiisalmi -puheenvuorot 
* Oy Lunawood Ltd, markkinointijohtaja Maija Masalin 
* UK-Muovi Oy, toimitusjohtaja Matti Aronen 
* KESTO-hanke, projektivastaava Kirsi Savolainen
* Petterinkulma, toimitusjohtaja Mikko Kauppinen

Klo 15.55 Päätössanat, Terho Savolainen ja Kari Angeria.

Tapahtuman juontaa Iisalmen Sanomien päätoimittaja Kari Angeria.

Käy klikkaamassa itsesi myös seminaarin Facebook-tapahtumaan!

Seminaarin ohjelma on maksuton. Kahvitarjoilu ennakkoilmoittautuneille. Lounas omakustanteinen.

Seminaarin LIVEstreamia voit seurata www.iisalmi.fi/byiisalmiseminaari -sivulta ja Iisalmen kaupungin YouTube -kanavasta www.youtube.com/Iisalmenkaupunki 
Osallistuessasi verkkotapahtuman seuraamiseen, voit kommentoida sekä esittää puhujille kysymyksiä LIVEstriimin kommenttien
 kautta tai Twitterissä hashtagilla #byiisalmiseminaari. Paikan päälle saapuvalle yleisölle varaamme maskeja, huolehdimme opastuksella ja valvonnalla turvaväleistä, käsihygienian ylläpitomahdollisuuksista ja muusta ohjeistuksesta, jolla pyrimme varmistamaan turvallisen tapahtuman. Tarjoilujen aikana meillä on jokaiselle oma istumapaikka, jota toivomme jokaisen käyttävän kaikilla tauoilla. Ohjaamme väliaikatarjoilujen pariin rytmitetysti siten, ettei jonoja pääsisi syntymään. Ohjaamme tapahtumaosallistujia turvalliseen ja turvavälit säilyttävään istumajärjestykseen ja siirtymiin paikasta toiseen. Edellytämme osallistujilta maskien käyttöä koko tapahtuman ajan, lukuun ottamatta ruokailuja. Tarjoamme jokaiselle tapahtumaan saapuvalle maskipaketin (1 kangasmaski, 2 kertakäyttöistä maskia) heti saapuessa. Tapahtumaan ei voi osallistua ilman ennakkoilmoittautumista voidaksemme turvata, että meillä on tiedossa tarkka osallistujamäärä ja osallistujien yhteystiedot. Tulemme toimittamaan jokaiselle ennakkoilmoittautuneelle sähköisen tapahtumainfon, jossa kerromme ajantasaiset, koronaturvallisuuteen liittyvät ohjeet tapahtumaosallistumiseen liittyen. Infopaketissa neuvomme jo etukäteen, miten menetellä maskien käytön, turvavälit säilyttävän ilmoittautumisen jne. asioiden suhteen. Jos osallistuminen tapahtumaan mietityttää tästä huolimatta, on streamauksen seuraaminen oiva tapa olla mukana hybriditapahtuman tunnelmassa! Samoin jos osallistuja kuuluu riskiryhmään tai on sairaana, on streamin seuraaminen oikea tapa osallistua tapahtumaan.

Seuraamme valtakunnallisia ja alueellisia koronarajoituksia ja ohjeistuksia tapahtumien turvalliseen järjestämiseen liittyen. Jos tapahtuman järjestämistapaan tulee niiden myötä muutoksia, ilmoitamme siitä ennakkoon yleisöksi ilmoittautuneille ja puhujillemme - seuraa siis viestintäämme.

Seminaarin järjestävät Iisalmen kaupunki sekä By Iisalmi -brändikumppanit (katso www.iisalmi.fi/byiisalmi), pääkumppanina tänä vuonna Iisalmen Sanomat.

Lämpimästi tervetuloa mukaan vahvistamaan yhteistä vetovoimatyötämme ja rakentamaan seudullemme vastuullista tulevaisuutta yhteisen seminaarin inspiroimana!

Neljättä kertaa järjestettävä Iisalmen seudun brändiseminaari kokoaa seudun elinvoimaisuudesta ja veto­voimaisuudesta kiinnostuneet toimijat mukaan hybriditapahtumaan Iisalmen kulttuurikeskukselle tai verkkostreamiin 11.11.2020. Seminaarin järjestävät Iisalmen kaupunki sekä By Iisalmi- ja Iisalmi ja tienoot -brändeissä mukana olevat yritys- ja oppilaitoskumppanit.

Tämänvuotisena pääjärjestäjäkumppanina on 95-vuotisjuhlavuottaan viettävä Iisalmen Sanomat. Tapahtuman teemana on vastuullisuus, joka eri ulottuvuuksissaan nivoo innostavat puheenvuorot yhteen. Lämpimästi tervetuloa mukaan hybridimallilla järjestettävään tapahtumaan joko paikan päälle tai seuraten LIVEstreamausta tältä verkkosivulta www.iisalmi.fi/byiisalmiseminaari.
Lähetys myös Iisalmen kaupungin YouTube -kanavassa www.youtube.com/Iisalmenkaupunki
 

By_Iisalmi_seminaari_2020_banneri_1000px.jpg
Linkki tapahtumaohjeeseen
By Iisalmi -yhteistyökumppanit
logopaletti_byiisalmi_2020_päivitetty.jpg
Emme_odota_ihmeitä_web.jpg