Suosituimmat palvelumme

Kirjaamon/ arkiston tietopalveluun kuuluvat tiedonhaut, selvitykset ja tutkimukset virkakäyttöön, asiakirjalainat, todistukset ja jäljennökset.

Lue lisää

Iisalmen kaupunginkirjastossa voi viettää aikaa opiskellen, lukien, musiikkia kuunnellen tai pelaten. Kirjastoauto Pokkari palvelee kylien asukkaita.

Lue lisää

Iisalmen kaupunki tarjoaa monipuoliset eri puolilla kaupunkia sijaitsevat liikuntatilat ja -alueet harrastajien ja järjestöjen käyttöön.

Lue lisää

Torimyyntipaikkojen vuokraus

Neljästi vuodessa järjestettävät markkinat ja erilaiset tapahtumat värittävät Iisalmen kaupungin elävää keskustaa, toria. Kesäisin perinteiset muurinpohjaletut, mansikat ja jäätelö tekevät kauppansa. Syksyllä taas tarjolla on menneen kesän satoa. Aitoa lähiruokaa ja muuta tarpeellista tavaraa on aina tarjolla.

Torin myyntipaikan hinta määräytyy myyntipaikan ja -ajan mukaan. Sähköstä peritään erillinen maksu. Järjestöille ja koululuokille torin myyntipaikat vuokrataan puoleen hintaan. Toripaikkoja vuokraa kaupungin lukuun H. T. P Palvelut Oy.

Toripaikkojen tiedustelut ja ennakkovaraukset, ota yhteyttä toripaikkojen vuokraajaan Hannu Heiskaseen Iisalmen Kauppahallissa.

Palvelu on maksullinen.

Paikka €/pv €/kk €/vuosi

Toripöydät 5€ 35€ 165€

Toripaikat 4mx4m 10€ 100€ 350€

Torikojut 10€ 100€

Toripaikat 8mx8m 30€ 240€ 945€

Autosta myyntipaikat 30€ 240€ 945€

Päivähinnat sis. 24 % alv. Kuukausi ja vuosipaikat ovat verottomia. Tapahtumien yhteydessä torialueen vuokraamisessa sovelletaan taksoja tapauskohtaisesti vuokra-alueen laajuuden mukaan.

Palvelupaikat

Iisalmen kauppahallin toritoimisto

Kauppahallissa sijaitsee torivalvoja ja toritoimisto, josta voi vuokrata torin myyntipaikkoja.

Kauppakatu 14, 74100 IISALMI

Aukioloajat

Ma - Ti: 09:00 - 18:00
Ke - To: 09:00 - 18:00
Pe: 09:00 - 18:00
La: 09:00 - 14:00

Kaikki tiedot

Liittyvät palvelut

Katujen ja viheralueiden käyttöluvat ja vuokraus

Katujen ja viheralueiden käyttöluvat ja tilapäiset liikennejärjestelyt

Katso tiedot

Suunnittelutarveratkaisu tai poikkeamispäätös

Suunnittelutarveratkaisun tai poikkeamispäätöksen hakeminen.

Katso tiedot

Maisematyölupa

Tonttipuiden kaatamista tai muuta maisemaa muuttavaa toimenpidettä varten tarvitaan maisematyölupa tai vihertyönjohtajan katselmus.

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut