Suosituimmat palvelumme

Kirjaamon/ arkiston tietopalveluun kuuluvat tiedonhaut, selvitykset ja tutkimukset virkakäyttöön, asiakirjalainat, todistukset ja jäljennökset.

Lue lisää

Iisalmen kaupunginkirjastossa voi viettää aikaa opiskellen, lukien, musiikkia kuunnellen tai pelaten. Kirjastoauto Pokkari palvelee kylien asukkaita.

Lue lisää

Iisalmen kaupunki tarjoaa monipuoliset eri puolilla kaupunkia sijaitsevat liikuntatilat ja -alueet harrastajien ja järjestöjen käyttöön.

Lue lisää

Talous- ja velkaneuvonta

Talous- ja velkaneuvonta on lakisääteinen, asiakkaille maksuton palvelu, joka antaa tietoa ja neuvontaa yksityishenkilöille talous- ja velka-asioiden hoidossa. Talous - ja velkaneuvonnan palvelut siirtyivät vuoden 2019 alusta palveluntuottajilta oikeusapu - ja edunvalvontapiireille, joissa sitä tuottavat oikeusaputoimistot. Vieremän kunnan talous- ja velkaneuvojan palvelut sijaitsevat Iisalmessa.

Talous - ja velkaneuvonnan apua saat Iisalmen toimipaikasta joko soittamalla, laittamalla sähköpostia tai menemällä paikan päälle. Talous - ja velkaneuvonnan palveluja on mahdollista saada myös etäpalveluna videoyhteyden välityksellä.

Saat apua tarvittaessa myös valtakunnallisesta velkalinjasta. Velkalinjaan voit ottaa yhteyttä joko puhelimitse tai chatissa.

Palvelupaikat

Pohjois-Savon oikeusaputoimisto, Iisalmen toimipaikka

Pohjois-Savon oikeusaputoimisto, Iisalmen toimipaikka.

Pohjolankatu 6 B, 74100 IISALMI

Aukioloajat

Ma - Ti: 08:00 - 16:15
Ke - To: 08:00 - 16:15
Pe: 08:00 - 16:15

Kaikki tiedot