Tälle sivulle on koottu Iisalmen kaupungin verkkoasiointipalvelut. Osa asiointipalveluista edellyttää tunnistautumista esim. verkkopankkitunnuksilla. 

Mikäli et löydä etsimääsi sähköistä palvelua, voit antaa meille palautetta ja esittää toiveesi palautekanavan kautta.

suomifi_viestit_logo_rgb.png

Asioi sähköisesti, viesti kaupungin kanssa sähköisesti Suomi.fi/viestit -palvelun kautta. Palvelussa voit asioida samalla kertaa myös mm. Kelan ja Trafin kanssa. 

Palautekanava

Alue: Iisalmi

Valitse palvelussa aluksi palautteen aihe ja sen jälkeen palautteen luonne (kysymys, kiitos, moite, idea tai muu palaute). Palautteen antamisessa edetään Takaisin – Seuraava -nuolien avulla.

Palautteita seurataan päivittäin ja heräte palautteesta menee aihealueelle määritetyn henkilön sähköpostiin. Näin pyrimme vastaamaan ja reagoimaan palautteeseesi mahdollisimman pian. Seuraavassa vaiheessa, jos palaute koskee jotain mikä voidaan paikantaa kartalle, voit tehdä merkinnän kartalle pisteenä tai alueena. Voit vapaaehtoisesti myös liittää palautteen mukaan valokuvan. Jos käytät palautekanavaa mobiililaitteella, voi ottaa suoraan kuvan laitteen kameralla tai vaihtoehtoisesti voit tuoda kuvan suoraan laitteen muistista. Palautteen viimeisessä kohdassa tulee antaa palautteen antajan nimi ja sähköpostiosoite (nämä pakollisia) sekä lisäksi voit valita haluatko palautteeseen henkilökohtaisen vastauksen sähköpostiin ja haluatko myös julkaista palautteen palautekanavassa.

Huom! Kuntalaisaloitteet tulee jättää kirjallisena osoitettuna kirjaamoon ja asianosaiselle toimielimelle. Aloiteasioita ovat esim. hidasteet ja katujen parantamiset, kuntalaisaloitetta ei tehdä palautekanavan kautta.


Verkkoasiointi


Palvelut

Koulukuljetukset

Koulukuljetukset hoidetaan ensisijaisesti avoimen joukkoliikenteen linja-autoilla ja täydennetään kouluautoilla, takseilla sekä saattoavustuksilla.

Katso tiedot

Perusopetus

Iisalmessa perusopetusta annetaan 11 koulussa.

Katso tiedot

Aineisto- ja tietopalvelu

Kirjaamon/ arkiston tietopalveluun kuuluvat tiedonhaut, selvitykset ja tutkimukset virkakäyttöön, asiakirjalainat, todistukset ja jäljennökset.

Katso tiedot

Varhaiskasvatus kunnallisessa päiväkodissa

Iisalmessa toimii seitsemän kunnallista päiväkotia.

Katso tiedot

Kirjastopalvelut

Iisalmen kaupunginkirjastossa voi viettää aikaa opiskellen, lukien, musiikkia kuunnellen tai pelaten. Kirjastoauto Pokkari palvelee kylien asukkaita.

Katso tiedot

Vesiliikunta

Iisalmessa vesiliikuntaa voi harrastaa ympäri vuoden uimahallissa ja kesäaikaan uimarannoilla.

Katso tiedot

Toimitilat ja yritystontit

Autamme yritystäsi löytämään sopivan toimitilan tai tontin alueeltamme.

Katso tiedot

Iisalmen paikallisliikenne

Iisalmen paikallisbusseilla helposti kauppaan, kouluun, töihin tai asioille.

Katso tiedot

Ulkoilualueet ja -reitit

Iisalmen upeat ulkoliikunta-alueet ja ulkoilureitit tarjoavat ympärivuoden asukkaille monipuolisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia.

Katso tiedot

Matonpesupaikat

Iisalmen kaupungissa mattoja voi pestä Haukiniemen rannan matonpesupaikalla.

Katso tiedot

Kiinteistöjen hoito ja kunnossapito

Kiinteistöjen kunnossapidon tehtävänä on huolehtia Iisalmen kaupungin tilojen kunnosta siten, että niiden laatutaso ja arvo säilyvät.

Katso tiedot

Iisalmen kaupungin PALI -palveluliikenne

Palveluliikenne on kutsuohjattua alueellista liikennöintiä, joka on kaikille avointa joukkoliikennettä.

Katso tiedot