Tälle sivulle on koottu Iisalmen kaupungin verkkoasiointipalvelut. Osa asiointipalveluista edellyttää tunnistautumista esim. verkkopankkitunnuksilla. 

Mikäli et löydä etsimääsi sähköistä palvelua, voit antaa meille palautetta ja esittää toiveesi palautekanavan kautta.

suomifi_viestit_logo_rgb.png

Asioi sähköisesti, viesti kaupungin kanssa sähköisesti Suomi.fi/viestit -palvelun kautta. Palvelussa voit asioida samalla kertaa myös mm. Kelan ja Trafin kanssa. 

Iisalmen kaupungin verkkokauppa

Alue: Iisalmi

Jos olet joskus pohtinut mitä olisi helppo viedä tai antaa tuliaisiksi Iisalmesta, nyt ratkaisu voi löytyä verkkokaupasta, josta voit hankkia Iisalmi-logolla sekä By Iisalmi –tunnuksella varustettuja kaupungin fanituotteita. Myös uimahallilla myynnissä olevia tuotteita, kuten uimalaseja voi myös tilata nyt verkkokaupan kautta. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös kaupungin historiakirjat vuosilta 1930-1969 sekä 1970-2000. Lisäksi verkkokaupasta voi vuokrata kaupungin kasvimaapalstoja ja sataman venevalkamapaikkoja.

Postitse toimitettavien tuotteiden hintaan lisätään toimituskulut ja toimitusaika on 2–7 työpäivän sisällä tilauksen rekisteröitymisestä järjestelmään. Asiakas saa tilausvahvistuksen ostosta sekä tuotteen lähetyksestä ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen.


Verkkoasiointi

Verkkoasiointi vaatii tunnistautumisen.


Käytön tuki

Verkkoasioinnin käyttöön on mahdollista saada tukea:


Palvelut

Kasvimaapalstan vuokraus

Iisalmen kaupunki vuokraa vuosittain kesäkaudeksi kasvimaapalstoja Naulalammelta, Peltosalmelta ja Ahmolta.

Katso tiedot

Vene- ja venevalkamapaikkojen vuokraus

Iisalmen kaupungilta voi vuokrata satamasta venepaikkoja ja eri puolilla kaupunkia sijaitsevia venevalkamapaikkoja.

Katso tiedot