Ajankohtaiset tiedotteet
Iisalmi_matchmakers_1.jpg
31.8.2022
1

Iisalmi avasi keväällä Nelonen TV:n Iisalmen Diili-jakson yhteydessä vaikuttajahaun, jossa kaupungille haettiin seuturakkauden Amorin apulaisia – valovoimaisia somevaikuttajia, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan Iisalmeen ja tekemään sisältöjä kaupungin tarjoamista mahdollisuuksista uraan ja vapaa-aikaan liittyen omille someseuraajilleen kohdennettuna. Iisalmen matchmakerin tehtävät kiinnostivat somevaikuttajia, sillä hakemuksia tuli yhteensä 45. Tiukan karsinnan jälkeen Iisalmi päätyi yhteistyöhön kolmen keskenään hyvin erilaisen somevaikuttajan tai somevaikuttajakokoonpanon kanssa: Syyskuussa päästään seuraamaan, miten viihteelliseen sisältöön profiloitunut Blokess, haastekisoista tunnettu Siniverkkarimies seikkailijaperheineen sekä Diili-kisaajanakin tunnettu organisaatioshamaani ja kuntamentori Tiina Heikka heittäytyvät Iisalmen viestinviejiksi!

Iisalmen kaupunki tarjoaa vuosittain lukuisia kesätyöpaikkoja..jpg
15.8.2022
1

Iisalmen kaupunki By Iisalmi –kumppaneineen on pitänyt kausityörekrytointia seudun ulkopuolelle suunnatussa vetovoimamarkkinoinnissaan yllä Koe Iisalmi! –konseptin kautta jo neljän vuoden ajan. Kevättalvisin toteutetun kampanjan kärkenä on toiminut ilmaisen asunnon tarjoaminen ”koeasukkaalle”, joka rekrytoituu kesäkaudeksi seudun yrityksen palvelukseen. Lisäksi edullista kesäasumista tarjotaan Petterinkulman soluasunnoissa muillekin kesätöiden vuoksi kaupunkiin muuttaville. Mitä seudun yrityksiin kesätöihin saapuneet nuoret osaajat kaupungista tai Iisalmen seudusta ajattelevat - sitä Iisalmi selvitti 10.6. – 15.7.2022 avoinna olleella kyselyllä. Kyselyyn saatiin 61 vastausta 16 – 29 -vuotiailta seudulla kesätöissä olleilta nuorilta ja nuorilta aikuisilta. Kyselyn perusteella Iisalmi nähdään sopivan kokoisena ja rauhallisena sekä erinomaisesti opiskelijan asuinpaikaksi sopivana ympäristönä, mutta suurten kaupunkien koetaan olevan liian kaukana.

10.8.2022
0

Toimi-säätiön LammenKIERTO-selvityshanke aloittaa kotitalouksien poistotekstiilien keräyspilotin Iisalmessa ja Kiuruvedellä 1.9.-30.12.2022.

5.8.2022
0

Matkahuollon Reitit ja Liput -sovelluksella voi ostaa ja maksaa bussilippuja Iisalmen kaupunkiliikenteessä 10.8.2022 alkaen.

8.6.2022
0

Ylä-Savoa halutaan kehittää houkuttelevaksi ja viihtyisäksi asuinpaikaksi ja matkailukohteeksi. Kävelyn ja pyöräilyn edistämisessä korostuvat sekä palveluiden saavutettavuus, arkiliikkuminen että luonnosta nauttiminen.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 4 5 6Seuraava
 
Iisalmi live
Nähdäksesi Youtube-videon, on markkinointievästeet oltava hyväksyttynä..

Seuraa Iisalmen tapahtumia reaaliajassa lintuperspektiivistä! Musiikki: Kalle Löytynoja - Symphony of the Falls.